vegaedy

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About vegaedy

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 10/03/1985

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto Volvo S40
  • Fabricatie 2000
  1. Furtun flexibil filtru aer-galerie

    mda...am insistat si pana la urma, dupa ce mi-a iesit sufletul cat am cautat pe la dezmembrari, am gasit ceva. nou noutz, cica e original si e 105 RON la naiba...e doar un furtun dar deh are si el rolul lui... mai caut poate gasesc mai ieftin, daca nu...ata ete iau asa.
  2. Furtun flexibil filtru aer-galerie

    multumesc mult de raspunsul rapid! am intrebat si pe celalalt post ca ma dispera ca nu gasesc nicaieri in targ asa ceva
  3. 2 probleme

    stie cineva de unde as putea achizitiona un furtun din asta?
  4. Furtun flexibil filtru aer-galerie

    salutare, de curand am fost la mecanic cu o pb si cand colo acest furtun era rupt din ce am citit pe aici e destul de important acest furtun si nu as risca sa merg prea mult fara el... va rog, daca se poate, sa-mi spuneti si mie de unde pot achizitiona unul multumesc anticipat
  5. filtru polen

    Ai putea pune o poza, doua sa-mi fac o idee cum dau jos jaful ala de "limbutza" care e pe post de capac? Am incercat intr-o zi dar fara succes, am gasit ceva imagini pe net dar nu reusesc sa trag in jos limba aia dinainte de filtru... Multumesc anticipat!
  6. Multumesc mult de informatie, Cristian Scutaru! Acestea fiind stiute...scaunele vor fi date jos Nu stiu cu exactitate cand ma apuc de treaba (sunt destul de ocupat cu serviciul) dar cu siguranta am sa va povestesc cum a decurs procesul
  7. Multumesc mult pentru raspuns, abia acum am reusit sa intru iar pe aici sa vad ce si cum. Dupa cum imi imaginam, e un adevarat calvar sa scoti tapiseria dar probabil ca in cele din urma se merita. Cred ca cea mai buna varianta ar fi demontarea scaunelor pentru a usura oarecum munca insa, am o mica dilema...am citit undeva pe net ca scaunul soferului ar avea pe partea stanga o siguranta pt airbag si trebuie facut ceva cu ea inainte de a da jos scaunul pentru a nu declansa punguta magica. Stii cumva despre ce e vorba si ce anume trebuie facut cu siguranta aia ? Daca e prea riscant mai bine ma chinui asa si gata )) Multumesc inca o data pentru informatii. Bafta, numai bine.
  8. Salut! Felicitari pentru efort si rezultatul obtinut! Am incercat si eu intr-o zi sa scot tapiseria si m-am lasat pagubas...singura pe care am reusit sa o scot a fost de pe partea dreapta spate, in urma demontarii banchetei mici. Totusi...cum ai reusit sa scoti tapiseria din fata fara sa dai jos scaunele? M-am tot uitat la pozele tale dar nu reusesc sa inteleg cum ai facut... Imi poti da un sfat, un indiciu? Multumesc anticipat!