b3h3m0tu

Membru
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About b3h3m0tu

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/16/1975

Profile Information

  • Locatie Fetesti
  • Auto Volvo V50, 1798cc, 125hp,
  • Fabricatie 2005
  • Auto 2 Ford C-Max, 1997cc, 136hp
  • Fabricatie 2 2004

Recent Profile Visitors

1,503 profile views
  1. caut motor 1.8 pe S40 II

    Am l-am reparat pe al meu de mai bine de 8 luni si nu mai mananca gram de ulei, am 12k si uleiul este la fel. Segmentarea cu ulei ,simeringuri supape, antigel m-a costat 2000 lei. Sfatul meu este sa-l repari. Nu cumpara alt motor care la scurt timp se da pe ulei. Succes! Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Mesaj pornire grea

    Mesajul scris de tine nu are legatura cu motorul, face referire la centurile de siguranta Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Doresc ca prin acest post sa scot in evidenta un om extraordinar, cum foarte rar intalnesti, o persoana care din tot sufletul incearca sa ajute, recomand cu cea mai mare placere. Multumesc Codrut si bafta in tot ceea ce intreprinzi!
  4. bazait inchidere centralizata

    Am o gramada de masinute si cred ca s-ar potrivi motorasul de la una dar nu pun ca si ala este chinezesc :))
  5. bazait inchidere centralizata

    Intrucat azi noapte am fost de serviciu, am demontat iala de la usa din fata, pasager, am dezasamblat-o in birou si am constatat ca motorasul care actioneaza inchiderea cel mare (cel mic este pentru deathlock), s-au uzat carbunii si au distrus colectorii de pe rotor. O sa atasez cateva poze. Asadar am nevoie urgenta de motorasele mari pentru toate 4 usi, eventual ialele complete.
  6. bazait inchidere centralizata

    Corect, 10 ani!!! Dar ce constructor face o masina sa n-o poti deschide? Cum este posibil? crezi ca daca ai deathlock nu se sparge? Poti patrunde in ea si fara usi, pe geam ca tot hotul, ca doar nu-l doare in cor ca face paguba proprietarului un geam. Cum este posibil sa gandesti o iala iar in cazul in care se strica, ca doar este conceputa din plastic, sa nu mai poti intra in masina? Asta da conceptie!!! Am avut 6 masini, 4 din ele cu inchidere centralizata, se strica iala... actionam cuisoarele cu mana cand blocam usile, la volvo dai cu ciocanu si degeaba, inventie si deadlock-u' asta :)) Volvo nu mai este tancul pentru o viata, daca face masina 10 ani, o arunci ca oricim este ca bicicleta, doar pentru o persoana, a doua ocazional pe portbagaj in cazul de fata in portbagaj.
  7. bazait inchidere centralizata

    Anunge curentul in module si la motorase. Eu cred ca s-au uzat parghiile din plastic sau rotitele motoraselor. Sunt doua parghii din plastic cu zimti si alea cred ca s-au busit. Problema nu ar fi usa din fata , dreapta, ca s-a blocat pe deschis. Am mai reparat-o. Maine o demonrez, scot incuietoarea, demonrez motorasele si ii dau de cap. Problema cea mai importanta ar fi usile din spate care sunt blocate pe inchis. Cum puii mei le deschid ca sa le repar sau sa le schimb incuietorile. Multumesc pentru sugestii, raman deschis in continuare la idei.
  8. bazait inchidere centralizata

    Se aud releele din module, la toate usile,  cand incui sau descui din telecomanda dar motorasele au intrat in greva.
  9. bazait inchidere centralizata

    Geamurile merg pe toate usile, calibrate fara probleme. ma indoiesc sa fie din cabluri, raman la pozitia cu incuietorile. am curatat toate mufele cu spray si degeaba. Nu stiu ce sa-i mai fac. Am lasat mesaje celor cu dezmembrari de pe forum referitor la oferte cu module si incuietori. Merg la risc, daca le cumpar degeaba asta este, ursul negru are o postare cu modulele si incuietorile la cate 20 lei fiecare si le iau p'alea, toate 160 lei, chiar foarte bine la pret  
  10. bazait inchidere centralizata

    am pus dice-ul, vede eroare pe module si atat . modulele cred ca sunt bune in schimb incuietorile (motorasele) sunt defecte
  11. bazait inchidere centralizata

    Recapitulez... Acum cca o luna s-au busit trei usi, dreapta spate si fata nu se mai deschideau, blocate inchis. Am scos tapiteria de pe usa din fata, cu ea inchisa si degeaba ca nu am avut ce sa-i fac. kkjucandu-ma la ea timp de fo' doua ore s-a deschis. am scos iala, am uns p'acolo, am anulat parghia la motorasul 2 cel ptr. deadlock si a mers pana azi, acum nu se mai incuie. Usa de la sofer mergea normal, din telecomanda si din interior. Usa de pe spate, stanga, se deschidea doar din interior si o inchideam (blocam) din cuisor.acum puii mei ca s-a blocat pe inchis si asta. M-a adus la disperare. Stanga fata merge normal, spatele blocate amandoua cea din fata dreapta nu se incuie. Mi-am cumparat coupe :))).
  12. bazait inchidere centralizata

    Ieni, euro este la fal. Numai ca, chinezul face lucrul prost. o fi fabrica in Belgia ( fabrica ford), tot chinezul o conduce pe principiul ieftin si prost. Revenind la problema... Cuiul il ridic fortat si degeaba, cred ca are sistemul deadlock varza. Ridic cuiul si revine inapoi ca si cum ar fi tras de un arc.
  13. bazait inchidere centralizata

    nu mai tin minte exact. cred ca toate odata. merge doar cea sofer. usa dreapta fata am desfacut-o a mai mers putin (o luna), am scos din iala parghia de la motorasul deadlolck iar azi, puii mei, mu se mai inchide. tot azi nu s-a mai deschis usa spate stanga exact ca cea din spate dreapta pe care n-am mai folosit-o de o luna.  
  14. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Salut!!! Ursule fa-mi si mie o oferta pentru incuietorile la toate usile Volvo din semnatura ( V50 din 2005 1.8 benzina). Am observat ca la motorase vine doar o mufa si in interiorul incuietoarei are doua motorase, unul de inchidere si celalalt deadlock. Multam mult!
  15. Salut!!! Cristian fa-mi si mie o oferta pentru incuietorile la toate usile Volvo din semnatura ( V50 din 2005 1.8 benzina). Am observat ca la motorase vine doar o mufa si in interiorul incuietoarei are doua motorase, unul de inchidere si celalalt deadlock. Multam mult!