bogdansterea

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

1 Follower

About bogdansterea

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto 850 T5
  • Fabricatie 1993

Recent Profile Visitors

820 profile views
  1. ambreiaj volvo 850 T5

    Pai nu prea cred pentru ca introduc maneta schimbatorului de viteze in viteza inainte sau inapoi cu motorul pornit, fara sa apas ambreiajul. In aceasta idee, VLP, trimite-mi te rog un pret pentru ambreiaj. Multumesc Midnight caller.
  2. ambreiaj volvo 850 T5

    Buna seara. Ieri am auzit zgomote de sub mine si dupa o intoarcere din 3 cutia de viteze nu mai cupleaza la motor. Sa fie ambreiajul? Cat ar costa? Cine ar putea? Ma gandesc sa o las. Masina. Sa cumpar next generation: S70 sau V40. Sa o dau la rabla? Sa o dezmembrez? Totul merge uns la ea, exceptie ambreiajul. Interiorul e catastrofa. M-a interesat sa mearga.
  3. Ofer spre vanzare diferite piese VOLVO

    Am eu nevoie de un capac pentru rezervorul pentru lichid stergator parbriz. Cum procedam? Si daca nu am reusit sa donez, pun in vanzare compresor AC T5 pentru 50 de lei. O zi excelenta!
  4. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Sunt pe gustul tau? Sa ti le rezerv?
  5. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Asta este bara, foto de sus. De fapt sunt doua. Revin la sf saptamanii cu pozele celelaltor piese: compresor AC, ventilator, etrier, faruri, etc.
  6. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Bara nu e in d taberei. Oricum, azi ajung tarziu acasa, cred ca dupa ora 20. Pe la ora 19 voi fi la bara, undeva in zona colentina.
  7. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Debaraua mea e deschisa oricui vrea piesele acelea. O sa fac si niste poze la o bara stabilizatoare, niste tuburi, etc si o sa le pun aici dar cred ca mai spre sfarsitul saptamanii. Sunt cam ocupat acum...
  8. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Il mai am. Ma poti suna sa ne intalnim in zona d taberei, favorit, dupa ora 19. 0748704725. connex. Incep sa imi eliberez debaraua )
  9. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Am mai dat peste faruri de 850. Le donez. Becurile nu le am )
  10. probeme la instalatie racire

    M-am mai documentat pe forum si dupa un diagnostic pus exact si corect de vlpvlp06 prin telefon (mare om), piesele stricate sunt pompa de apa si un furtun. Daca tot umblu sa schimb pompa, recomandarea lui vlpvlp06 a fost sa schimb si cureaua de distributie. Fiind o problema ce ma depaseste, apelez la recomandarea voastra pentru a ma indruma catre un mecanic dispus sa realizeze aceasta inlocuire. Multumesc
  11. DONATII!!hai sa facem un subiect pentru donatii!!

    Salut. Donez compresor AC T5, etrier de frana, ventilator. Trocurile sunt binevenite!
  12. Hai sa facem o rubrica pentru cereri - piese auto

    Volvo-ul meu ar in original un motor de 2,4 L dar a fost schimbat si autentificat de rar ca fiind unul de 2 L. Deci este unul mai putin performant, parca 1984 cmc
  13. Hai sa facem o rubrica pentru cereri - piese auto

    Doresc sa cunosc un mecanic de Volvo 850, pentru diagnosticare problema racire (pompa de apa) si schimbarea acesteia+cureaua de distributie.
  14. Buna seara. Am vazut ca exista o rubrica pentru donatii. Ma gandeam sa scriem intr-o rubrica de cerere pentru orice piesa de masina ne-ar trebui. Exista inca multi ce au in camara piese ce nu le mai folosesc. Sa le cerem ori ca donatii, ori ca schimb, ori cu bani. Ce parere aveti?
  15. probeme la instalatie racire

    Salutari si multumesc pentru ajutorul dat de catre Matrixxx pentru odometru. Sper sa fi fost ok schimbul. Am o alta problema, tot cu instalatia de racire. Cat am tot umblat pe la masina, am rupt un fir de la senzorul de apa. Am mers de dimineata timp de 15 minute/7 km cu masina. La intoarcere, 20 de minute/7 km. Cand am ajuns in fata blocului, fum de sub capota. Am deschis capota, am vazut vasul gol. Motorul trosnea, ma rog pacanea. Am fugit sus, am luat un bidon de apa fierbinte, am turnat in vas si am dat drumul la motor. A pornit aproape imediat ventilatorul de racire. Se vedea abur, se auzea fasait. In partea stanga a motorului, turul de racire atinge tubul turbinei, exista acolo o frecare si a cedat. Asta e prima problema. A doua problema, exact de sub mastile din dreapta motorului, in dreptul vasului, curge si pe acolo. Daca primul defect se vede si stiu ce am de facut, la al doi-lea as avea nevoie de putin ajutor. Identificare, posibile cauze, etc. In acelasi mod am procedat intr-o situatie similara cand am ramas fara antigel cu batrana dacie. Am turnat apa calda in vas si am mai mers cam 3 ani mai apoi. Nu imi fac probleme de motor ci de defectul ascuns din dreapta, de sub masca. Multumesc anticipat pentru indrumari.