Adrian ghiurau

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Adrian ghiurau

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 06/12/1983

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto Peugeot 407 sw
  • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

641 profile views
  1. jante pe 18 la volvo xc60

    Sunt prezoane cromate. 
  2. Probleme A/C

    Salut. Am aceiasi problema cu zgomotul care creste in intensitate odata cu acceleratia. Am fost si umplut cu freon, acuma nu mai baga deloc rece. Nici nu mai porneste compresorul. Ne spui cum ai rezolvat  problema?. Mersi.
  3. Zgomot direcție

    Buna tuturor, sunt nou in aceasta marca, am un xc 60 my 2014 2.4 awd. Pe dreapta am o bocaneala. La denivelari mici. La denivelari mari sau gropi, nu bat ,zgomotul nu e amplificat. Au fost schimbate amortizoare, cred ca si flanse, par noi. Acum ca am citit, e posibil sa fie si la mine problema cu flansele? Bataia apare doar la soc pe verticala. Va multumesc.
  4. jante pe 18 la volvo xc60

    Ca sa nu deschid alt topic, pt o intrebare, scriu aici, are oarecum legatura cu rotile. Stie cineva codul prezoanelor de crom pt jante aliaj la xc60? La magazin de piese auto nu aveau varianta cromata. Va multumesc anticipat.
  5. Sfat achizitie XC60

    Vreau sa va cer si voua parerea legat de aceasta masina. 2016, 75 mii km, 15 mii euro. Am primit serie sasiu, poze, link catre parc, telefon, dar meputand aa vad masina, parca totusi am o retinere.  Car vertical nu da nimic negativ, nu stiu cat de valabil e. Ori e teapa vietii, ori sunt cel mai norocos.Ce parere aveti voi? Multumesc anticipat.
  6. Intrebari XC60

    Buna seara. As avea si eu nevoie de sfatul vostru, vreau sa achizitionez un xc60, si nu stiu care motor e mai fiabil. Am vazut versiuni diferite de putere. Am vazut aici probleme cu consumul de ulei. Care ar fi ce mai putin problematic? Pana in 150 mii km. Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
  7. sfat achizitionare xc90

    Buna tuturor. Vad ca s-a uitat de discutia asta de ceva vreme. Am gasit o masina, suspect de ieftina, la cum arata. Isi da cineva o parere despre ea? Va multumesc anticipat.https://www.mobile.de/ro/Automobil/Volvo-XC-90-D5/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:25100_37_,frn:2000,prx:12000,ful:diesel,mlx:150000,ccx:2600,dmg:false/pg:vipcar/270004745.html
  8. sfat achizitionare xc90

    Ce ziceti de exemplarul asta. MI se pare suspect de ieftina. http://www.autovit.ro/volvo-xc-90-C32064748.html
  9. sfat achizitionare xc90

    Vad ca parerile sunt impartite. Masina va fi '' de duminica" nici cu actuala masina nu depasesc 12 mii pe an. Chiar daca am bani sa imi cumpar un XC 90 asta nu inseamna ca vreau sa bag bani in ea ca in 3 ani sa ii egalez valoarea cu investitiile. La o astfel de masina nu mia caut super design, sportivitate, prosteli si copilarii. Vreau sa ma duca de la A la B, in comfort, siguranta si cu placerea mea de a o conduce. SI sa imi pastrez pe buze zambetul satisfactiei. Inca vreau sa vred ca Volvo isi pastreaza renumele asupra masinilor. Daca apuc la investitii, mai bine renunt la ideea unui XC 90 si raman la 407-le meu care n-o fi el special pt unii, dar inca sunt multumit si incantat de el. Mecanica, pe parte de tren rulare si amortizare, oricum ma descurc, nu sunt chiar legat de maini, la fel si la anexele motorului. In inima lui chiar nu m-as baga. Cum s-a mai discutat si de motoare de 3000+ cu impozite nesimtite. De ce sa dau 200 ron anual pe o masina care mai mult sta, cand pot sa dau aprox 800. In fine, sunt multe discutabile pe aici, vroiam doar idei despre un model de xc 90 care sa fie mai mult fiabil si mai putin ''stricacios''. Multumesc mult de sfaturi. Daca mai aveti, le citesc cu mare placere. Numai bine va doresc.
  10. sfat achizitionare xc90

    Multumesc Bogdan G pt raspuns. Inseamna ca tre sa ma orientez catre un diesel de 163 cp Euro 3 cu automata. Oricum masina va fi resoftata(m-am molipsit cu chiptuningul). Intre ce ani sunt fabricate modelele astea?
  11. sfat achizitionare xc90

    Buna ziua stimati forumisti. Am citit multe din topicurile acestei sectiuni, si inca sunt oarecum in dilema. Mi s-a pus pata pe un XC 90. Stiu ca la design poate nu e cel mai ,, cool'' SUV, dar mie imi place si cunoscand istoria marcii, ma atrage si mai mult. As vre, nu stiu cand, sa ma leg si eu de un astfel de model. Masina va fi una de ,,duminica'', undeva la 700 km lunar, si deja aici deja apare diferentele de la diesel la benzina. Cum masina va fi sh, ce recomandati? Un benzinar,2.5 sau un diesel? Am gasit diferente de pana in 2500 euro de la benzina la diesel. Ar merita benzina, cu avantajele ei asupra reviziilor, si dezavantajul consumului, in detrimentul dieselului cu revizii mai scumpe si avantajul consumului? Cam la ce km maxim sa ma incadrez la achizitionare, benzina vs diesel? Am mai vazut ca multi sunt reticenti la AWD-ul masinii. Cum masina va rula mai mult pe asfalt, merita riscurile defectiunilor in favoarea acelui plus de siguranta pe drum? Apoi, o alta durere: manuala vs automata. Stiu ca automata e foarte comfortabila, dar mai gurmanda fata de manuala, la care mereu " mesteci in benzina"( cine nu stie bancul, i-l pot spune). Eu as inclina tot spre automata, oricum asta nu mai e o masina sportiva la care sa te dai. Momentan cam astea sunt necunoscutele mele, daca mai imi trece ceva prin minte, postez pe aici. Multumesc anticipat pt ajutor.
  12. Salutare si bine v-am găsit.

    Imi cer scuze ca m-am bagat pe topicul cuiva. Dupa titlu am dedus ca e un topic general de salut pt noi veniti. Daca incurca se poate sterge sau muta. Multumesc pt intelelegere.
  13. Salutare si bine v-am găsit.

    Salutare colegi forumisti. Nu sunt un posesor de Volvo, am un peugeot 407 SW. M-am ,,inrolat'' pe acest forum din dorinta de a afla cat mai multe lucruri si pareri despre modelul XC 90, din fericire imi place din ce in ce mai mult aceasta masina. In viitorul apropiat sper sa pun mana pe una, momentan sunt alte planuri prioritare. Sper sa aflu multe lucruri folositoare si sunt sigur ca voi gasi ajutor, si oameni de treaba pe acest forum. Vine si eu de pe un alt forum si cunosc avantajele unor astfel de comunitati. Va doresc numai bine.