Nitza Nelu

Membru
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Nitza Nelu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto XC70
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 xc90
  • Fabricatie 2 2004

Recent Profile Visitors

834 profile views
  1. Probleme Hu-650

     Imi cer scuze pentru lipsa de informatii. Revin : radioul porneste , functioneaza perfect pana la momentul in care tre sa se si auda ceva ,adica functioneaza dar nu se aude nimic inafara de niste pocnituri din cand in cand in boxe.
  2. Problema radio-cd !

    Se poate dar la mine nu a mers nici componente din el (tastatura cu cifre), toate acele componente de pe placa se dezlipesc.  
  3. Problema radio-cd !

    Dupa multe lupte seculare am reusit sa il fac sa functioneze dar fara display (dupa o noua runda de demontare si re lipire a componentelor), as ca am renuntat deocamdata , merg cu el asa. Nu recomand inlocuirea cd-playerul cu altul din dezmembrari, nu functioneaza.
  4. Probleme Hu-650

    Salut, am si eu o problena cu un radio cd hu 650, nu mai vrea sa functioneze deloc. Benzina ,v70, manual 2006. ( se pare ca am o problema cu cd-payer-ul de pe masini)
  5. Problema radio-cd !

    Revin din nou cu informatii despre cd-player. La acest drum, am constatat o gramada de anomalii. Pe landa display-ul care nu functioneaza porneste numai cand vrea el, nu vroia sa se schimbe de pe Am pe Fm ,am reusit sa schimb pe cd si asa a ramas dar la um moment mergea pe repede inainte,o data am dat faza lunga si o lua melodia de la capat asa ca tre sa o iau si eu de la capat cum ajung inapoi in tara. O seara buna
  6. cutie transfer Xc90

    Buna seara,am ajuns in la destinatie dupa circa 3000 km, masina a mers bine dar sa nu credeti ca am scapat de probleme:1 am constatat ca nu cupleaza spatele, incercand sa urc un drum cu putin noroi si binenteles ca nu am reusit.2 aceeasi mare problema cu radioul.
  7. Problema radio-cd !

    Dupa o resetare ( scos mufele) a pornit dar binenteles fara display.
  8. cutie transfer Xc90

    Nu am scapat de aia cu cd playerul
  9. cutie transfer Xc90

    Da multam mult pentru piese , am montat , a fost totul inregula o sa vad la urmatorul drum de proba (plec pana in Suedia sa ai fac ITP-ul 5000 km) Taieturile de pe ceea veche sunt facute pentru a putea fii scoasa .Multam mult Alex
  10. Problema radio-cd !

    Am verificat mufele si se pare ca sunt bine clipsate,dar o alta surpriza ieri mergea radioul dar nu si display-ul si aseara m-a sunat mecanicul ca nu m-ai vrea sa porneasca iar radioul(masina fiind inca in service pentru vopsitorie totala si schimbarea bucsei de la unghiular) asa ca tre sa o iau de la capat cu cautarile dar o sa m-ai astepte un pic ca tre sa plec cu ia sa ai fac ITP-ul in Suedia .
  11. cutie transfer Xc90

    Aceasta este piesa care nu ne da pace noua astia cu xc90
  12. Problema radio-cd !

    Ok
  13. Problema radio-cd !

    Aceasta piesa este cosmarul nostru
  14. cutie transfer Xc90

    Nu se vad dinti de la ax dar o sa pun cu bucsa ca aia este stricata rau Nu sunt foarte elocvente
  15. Problema radio-cd !

    O sa ai zic mecanicului sa m-ai verifice o data.