luciandinovici

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About luciandinovici

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/11/1990

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo C30 1.6 D DRIVe
  • Fabricatie 2010
  1. sfat service bucuresti

    Multumesc si eu colegilor pentru recomandare. Recomand mai departe cu incredere. Baietii de la GiEuroservice sunt foarte atenti si seriosi. M-au convins din prima sa devin client fidel.
  2. C30 DRIVe

    Nu m-am suparat, doar mi-a pierit entuziasmul:). Oricum sunt constient ca aveti dreptate sa aveti parerea asta, pe care, de altfel am avut-o si eu pana am verificat tot ce a fost de verificat, inclusiv la politie:), ca am pe cineva. Suna pt masina prietenului tau ca oamenii(sunt 2 frati)sunt foarte de treaba si mi s-au parut foarte deschisi fata de multi alti vanzatori de masini si am sa tin si pe viitor legatura cu ei. Sa stii insa ca nu aduc decat masini de la 7-8 mii in sus si din cate am inteles nu aduc la comanda.
  3. C30 DRIVe

    Multumesc pentru pareri! La representanta, unde am fost la diagnoza mi-au aratat intrarile in service din Belgia cu datele si nr de km la fiecare, din care reiesea ca nr de km sunt reali. Poate ca si astia de la reprezentanta erau mana in mana cu firma de la care am luat-o, cum si contractul intre firma din Romania si firma de leasing din Belgia era fals si cartea service lafel. Scuzati-mi sarcasmul, dar recunosc solemn ca mi-ati cam stricat inima. Daca e sa ne luam dupa ce citim forumurile nu mai cumparam nici masini noi, caci din cate se discuta mai devreme si astea au probleme. Eu nu imi doresc decat sa nu am defecte majore urmatorii 2-3 ani, pana o voi vinde. Nici nu ma intereseaza cati km are, decat din 15 in 15 mii. PS: start/stop engine functioneaza normal de cateva zile. Probabil, dupa cum ati spus, a apucat in cele din urma sa isi faca regenerarea DPF complet.
  4. C30 DRIVe

    Da, am facut diagnoza. Nr de KM e reali. Am si cartea de service cu toate reviziile facute din 15 in 15 mii de km, dintre care ultima, la 60000 in august 2012. Masina a fost cumparata prin contract cu o firma de leasing din Belgia. Am si copie dupa contractul respectiv cu pretul de achizitie si garantia veridicitatii numarului de km si al faptului ca nu prezinta defecte nedeclarate. Iti inteleg suspiciunea pt ca si eu am avut-o insa dupa investigatii de vreo 2 saptamani si discutii cu patronul firmei care a adus-o in tara m-am lamurit ca am fost doar norocos sa fiu eu cumparatorul.
  5. C30 DRIVe

    Multumesc pentru informatii. Am sa verific nivelul uleiului. Mi se pare destrul de ciudat comportamentul...pt ca am circulat maxim 50km pe zi in oras pana acum si avand mai multe porniri/opriri(manuale) in cei 50 de km, uneori functiona start/stop-ul de cand plecam pana cand trebuia sa opresc din nou motorul, alteori nu. Cum imi pot da seama ca filtrul de particule e in regenerare?(inafara de monitorizarea consumului)
  6. C30 DRIVe

    La multi ani si tie! Temperatura motorului pica pt ca patesc asta si cand are 90 de grade. De ulei...nush ce sa zic...banuiesc ca temperatura lui se reflecta in temperatura motorului, nu? Si daca nu 100%... totusi, cu ce ar strica oprirea motorului daca uleiul e prea incins? DPF?... Te referi la filtrul de particule? Regenerarea nu se face doar cand mergi intins? Cam cat de des se face regenerarea filtrului?
  7. C30 DRIVe

    Salut! Am cumparat la mana a2-a un DRIVe 1.6D cu 109 CP din 2010 cu 68000km. Masina este impecabila si se comporta ca atare. In principiu sunt foarte multumit insa am o nelamurire: Care sunt conditiile in care motorul nu se opreste la semafor(scoasa pe liber, ambreiaj ridiat, frana calcata)? Intreb pentru ca in general se opreste dar are "calatorii" intregi in oras in care nu se opreste deloc. Daca e cineva documentat despre functia DRIVe la modelul asta, va rog informati-ma si pe mine