horea12

Membru
  • Content count

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by horea12

  1. Scriere injectoare V40 - Vida Dice

    Salut, imi puteti spune daca se pot scrie codurile la injectoare cu Vida, pentru D5, 136 KW, XC70 2005-2007? Si cum se procedeaza?
  2. Faruri bi-xenon

    Multumesc! #kecs
  3. Faruri bi-xenon

    Salut, as vrea sa inlocuiesc farurile care au  becuri halogen cu faruri care au xenon pe faza scurta. Daca le inlocuiesc cu totul functioneaza? Primesc acea eroare de bec ars? Este vorba de S60 din 2008. Multumesc. 
  4. Esapament /zgomot pronuntat in habitaclu

    Am si eu o problema la xc70 2006 185 CP. Motorul e putin zgomotos si are vibratii care se transmit sin habitaclu si parca simt si in pedala de acceleratie. La rece vibratiile sunt mai pronuntate. Stiti care poate fi motivul?
  5. XC70

    Are DSTC. Se activeaza din meniul de pe clapeta de semnalizare.
  6. Nu functioneaza reglajul farurilor pe inaltime de la potentiometrul din interior. Este foarte deranjant deoraece cand incarc masina mai mult sau cand tractez o remorca ii orbesc pe ceilalti participanti la trafic. Am verificat sigurantele si par in regula. Am montat alt bloc de lumini si tot nu funtioneaza. Sa se deterioreze ambele motorase in acelasi timp, cred ca e putin probabil. Sistemul are si releu? Aveti idee unde poate fi defectiunea?
  7. VIDA-DICE...?

    Am rezolvat conform linkului de mai jos. Multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=xcMmXVF2Y-A  
  8. VIDA-DICE...?

    Merci, o sa incerc  
  9. VIDA-DICE...?

    Mario74, ai gasit ce problema are DICE? Am cumparat zilele trecute unul si se comporta la fel, nu se conecteaza la laptop.  Multumesc
  10. Probleme clima

    Are cineva de vanzare o unitate de control clima ECC? Cod original: 9134769  W429k. Multumesc.
  11. Probleme clima

    Scuze, am fost plecat din tara. Da, cand pun contactul merge la turatie maxima. Dupa ce porneste motorul nu mai merge nimic. Nici becurile nu se aprind. Pedala, sper ca te referi la placa de la ECC.  
  12. Probleme clima

    Sigurantele sunt bune. Am desfacut ECC-ul si nu vad pe cablaj nimic deosebit. Matrixxx, acum ventilatorul nu mai merge deloc, doar cand pun contactul. Nu inteleg de ce nu pot citi codurile de eroare. Am inlocuit odata acel modul, dar atunci am putut citi defectiunea. Pedala, scuze, ce este PCB-ul?
  13. Probleme clima

    Salut. Am o problema foarte deranjata cu clima. Ventilatorul functioneaza ori la maxima turatie ori se opreste total. Reglajul de temperatura, pozitie si viteza aer nu are nicio influenta. Becurile de la ECC palpaie cum vor ele, raman aprinse sau nu se aprind deloc. Nu pot citi nici un cod pe B1. Se aprinde led-ul doar cat tin apasat utonul. Credeti ca s-a defectat ECC-ul? Multumesc
  14. Probleme clima

    Multumesc Cristian. Am vazut metodele. Ai putea sa detaliezi de ce nu cupleaza din cauza uzurii? Nu ar fi normal sa cupleze si sa patineze?   
  15. Probleme clima

    !
  16. Probleme clima

    Se pare ca mi-a venit si mie randul sa am probleme cu clima. Deci, Volvo 850 T5 1995, climatronic bizonal. De ceva vreme compresorul functioneaza intre 2 si 30 min apoi decupleaza si foarte rar mai cupleaza dupa o vreme. Daca il opresc de la buton si il las sa se "odihneasca" 10-15 min, cupleaza din nou si raceste cateva minute. Am crezut ca am prea putin freon si am reunplut sistemul. Au recuperat 690 g. Am avut doar o eroare la senzorul de la pasager. L-am curatat si acum totul pare ok, nu mai am nici un cod de eroare. Puteti sa-mi spuneti ce poate fi? Cand este cuplat compresorul am 10,6 V la plusul lui. E normal?
  17. Amestec sarac - de ce ?

