nairpic

Membru
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

44 Good

About nairpic

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/20/1980

Profile Information

  • Locatie Galati.se
  • Auto volvo v70 d5 163 hp
  • Fabricatie 2004
  • Auto 2 volvo s80, 140cp
  • Fabricatie 2 21
  1. Amenzi circulatie

    Pentru 7 km/h in plus pe drum cu limita de 70 am platit cam 160 € in Suedia
  2. Ce fel de ulei ?

    Luna trecuta am facut service-ul in reprezentanta si i-am rugat pe baieti ca, pe langa lichidul de frana, sa schimbe si lichidul de racire (daca e nevoie). Se pare ca nu au considerat necesar schimbul de antigel, desi nu l-am inlocuit de aproape patru ani.
  3.    Salutari! Cu problema asta ma confrunt de vreo 2 ani. Azi am gasit un clip care-o expune cel mai clar. E rulmentul de presiune?
  4. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Le-am montat corect. De pe forumul suedez am aflat ca s-au confruntat si altii cu aceeasi problema.
  5. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Pe spate am luat discuri "made in sweden" si-am avut surpriza sa nu-mi tina frana de mana. Adevărat ca nu erau in cutie albastra.
  6. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Salutari! Anul trecut am schimbat discurile de frana pe spate + placute si saboti, iar anul asta a venit randul celor din fata. Azi am ridicat comanda facuta la Volvo. Putin surprins de placute.. saptamana viitoare voi vedea daca se potrivesc
  7. Poze haioase

    Inca niste poze luate de pe Reddit
  8. Amenzi circulatie

    Salut! Pentru viteza am 2 amenzi luate pe limitari de 70 km\h: am fost înregistrat de radar cu 78 si 76 km\h. Amenda cumulata app. 350€. Cam aceeasi suma au fost si amenzile de parcare ilegala. Asta in ultimii 7 ani pe camion. Cu masina personala am 2 amenzi de parcare + un accident la un semafor când un nene cu un Audi a reusit sa facă acordeoane din 4 masini printre care si a mea. Încerc sa merg legal pt. ca mi-e o ciuda imensa când trebuie sa plătesc amenzi.
  9. afisare engine system service required

    Din păcate fără dice poti sa schimbi multe piese inutil.. Eu am mers cu lampa aprinsa câteva luni. In afara de un consum putintel mai ridicat nu am văzut alte probleme.
  10. afisare engine system service required

    Salut! Am avut cam aceeasi problema si am rezolvat-o prin schimbarea unui senzor de la axa cu came (cer scuze dar nu stiu numele exact) se afla sub capacul negru in partea stângă si e prins in 4 suruburi. Dice-ul iti spune exact.
  11. Poze haioase

    Campanie pentru donatori de organe in Belgia
  12. Ce muzică?

  13. bazait inchidere centralizata

    Salut! Bazaitul ala e altceva. La mine se testeaza cel mai bine deadlock-ul pentru ca nu se mai inchide usa soferului din telecomanda (tre' s-o desfac dar astept vreme mai buna). Dupa cca 20 sec se aude "bazaitul" si atunci nu mai pot deschide nici usa cu probleme. Tot atunci se incuie si clapeta rezervorului.