sienna

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About sienna

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 03/21/1978

Contact Methods

  • Website URL http://contact@everclean.ro

Profile Information

  • Locatie Iasi
  • Auto Volvo XC60 D4 VEA MY 2015
  • Fabricatie 0
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,032 profile views
  1. Dragilor ,iar probleme...   de vreo luna incoace imi tot apare in bord martorul motor(sau cum s-o fi numind patratul ala cu + si -). Daca o goneste sotul supraturata pe manual,dispare,peste cateva zile apare iar. Dupa diagnoze neconcludente,au desfacut-o si mi-au zis verdictul:coolerul!!!!ce e asta??? Dureaza pana vine din Suedia,masina are nici un an,de ce Dumnezeu a cazut???
  2. Aaaaaaa,nu din tara!!!!Noi suntem din Iasi si plecam pana in Suceava,200 km,Sucevita mai exact.Are 11000 km la bord ,doar.Nu as iesi nici eu din tara.  
  3. După cum vedeți, numai eu,femeie ,postez,însă soțul nu e deloc încântat de Volvo,în general. Am avut înainte tot XC 60 ,din 2009, și numai probleme cu ea:tijă swirl,ff greoaie,multe chestii din interiorul mașinii gen mânere,etc se stricau,etc. Și am decis,de fapt eu,sa luăm o mașină nouă,iar de apar probleme,eu să mă ocup exclusiv. De asta atata chin pe o biată femeie...
  4. O voi duce la reprezentanță,problemă e ca acum,pe final de an ,nu au timp,e totul ocupat ,și miercuri vreau să merg la munte(250 km distanță de Iași). Mă gândesc dacă să mă încumet, să plec la drum.De mers ,merge,nu se îneacă,nu nimic.Soțul ieri a condus-o pe manual ca să o supratureze,poate se curăță cumva. Midnight caller a zis ca mă ajuta,însă am văzut ca cei de la Volvo nu mi-au dat rezultatul la diagnoză,doar o foaie de recepție și mi-au zis verbal ca le-a dat o eroare la EGR și ei au sters-o,iar dacă reapare mesajul în bord,trebuie să dea EGR ul jos să vadă de unde este problema.Și cum am plecat de la ei,eroarea a reapărut în bord. Dar asta se va întâmplă după 1 ianuarie iar eu am plătit deja concediul... Cred ca ne riscam și plecam așa...ce o fi o fi.. D-voastra domnilor ce ați face??Mulțumesc!!  
  5. Imediat ma uit in rezultatul la diagnoza sau ii fac scan si va trimit!Multumesc!!!!
  6. Haideti va rog,din cei ce ati citit o parere ca sunt total in necunostinta de cauza!!  
  7. Va rog mult mult spuneti-mi si mie,lamuriti-ma de fapt intr-o problema. Am un Volvo XC 60 d4 VEA,din 2015,automata si de vreo 2 saptamanai se aprinde in bord in stanga sus,unde arata nivelul rezervorului,ca o bujie portocalie cu mesajul CHECK. Am fost la diagnoza ,au zis ca le arata o eroare,ca au sters din bord mesajul si daca imi mai apare sa merg ca trebuie sa dea EGR ul jos sa vada ce problema este. La performanta masinii nu am observat nimic modificat,doar consumul s-a marit puternic,dar fiind condusa doar subturat prin oras ma gandeam ca e normal. Problema e ca voiam sa plecam pana la munte de Sarbatori,exista riscuri daca nu o duc sa o desfaca acum si merg cu mesajul asta in bord? Sotul spune ca ar scoate-o sa o goneasca putin,poate e infundata...Mentionez caci consumul a crescut de pe la 8-9 in oras la peste 11 de cand cu problema!! Helpppp,vreau sa imi scot copilul la munte...si mi-e tare ciuda ca am un leasing cat casa si imi face asa probleme... Multumesc baieti de ajutor!
  8. Va rog mult mult spuneti-mi si mie,lamuriti-ma de fapt intr-o problema. Am un Volvo XC 60 d4 VEA,din 2015,automata si ma intreb daca este normal,ca atunci cand sunt intr-o panta f abrupta si astept la semafor si iau piciorul de pe frana ,masina curge in spate. Sincer prieteni care au alte marci de masini,tot automate,spuneau ca la ei nu curge nici un milimetru.   Are vreo problema credeti???Ma ingrijorez ptr ca e nou-nouta si am dat o droaie de banuti pe ea.   Multumesc din suflet!!!
  9. Ai dreptate,poate ca ma plang prea mult,dealtfel pentru felul in care arata l-am achizitionat,trebuie sa tratez toate problemele care apar ca atare.Buna gandire!!!
  10. Apar asa multe probleme la Volvo sau nu sunt eu obisnuita?Ieri dupa ce am dus-o la spalatorie mi-a aparut in bord ca s-a ars un bec,cand am verificat e vorba de ledurile alea oblice de sub faruri,problema e ca nu vad pe unde am accesul la ele. Si inca o intrebare posesori de Volvo XC 60,sincera:apar atat de multe probleme la masina asta!!!Am schimbat tija swirl,acum senzor parcare,becuri la ce sa ma mai astept?Are 95 000 km la bord,incep de acum sa cada toate?As aprecia un raspuns sincer ! Multumesc!!!
  11. Asta da,se pot inlocui individual dar nu se pot deconecta individual:adica daca vreau sa-l dezactivez pe cel stricat si sa imi mearga ceilalti 3 nu se poate!Ce ziceti?
  12. Buna ziua Am o problema cu senzorul dreapta fata,bipaie aiurea mai tot timpul cand plec de pe loc,vreau sa-l inlocuiesc. La Iatsa Brasov mi-au zis ca trebuie toti schimbati ca sunt legati in serie.Oare sunt scumpi? De unde ii iau? E greu de montat?
  13. Multumesc mult pentru recomandari!MI-e peste mana sa merg tot timpul la Brasov!Iar la Iasi mi s-a spus sa stau departe!
  14. La mine sincer sotul a incercat sa o puna la loc si o urechiusa s-a rupt,dar oricum nu isi mai facea treaba ca statea atarnata aiurea si ,sincer a facut o sarma care sa arate ca tija aia si a pus-o in locul tijei si functioneaza fara probleme.Oricum nu stiu de ce le-au facut atat de proaste!!!O sa pun si poza ,Oricum s-a rupt tija care a postat-o la raspunsuri,mai sus Midnight Caller,una din urechiuse..Dar a aparut vreo atentionare pe bord?Ce mesaj apare,la mine intamplator am vazut ca-i cazuta,ca abia am cumparat masina si am rugat pe cei de la service sa se uite sa vada daca e ok masina si au descoperit problema asta. Multumesc
  15. Da da,maine dimineata asta facem la prima ora!!! Si apoi revin la d-voastra! Multumesc inca o data!