eduard stanca

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About eduard stanca

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie rm valcea
  • Auto volvo S 80
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

694 profile views
  1. pierdere putere

    Ok ! Acum sunt plecat din tara dar cand ma intorc o fac. Merci frumos!
  2. pierdere putere

    Nu stiu dar cert este ca motorul se aude un pic ciudat o bataie rece parca "clantane" , parca nu merge rotund.
  3. pierdere putere

    Salut ! Am o problema cu puterea masinii, intre 2000 si 2400 turatii pe min scade puterea considetabil iar dupa 2400 reintra in normal dar imi pare foarte zgomotos motorul . Scuze ...masina este fab 2006 -2007 185 CP motor 2400 cmc diesel. A semnalat ceva probleme cu filtrul de particule dar mecanicul l-a anulat din soft. Ce ma sfatuiti sa fac?
  4. Consum S80 D5

    Bogdan as avea si eu nevoie de nr tau de telefon. Vreau sa vin in Bucuresti pentru o verificare amanuntita si ceva probleme cu masina. Intre 2000 - 2400 turatii masina nu mai are putere iar motorul imi pare foarte zgomotos . Mi-a schimbat un mecanit debitmetru dar cred ca degeaba.. chiar vreau parerea unui specialist in Volvo. Cred ca masina are undeva la 200 000 km . Daca este varianta de motor cu probleme si a fost resoftat , ce e de facut in situatia asta? In legatura cu DPF ul pe tester s-au semnalat ceva probleme dar mecanicul a spus ca l-a anulat din soft. Nu trebuia mai bine curatat? Am vazut ca sunt firme in bucuresti care fac asta.
  5. Consum S80 D5

    Salut ! Un consum de 13-14 la suta in oras si 8-8.5 in afara pentru un D5 din 2007 condus in conditii normale si fara un trafic prea mare e ok pt un volvo? Sau ar trebui sa verific ceva anume ?
  6. S 80 - resoftare

    Salut ! Poate cineva sa ma ajute cu o informatie cu privire la marirea puterii motorului? Masina are un motor D 5 185 cp an fabricatie 2007 automatic. Credeti ca ar fi potrivita o resoftare ? Consumul mai scade sau creste in urma resoftarii? Se poate sa aiba un efect negativ asupra motorului? Unde ar fi cel mai indicat sa fac acest lucru ? Va multumesc frumos !