Cryss

Membru
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cryss

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto seat ibiza
  • Fabricatie 2006
  1. Sfat achizitionare S40 2008

    Interiorul este foarte pretentios dar daca ai grija,,, nu il consider un impediment. O sa vad ce mai rezolv. Multumesc inca o data!
  2. Sfat achizitionare S40 2008

    Am vorbit cu proprietarul si mi-a zis ca nu ii nici o problema. i-am zis ca sunt din Banat si a fost de acord sa ne intalnim in Bucuresti pentru testare. Mi-a zis si ca a fost o femeie si a vazut masina si a zis ca revine cu un telefon. Sper sa nu se vanda Bartro ai vrut si tu sa o cumperi? De ce ai renuntat la ea? Da as fi interesat de un S40 daca stie cineva unul.
  3. Sfat achizitionare S40 2008

    multumesc. o sa il sun azi si o sa revin pe forum. o zi buna
  4. Sfat achizitionare S40 2008

    Am vorbit cu el acum 2 zile si mi-a zis ca masina ii pe volvo romania acum si ca cumnatul lui lucra la volvo , de aceea nu l-am intrebat de volvo dar daca accepta sa vina in Bucuresti ma poti ajuta?
  5. Sfat achizitionare S40 2008

    sti ceva de masina? esti din zona?
  6. Sfat achizitionare S40 2008

    Nu am vorbit despre asta. Sti tu ca nu vrea?
  7. Sfat achizitionare S40 2008

    Salut! Imi puteti da o parere despre aceasta masina? http://www.autovit.ro/volvo-s40-C28131800.html As vrea sa o cumpar dar nu sunt din zona si chiar nu stiu la ce service/reprezentanta sa merg pentru o inspectie mai amanuntita. Bogdan G tu esti din Bucuresti nu? as putea sa vin la tine pentru o diagnoza?
  8. Sfaturi cumparare Volvo V50

    scuze daca am pus intrebari complet aiurea.... dar chiar nu ma pricep..... multumesc pentru intelegere
  9. Sfaturi cumparare Volvo V50

    imi este frica ca vanzatorul sa nu fie mana in mana cu cei de la reprezentanta volvo...... se poate merge cumva si la alta reprezentanta? ceva din gama VAG?
  10. Sfaturi cumparare Volvo V50

    mihai s40 ii tot ca v50-ul tau... 1.6D DrivE din 2010.... si la pretul asta.... imi este frica sa nu aibe ceva probleme... ori km ori ceva incidente.... o sa merg la o reprezentanta sa vad ce poate sa imi spuna... ai avut ceva probleme cu ea? apropo cati km are V50-ul?
  11. Sfaturi cumparare Volvo V50

    care are un s40 de 1.6D? ca am auzit niste vorbe ca 1.6D ii prea putin ptr masina asta... ca ii cam "puturoasa"!!!! nu sunt vitezoman... nu imi trebuie mie formula.... dar as vrea sa aibe ceva putere cand te bagi intr-o depasire sau daca esti mai incarcat unpic(4 persoane+ ceva bagaje) sa traga... are asa ceva un S40 de 1.6D?
  12. Sfaturi cumparare Volvo V50

    nu o sa merg la reprezentanta... la un service ii cel mai ok... m-ati mai linistit acum... nu mai sunt asa speriat de costuri, piese si alte cele.... si tot ma framanta o chestie.... de ce nu sunt asa multe volvo-uri ca passat-uri... skoda... etc..? ms Mihai o sa incerc sa caut dupa serie... asa cum ai zis tu
  13. Sfaturi cumparare Volvo V50

    o sa imi fac o programare la reprezentanta volvo.... si o sa vad ce ii de capul ei.... daca am seria de caroserie ma poate ajuta cineva cu istoricul ei ? ca am inteles ca sunt ceva probleme cu aflatul istoricului daca masina ii din franta sau beligia.
  14. Sfaturi cumparare Volvo V50

    ca si intretinere in ce gama se incadreaza? este destul de costisitoare? ca am auzit vorbe ca daca iti pica o piesa ceva trebuie sa astepti o luna pana iti vine.. este adevarat?
  15. Sfaturi cumparare Volvo V50

    pai pe calculatoarele de pe net ii undeva la 470-500 Euro taxa.... am vazut cartea service si avea revizile facute cam din 20k in 20k de km.... ultima fiind facuta in 2012 decembrie la 101k km. Sincer chiar pare f intretinuta.... fara zgarieturi ... tapiteria ingrijita fara urme de uzura... chederele, pragurile par ok.... apropo ce model ii? momentum ? summum? ca nu ma pricep deloc la asa ceva...