sippppi

Membru
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About sippppi

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Odorheiu Secuiesc
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

1,234 profile views
  1. http://baskino.co/new/

    1. Billypoori

      Billypoori

      http://baskino.co/new/

  2. Parking heater

    Salutare forumisti! Acum o saptamana am avut cea mai placuta surpriza la un service din Targu Mures, se ocupa doar cu incalzire auxiliara si sunt cunoscatori sistemului Ardic. Eu am avut un fir intrerupt de la incalzitor la pompa de motorina si din cauza asta nu s-a pornit. Am stat acolo aproape 4 ore pana cand domnul Nagy Daniel (0722503800) a rezolvat tot. Inainte de asta eu am dus si incalzitorul demontat si el a schimbat cateva piese la ea, a curatat si a facut ca noua. Recomand cu caldura, daca sunteti aproape de Targu Mures merita un drum, daca nu cred ca accepta domnul si demontat. Trebuie mentionat ca si sustinator moral si tehnic colegul nostru KECS a stat acolo cu noi cu Vida sa ne ajute la citirea codurilor de eroare, iar cu acest prilej ii multumesc inca o data. Acum iara fluiera ardic-ul...
  3. Parking heater

    Salut! ieri am avut cea mai buna surpriza cu masina, s-a pornit heaterul de la sime fara sa fac vreun service la ea. De atunci merge, ce am facut diferit a fost masina 2 saptamani in garaj incalzit. Cred ca era ceva murdarie sau ceva problema la alimentare. Heaturul asta la pompa de combustibil are vre-un filtru?
  4. Salutare dragi colegi! Am si eu o problema similara ca mih4y. Din nefericire mi s-a dteriorat capota la masina si trebuia sa las la tinchigist, timp de 3 saptamani. Cand am dus masina acolo aveam frane, cum am plecat de acolo nu am frane adica nu am senzatia de frane. Daca apas pedala lung mi se duce pana la podea pedala, si daca incerc de trei ori tot se duce. Nu imi dau seama ce o fi ca practic nu au lucrat la frane si ar fi o coincidenta si s-a stricat ceva. Nu stiti ce simptome are daca s-a spart vreun furtun sau nu mai e eficient pistonul? Iar lichidul de frana am schimbat anul trecut. mlt.
  5. Panelul de pentru faza scurta/far ceata cum se demonteaza? De unde se poate stie ce modele de becuri intra la butoane sau la bord?
  6. Defectiuni senzori parcare

    Va salut! pana la urma cum ati rezolvat problema? Si la mine tot asa face, cum se poate remedia? Sau daca tot schimb ar fi indicat unul nou sau secon hand original. Nou nout original de unde se poate cumpara. Am gasit pe nit cica original cu 100 lei, nu stiu daca e un pret corect sau nu.
  7. Parking heater

    Eu cred ca ar trebui sa schimbi bujia, de obicei fum alb de acolo se trage. A fost schimbata vreodata bujia?
  8. Parking heater

    Salut! Am fost si eu la o diagnoza la Kecs insa nu a aparut nici o eroare pe dice, doar 3 parking senzor si atat. Interesant este ca daca masina are motorul pornit si pornesc de mana heaterul mi imi apare ca merge , si nu se opreste, ticaitul respectiv insa nu aud deloc. O sa incerc sa demontez pompa de diesel si eventual sa fac o curatare cap coada. Nu stiti pompa pentru heater e diferit fata de pompa de diesel? Se poate cumva sa am un furtun blocat sau ceva, ca in tester nu dadea nici o eroare nici la pompa nici la heater niciunde practic.
  9. Am facut un drum pana la Munchen si senzatia de turbulenta a devenit mai accentuata si la 130/120 adica trec pe langa un camion si trebuie sa tin volanul tare si sa conttavirez. Jentile sunt schimbate la 16' geometria setata recent. Nu mi se pare in regula mai ales la o masina care a fost facuta pentru autostrazi. Mai ales ce am mai simtit: daca ma depaseste cineva din stanga, ma impinge in dreapta. Tare ma deranjeaza! 
  10. Salut! Esti cumva mecanic auto? Daca da da-mi un mesaj privat te rog, sau daca faci diagnoza la Volvo. Mersi

  11. Interesant nici nu stiam ca exista asa ceva, mersi de sfat.
  12. Poti sa-mi descrii mai detaliat? La mine se aude si cand schimb viteza sau accelerez mai cu forta. S-au uitat multi si nimeni nu stia sa-mi zica de la ce este.
  13. Jantele originale Volvo. Ce intelegi la geometrie? Unghiul rotilor? A fost setat chiar inainte sa plec. Jentile nu le-am verificat sincer.
  14. 6) cauciucuri continental conti sport cumparate anul asta si se pare ca doar cele din spate pot folosi la anu'.
  15. 1) 225/45/17 aluminia 2) nu stiu cum se verifica caseta de directia... Lichidul de servo nu am verificat. 3) Am umflat la 2.5 acum sunt dezumflate la 2.3 4) Stiu de turbulente dar chiar in halul asta? 5) Mersi de raspuns