ss80

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About ss80

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie earth
  • Auto volvo s80
  • Fabricatie 2009
  1. curatare EGR pt D5

    am rezolvat problema ! am fost la reprezentanta problema e din filtru de particule !
  2. curatare EGR pt D5

    masina mea este un volvo s80 ...dar am am scris V50 din nickname'u dumnv ! Multumesc dupa ce rezolv problema vin cu raspunsul pe forum !!
  3. curatare EGR pt D5

    v50 masina e 2009 2.0d 136cp are in jur de 180km ...nici eu nu ma asteptam sa dau de asemenea probleme ...in vrancea nu este reprezentata si nici nu gasesc tester de volvo,am fost la brasov cu ea la Labell mi-au pus testaru si mi-au zis ca da uite imi apare o erroare la egr da nu pareau siguri ca intreruperile sunt din cauza egr au zis ca nu e din injectoare sigur ..habar nu am in rest nu mi-a dat nici o erroare ...nu stiu ce sa zic probabil nu au soft foarte bun ...in fine! motorul este de Ford !!asta mai stiu i-am scos capacul de plastic de la motor si acolo am vazut ca scrie ford http://www.mister-auto.ro/ro/supapa-egr/delphi-eg10395-12b1_g1145_a089EG10395-12B1.html am gasit aici egr consider ca decat sa il curat mai bine il schimb !
  4. problema ambreiaj ?!

    oricum eu va multumesc mult am sa ma duc cu masina la un service sa vad ce mi-se zice si acolo si daca o fi planetara/planetarele asta e trebuie sa o schimb !!!sper sa nu fie prea scumpa !!
  5. curatare EGR pt D5

    pai daca era turbina sau sistemul de injectie nu imi aparea nimic in bord ?
  6. problema ambreiaj ?!

    Am facut testul spus de Roberto nu se aude nimic ...de ce pentru ca masina cand incepe sa trepideze frana de mana fiind electrica decupleaza frana automat fix cum zice tudor ...practic nu am auzit nimic ..un service autorizat cred ca m-ar ajuta sa aflu care e problema ..sper sa nu fie prea costisitoare !!
  7. curatare EGR pt D5

    sa fiu mai explicit ...pe langa faptul ca imi scoate fum si consuma ...am si niste intreruperi in mers pana in treapta a 3...banuiesc ca e tot din egr nu ?
  8. curatare EGR pt D5

    la volvo meu 2.0D imi scoate fum in bord la 1.2.3 am consum instant de 60% 30% asta am inteles EGR clar ...dar pana intra 3 dar mai des la a3 uneorii ca si cum sar ineca dar incet ma zgaltie mai bine spus intrerupe indiferent de turatie ,tot egr ?
  9. problema ambreiaj ?!

    robert presupun ca daca era un tampon la motor existau si niste trepidati cum am zis pe loc nici o problema cumplez ambreiaju decuplez nici un sunet absolut nimic in mers a1,2,3 cand dau drumu la abreiaj se aude in clanc clant nu stiu cum sa iti reproduc...! bogdan daca nu ma insel la reprezentanta la brasov mi-au zis cand ma lasa planetara cand virez aud un planset sau ceva de genu !!!sper ca imi aduc bine aminte
  10. Curea distributie

    salut am si eu cam aceiasi intrebare am un volvo s80 2009 2.0d 136cp masina are 180.000km ...si nu stiu daca ia fost schimbata distributia pana acum ? ar cam fi cazul sa o fac?
  11. Salut am un volvo 2009 2.0d si mai nou aud ceva ce nu mi-se pare inregula in mers cand dau drumu la ambreiaj se aude un sunet gen "clanc" pe loc daca calc ambreiaju si i dau drumu nu se adude nimic ...ce poate fii ?
  12. salut covorase pt s80 2009 unde as putea gasi ?