marius eremia

Membru
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About marius eremia

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Constanta
  • Auto Volvo S80
  • Fabricatie 1999

Recent Profile Visitors

861 profile views
  1. Masina nu porneste.

    Azi dimineață am incercat sa pornesc masina, se aprind becurile in bord si invart de cheie si se aude doar un click, dar electromotorul nu invarte. Am verificat tensiunea la borne si bateria este buna. Am pus testerul si imu arata 2 erori: ECM 3100 si ECM 3000. Sa fie de vina electromotorul sau senzorul de volanta?
  2. eroare ecm 8010

    Problema rezolvata prin schimbarea alternatorului. Va mulțumesc pentru răspunsuri si sfaturi
  3. Ecm 530D

    Am facut un drum cam de 1500 km si ma indreptam spre casa si imi apare in bord un mesaj referitor la Sistem emisie necesita interventia si un alt mesaj ce spune ceva referitor la schimbare (cambio), eu la masina avand meniul in limba spaniola. Am ajuns acasă si am pus testerul pe masina si mi-a dat ecm 530D. Cutia de viteze funcționează bine, iar eroarea se refera la acest lucru. Am incercat sa sterg eroarea, se sterge dar cand pornesc motorul apare din nou. Astept un ajutor de la cineva care a mai întâlnit aceasta problema. Mulțumesc anticipat
  4. eroare ecm 8010

    Am măsurat la borna unde intra firul rosu subtire in alternator. Am facut bine? Nu am bornele coclite pe baterie asta e sigur
  5. eroare ecm 8010

    Am pus mufa la loc după ce am "fund"ățat-o si am mers vre-o suta de km. Si astazi cand mergeam la munca, pe drum a apărut din nou eroarea de frane insa am observat ca si becurile din bord au inceput sa palpaie. Sa fie oare alternatorul. Ma gandesc ca 14,6 cat incarca alternatorul cu toti consumatorii porniti e cam mult. Mentionez ca am oprit si repornit masina si a disparut eroarea de frane. Vad ca deocamdata nu apare, insa nu stiu ce contacte sa mai verific.
  6. eroare ecm 8010

    O sa mai verific mufa de la modulul abs. L-am reparat mai demult si am vazut ca mufa de acolo e un pic crapata si probabil ca se misca acolo sau face un contact imperfect. O sa verific si o sa curat cu un spray de contacte. Ms frumos pentru sugestie.
  7. eroare ecm 8010

    La mufa alternatorului cu luminile aprinse, aerul condiționat si radio pornit, 14,4 volti. Dar vad ca din cand in cand luminile incep sa palpaie, cand dau printr-o groapa sau e un teren mai denivelat. Bateria are 6 luni, varta blue. Dar nu inteleg de ce apare mesajul pentru frane.
  8. eroare ecm 8010

    Salut. Astazi mergeam cu masina si imi apare in bord eroare sistem franare. Repornesc masina si dispare mesajul. Pun testerul pe masina si imi apare ecm 8010. Ce poate fi are cineva idee? Mulțumesc anticipat .
  9. Nu vrea sa mai stea pornit

    Problema s-a rezolvat. Pompa de benzina se amorseaza foarte greu. Am turnat benzina direct pe ea in rezervor cu un bidon si am golit de aer toata instalatia. Am umplut instalatia cu benzina si dupa ce s-a amorsat pompa merge unsa.
  10. Nu vrea sa mai stea pornit

    Nu am pus eu filtru. Mi l-a scos altcineva si persoana nu mai e in localitate. De aia vreau sa il scot eu cu mainile mele. M-am chinuit mult. Am apasat pe tamburus si nu iesea. Am tras de tamburus cu o șurubelnița dar imi e frica sa nu il rup.
  11. Nu vrea sa mai stea pornit

    Deci trag de tamburusul ala mic de plastic in sus si apoi trag de filtru. Sau apas pe tamburusul ala?
  12. Nu vrea sa mai stea pornit

    Mai ambo intrebare. Am incercat sa schimb filtru de benzina. Am apasat, am tras de tamburusul de pe mufele din capatul filtrului, dar nu vrea sa iasa. Imi poate spune cineva explicit cum ies mufele din capetele filtrului.
  13. Nu vrea sa mai stea pornit

    Am pus manometru pe rampa de injectoare si am 1 atmosfera cu contactul pus. Acum ce trebuie sa verific?
  14. Nu vrea sa mai stea pornit

    Deci simptomele sunt aceleasi cu ambele clapete si cu cea cumparata si cu cea de pe masina. Pun contactul de 5-6 ori se alimenteaza cu benzina porneste , sta 3-4 secunde la 1000 de turatii si apoi scade pana se opreste. Daca incerc sa accelerez se opreste imediat. Parca se taie benzina. Nu mai stiu ce sa fac. Cine are benzinar si mai poate sa imi dea sugestii le primesc cu drag. Am deja aproape 2 luni si nu am reusit sa ii dau de cap.
  15. Nu vrea sa mai stea pornit

    Am luat legatura cu Adrian Mangalia si am pus vida si nu avem nici o eroare. Porneste dar se opreste in 3 secunde. Nu stiu ce ar mai putea fi.