Tiby Alexandru

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Tiby Alexandru

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/20/1993

Profile Information

  • Locatie Ploiesti
  • Auto Volvo 440 GLT Injection
  • Fabricatie 1990
  1. Vand VOLVO 440 GLTi Pentru dezmembrari !

    Imi cer mii de scuze...pretul este de 400 Euro negociabil ! Numar de contact: 0736/446 078 Tiberiu
  2. Vand VOLVO 440 GLTi Pentru dezmembrari !

    Buna ziua, as dori sa postez si eu ceva despre masina mea )... Vand Volvo 440 GLTi pentru dezmembrat sau reparat. Masina are probleme la partea electrica si nu mai porneste, capacitate 1721 cm3, 78 kw. Fara accident, proprietar, a fost la service si nu au remediat problema cu partea electrica a masinii. Masina se vinde pentru dezmembrat sau pentru cine are timp si doreste sa o repare ! Pretul este negociabil. Masina se vinde intreaga. Sau stie cineva unde as putea sa o dau !?
  3. Releu Volvo 440 GLTi

    Buna seara, as dori sa intreb si eu ce face si ce rol are acest releu pentru ca nu il gasesc absolut nicaieri si din cauza aceasta presupun ca nu mai imi porneste masina sub nici o forma. 1. Acest releu l-am gasit in partea din stanga a volanului cand am desfacut capacele si am inceput sa caut dupa relee defecte. 2. Din cauza acestui releu presupun ca imi "zapacea" relantiul inainte, ca altfel nu imi pot explica Daca stie cineva ce este si ce face va rog ajutati-ma ! Seara placuta va doresc.
  4. Volvo 440 Manual tehnic si cateva probleme

    Motor refacut de la rectificarea supapelor, schimbat segmenti, distributie, motorasul de relanti, mufele din burduful de la motor care duce la filtru de aer. Parte electrica, adica tot ce se putea schimba este noua ! Clapeta de acceleratie curatata, schimbat surubel ce regleaza debitul de aer... sincer nu stiu ce sa ii mai fac ! Filtrul de benzina sincer nu mai stiu exact daca a fost schimbat sau nu, dar il voi ruga pe tatal meu sa imi cumpere unul nou si sa il inlocuiesc ! In ce prevede mufa tester, pe oala din stanga a amortizorului nu este nici o cutiuta cu nici un pic, presupun ca cel care a avut-o inainte a "jumulit" acest tester. Insa nu ii inteleg rostul pentru care a facut-o.
  5. Volvo 440 Manual tehnic si cateva probleme

    Scuzele mele, am uitat sa mentionez acest lucru. Tipul motorului este B18EP / B18E104 asta mai scrie , anul de fabricatie este 1990. Sincer sa fiu un unchi al meu a gasit acest manual in limba franceza parca dar din intamplare nu il mai gasesc, presupun ca nu a dat bani pe el cum zice domnul mai de sus , daca se dovedeste ca a platit voif ace si eu acelasi lucru !
  6. Buna seara, as dori si eu daca se poate sa va adresez tuturor posesorilor de Volvo caateva intrebari despre acest model: * Mai detine cineva un manual al modelului de autoturism Volvo 440 GLT Injection, il caut inebunit de o gramada de timp si nu il gasesc sub nici o forma. * In alta ordine de idei masina nu doreste sub nici o forma sa stea la relanti zici ca este in lumea ei, cand sta la 900 RPM cand se opreste, nici nus tiu ce sa-i mai fac. * Stie cineva unde este mufa pentru tester la acest model ? Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre !