emilp

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About emilp

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie cluj
  • Auto volvo v40
  • Fabricatie 2001
  1. Va salut. Am o problema cu v40-ul meu. Am oprit masina si nu a mai pornit. Am ramas fara curent la baterie. La service mi-au spus ca e releul de incarcare, schimbat releu. Dupa 3 zile iar am ramas fara curent. In bord nu s-a aprins nimic, semn de baterie.. . Am pus alt alternator ( din dezmembrari) , tot nu incarca. Din alternator iasa 13.89, la baterie arata 13.34 si scade.  Stiti cumva ce poate fi? Multumesc.
  2. Am incercat cu bornele scoase de la baterie si tot nu merge. Debimetrul l-am luat de pe alta masina si problema nu este rezolvata. Mai ramane EGR-ul. O sa caut azi in Cluj un alt tester.
  3. pai tocmai asta este problema. Nu se poate conecta pentru diagnoza. A reusit sa se conecteze la ABS, dar nu la motor.
  4. Salut. Am si eu o problema cu v40 1.9 diesel t3. Mi-a "cazut" turbina, a avut joc axul dar nu s-a rupt. Am dus turbina in Cluj la Autonik sa o reconditioneze. Mi-au spus ca e dusa giometria si nu se mai poate face, dar au ei alta reconditionata. Am pus turbina reconditionata sus dar nu trage motorul numai dupa 2500 de ture. Acum la 2500 ture trage cum tragea inainte de a schimba turbina la 1800 2000 ture. Nu mai pot sa plec cu ea de pe loc cu scartait de roti sa zic asa . Nu sunt adept la asta dar inainte mergea. Daca vreau sa plec de pe loc se misca greu pana la 2500 ture. Am mers la autonik la tester si imi da eroare, nu se poate conecta . Ati mai intalnit problema asta cu testerul? Pasul 2, mi-au spus baietii ca poate fi debimetrul, sau o anume supapa 1 (atasez poza) respectiv supapa 2 (poza). am schimbat debimetru si acele supape cu altele de pe o masina buna Mitsubishi space star, acelasi motor aceleasi seriisubtirei la piese. Tot nu merge. Am luat o turbina de pe un Renault Laguna, tot nu merge. Daca ma puteti ajuta cu informatii v-as fi recunoscator. Apropo, ce este incercuit cu rosu in poza. Acolo am avut scapari de ulei, am desfacut acele suruburi si am schimbat garnitura. Problema rezolvata cu scurgerea de ulei. Este o garnitura lata introdusa in partea de plastic. Se poate scoate cu o surubelnita subtire Mersi, Emil
  5. Cand bag in marsarier nu mi se mai aprind becurile de marsarier. Am verificat siguranta si becurile si sunt ok. Imi spunea un mecanic ca ar putea fi un contact, un bulb daca am inteles bine. Ati mai patit si voi? Mersi, Emil.
  6. crash test volvo

    vizionare placuta