    Cred ca acel tremurat este din ambreiaj. O sa-l desfac la un moment dat. Amestecul sarac (bujii albe si relanti aprox. 750 r/min) pot sa provina si de la epuratorul de gaze sau supapa EGR? Cat trebuie sa fie presiunea in rampa? Am schimbat filtrul de cmbustibili nu am sesizat nici o schimbare. PS Computerul nu imi d nici o eroare.
  18. Amestec sarac - de ce ?

    Am 2 probleme: 1.Bujiile sunt foarte albe. 2. La plecarea de pe loc masina tremura, de asemenea se aude un fel de zgomot (nu mecanic) pana motorul depaseste 2000 de rotatii chiar daca e in treapta intai. Ce credeti ca genereaza aceste simtome?
  19. Probleme ventilatie 850 t5 210 cp

    Va multumesc. Se pare ca este defect regulatorul din poza de mai sus.
  20. Am o problema cu ventilatia. Acum ceva timp am observat ca puterea ventilatiei a scazut si am primit pe B1 codul 4-1-7 Passenger’s side interior temperature inlet fan seized . Dupa cateva zile ventilatia s-a oprit de tot si pe linaga codul 4-1-7 a aparut si 4–1–8 No control signal to blower fan power stage. Am verificat ventilatorul si este bun. Cand mut pozitia comutatorului de pe zero pe "auto" sau spre dreapta se aude ca releul cupleaza. Credeti ca este vorba de un senzor. Stiti unde ar putea fi?
  21. Mers neregulat al motorului

    La masina mea, turatia este in jur de 750 - 800 rpm si acul sta fix. Crezi ca ar trebui s-o mai cresc?
  22. Mers neregulat al motorului

    Care este valoarea normala a turatiei de relanti pentru 850 2.0 T5?
  23. Functionare Tracs

    Salut tuturor, Din cate am inteles eu, sistemul Tracs, cand este in functiune (la viteze mici 0-30 km/h), pompeaza lichid de frana spre roata care are tendinta sa patineze, astfel, mutand tractiunea spre cealalta roata. Becul trebuie sa se aprinda la punerea contactului, odata cu cel de ABS si se stinge la 1-3 secunde dupa pornirea motorului. ........... Odata cu venirea zapezii am vrut sa vad daca functioneaza sistemul, am apasat butonul de tracs, care revine inapoi si nu am vazut sa se intample ceva, nici nu s-a aprins becul. Rog posesorii de 850 care au acest sistem, sa-mi spuna ce trebuie sa se intample cand apesi butonul Tracs. Multumesc. PS Daca nu ma insel, la unele variante de 850, butonul de tracs poate sa ramana apasat, functioneaza ca un intrerupator, nu da doar un impuls.
  24. Functionare Tracs

    Brava, sunt sigur ca am TRACS pe masina . Astazi am desfacut mufele si releul si le-am dat cu spray de contact , desi aratau impecabil contactele. Am incercat cateva demaraje si cred ca functioneaza; astept urmatoarea zapada sa ma joc mai mult. Opus, am buton ca al tau, dar la mine nu se aprinde becul cand il apas. VLPVLP06, am un buton ca al tau de la o alta masina; l-am inlocuit si cand il apas se aprinde acel LED ca si la tine. Am facut si un film mp4 dar nu pot sa-l incarc.
  25. Functionare Tracs

    Trag concluzia ca apare sub doua sau trei aspecte Tracs-ul. Am verificat tot ce am crezut de cuviinta inainte sa postez pe forum. Daca bine ma gandesc cred ca in urma cu ceva timp cand apasam butonul se aprindea becul din bord "TRACS". Eu nu am led ca al tau vlpvlp06. La mine se aprinde o data cu pozitia cel de iluminare. Ma gandesc ca poate este un releu pe undeva. Stie cineva unde ar putea fi? Am verificat si rezistentele; sunt ok. O sa pun si eu un filmulet: