madluk

Membru
  • Content count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About madluk

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/31/1978

Profile Information

  • Locatie Galati
  • Auto Volvo S40 1.6D
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

2,121 profile views
  1. Decarbonizare motoare

    Am gasit un  feedback si nu pare reclama :http://te-ajut.ro/decarbonizare-motoare/.
  2. Salut. Am gasit o discutie pe alt forum despre  https://www.facebook.com/decarbonizarem ... 6159067788 . Ce parere aveti? Nu vreau sa fac reclama, dar as vrea sa aflu pareri (daca dauneaza sau are efect pozitiv asupra motorului), mai ales de la cei din Bucuresti unde se afla "aparatul minune" (daca au cunostinta despre acest procedeu). 
  3. Baterie telecomanda

    Am aplicat si eu solutia lui alexpopeystar68 la telecomanda pentru masina mea( nu functiona de 4 ani) si acum functioneaza. Multumesc.
  4. Tampon motor balans

    Trebuie sa fiu atent sa nu bag benzina 
  5. Tampon motor balans

    De ceva timp am observat un tremurat accentuat( zgaltait) la motor cand il porneam sau cand il opream iar cand era foarte frig, tremura putin mai tare pana se incalzea. Am verificat tamponul dreapta si era gaurit  si fara ulei. Am schimbat acest tampon impreuna cu cel antibalans ( la verificare era rupt cauciucul) si pot spune ca au disparut toate trepidatiile( trepida si plasticul in interior la viteze mari). Acum motorul parca este pe benzina .
  6. Intrebari generale!

    Cred ca nu verifica corect. Am introdus seria masinii mele si apare ca am motorizare de D24T R6 2.4L  si regiunea Ghent Belgium ( am motor 1.6.D si  am cumparat-o de la reprezentata Volvo Romania ). Deci este falsa complet verificarea.
  7. Dezmembrez volvo s40 v50 s60 s80 xc90 0765779431

    Salut. Ma intereseaza manson schimbator viteze S40 (5 viteze) 2007 (fara nuca) si  tapiterie scaun sofer separat. Multumesc.  
  8. Salut. Ma intereseaza manson schimbator viteze S40 (5 viteze) 2007 (fara nuca) si  tapiterie scaun sofer separat. Multumesc.
  9. Achizitie Volvo S40 2010

    Nu stiu de unde ai tras concluzia ca motoarele 1.6D inainte de 2008 sunt rele.O masina neintretinuta are probleme la motor si inainte de 2008 si dupa 2008.
  10. Achizitie Volvo S40 2010

    Sfatul meu este sa nu cauti masinile cu pret de achizitie mic. Ele pot ascunde defectiuni mari sau km multi, apoi o sa te plangi ca masina are probleme si o sa bagi multi bani sa o repari ( multe au probleme bine ascunse si greu de depistat fara un mecanic bun). Daca poti, cauta sa o cumperi de la cineva de incredere.Daca urmaresti discutiile pe forum o sa observi ca multi au cerut sfaturi si cand le-au primit, au procedat tot cum au crezut ei si apoi se plang ca Volvo nu este o masina buna.Succes in cautari!
  11. Service pentru verificare Volvo V50

    Eu cred ca orice autoturism rulat are problemele lui (auto fara probleme = nou). De aceea este bine sa ai un fond de rezerva pentru reparatii. Nu cred ca vei gasi un autoturism fara probleme. Volvo nu este o masina ieftina de reparat si intretinut ( putini mecanici cunosc meserie) dar daca investesti putin timp si bani o sa fii foarte multumit de ea. 
  12. problema deschidere portbagaj

     Acum 2 ani am inlocuit toata instalatia electrica pentru portbagaj folosind cablu litat normal din comert. De o luna de zile portbagajul se deschide aleatoriu( chiar si in mers) si aveam mesaj in bord.Am demontat  yala si mecanismul de actionare crezand ca este defect unul din ele dar erau ok. Am demontat si cordonul cu cabluri si am avut surpriza sa fie iar sectionate in mansonul de cauciuc .Acum am folosit cablu cu protectie siliconica si sper eu sa dureze mai mult.
  13. problema inchidere centralizata

    Are dreptate Cristi Muresan. Trebuie reasezat si chederul care se afla in usa.
  14. problema inchidere centralizata

    Daca nu te grabesti, asteapta sa se mai incalzeasca afara. Eu le-am scos incepand cu partea de jos( am folosit o spatula de lemn pentru bucatarie pentru a nu le zgaraia) si le desfaci din clema in clema.Am uns macaralele din toate usile si am scapat si de scartait.Un geam pe spate " agata"  foarte tare ( se bloca macaraua) ,nu urca decat cu butonul de actionare tinut apasat si din mai multe incercari.  "Scula:"
  15. problema inchidere centralizata

    Salut. Da fetele de usa jos si unge mecanismul (macaralele) cu un spray cu vaselina.