ionutmark

Membru
  • Content count

    137
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About ionutmark

  • Rank
    Junior
  • Birthday 08/10/1987

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo S40 1.6 D
  • Fabricatie 2006
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,804 profile views
  1. Lumina faruri mai buna, cum?

    Subscriu! 
  2. Lumina faruri mai buna, cum?

    Eu am pus lupe de 400 RON. Sunt curios cat duc. Pana acum se prezinta bine. 
  3. Probleme CD player Volvo V50

    Salut, Post-ul e cam vechi, dar ma gandesc sa il continuam. Ma confrunt cu incapacitatea CD player-ului de a mai trage sau ejecta CD-ul in/din player. CD -ul este vizibil, se poate asculta  muzica. Cred ca este o problema cu mecanismul/rola de cauciuc care opereaza CD-ul. mai multe detalii aici   Sunt curios daca a desfacut cineva un CD player de Volvo si daca ma poate indruma si pe mine cu niste poze. As vrea sa il desfac ca sa il repar.   Multumesc!  
  4. Probleme Clima S40 2008 2.0d

    Salut, Am lasat-o asa. Nu i-am mai facut nimic pentru ca nu am mai avut pb cu clima, adica nu prea am mai folosit-o din cauza problemelor de sanatate ale pasagerului. Dar as incerca varianta descrisa in filmulet.   Numai bine!
  5. Dvd volvo v50 1.6 d 2005

    Da, doar daca pui Bluepower. Este o unitate media cu android dedicata. Doar ca fff scumpa și nici nu oferă prea multe. Vezi mai multe pe www.bluepower.se Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
  6. Salutare, Discuții despre posibilități de adăugare AUX/USB/bluetooth la sistemele audio Basic sound de pe S40 Dar zilele astea am găsit un produs interesant care poate fi o soluție de compromis. De asemenea costurile ar fi decente. Se poate adăuga mufa de aux, chiar și Bluetooth fără interferentele și zgomotele de fundal ca în cazurile modulatoareleor fm obișnuite alimentate de de la priza brichetei. Sunt curios dacă a mai făcut cineva un asemenea upgrade și care este impresia finala. Produsul împreună cu accesorii se pot vedea mai jos. https://edotec.ro/connects2-auxbox12v-fm-transmiter-aux-in-universal.html https://edotec.ro/connects2-ct27aa35-adaptor-antena-radio-dedicata-volvo-s40v50c70c30.html https://edotec.ro/connects2-ct27aa58-adaptor-antena-radio-dedicata-volvo.html Un tutorial cu ceva asemănător am găsit și pe YouTube. Multumesc și seara faina! Marc T. Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
  7. S40 2006 1.6d

    Tester dedicat Volvo sau unul multi marca mai bun. Cand apar probleme electrice, e greu sa le descoperi fara o diagnoza. Poate fi problema si la demaror, sau chiar la alternator, in idea ca nu incarca sufficient. Alternatorul este una din componentele sensibile la modelul asta de masina.    
  8. Probleme Clima S40 2008 2.0d

    Bine de stiut. Ai cumparat unealta aia speciala pentru demontat ambreiajul? Sau ai facut o improvizatie?    
  9. Probleme Clima S40 2008 2.0d

    Sautare, ma alatur voua, celor care sufera din cauza problemelor cu instalatia A/C. In situatia mea, cand sunt ~15-25ºC clima functioneaza correct, se aude cand cupleaza complesorul, baga aer rece; cand e mai cald de multe ori nu mai cupleaza compresorul (su se mai aude "click-ul" specific), si nu am aer rece. E foarte neplacut cand ploua ca se aburesc geamurule pe interior si sunt nevoit sa deschid un pic geamurile cu riscul de a intera apa in masina. Am gasit un filmulet cu un tip care isi repara complesorul de clima, ma gandesc ca ar putea fi o rezolvare la problema cuplarii ambreiajului( cand problema este strict la compressor). https://www.youtube.com/watch?v=x6084NqhbeE Vreau sa incerc si eu asta, dar inca nu sunt sigur ca asta este cauza cuplarii defectuoase a compresorului A/C.   Sper sa ne ajute.   Cele bune, Marc T.
  10. Apa in masina

    Salutare, Masina nu are trapa, iar orificile din usi nu stiu daca sunt infundate. Apa miscandu-se nu se aude in usi cand misc usa, de aici am dedus ca orificile nu ar fi infundate. Referitor la bare transversale, nu au fost montate niciodata pe masina.   In schimb, am observat ca uneori, chederele interioare ale portierelor din spate, in zona plafonului se desprind cu usurinta.   
  11. Apa in masina

    Salut, ma confrunt si eu cu prezenta apei in masina dupa o ploaie mai serioasa. Doar ca la mine, apa apare in zona locurilor pasagerilor din spate. Dupa fiecare ploaie apare apa pe covorasele de cauciuc. Am observat urme ale scurgerilor de apa (dare de apa) pe fetele usilor, de la capacul difuzoarelor, in jos.  Stiu ca intra apa intre geam si chederul exterior, dar asta se scurge ulterior prin orificiile speciale din portiera. Insa nu stiu pe unde intra apa in masina si cum as putea stopa asta.   Multumesc, Marc T.  
  12. Salutare,   Pana la urma s-a dovedit a fi vorba de valori eronate de la MAF (debitmetrul de aer)... cel putin deocmdata. Am curatat senzorul MAF si apoi motorul a functionat normal. Cu VIDA s-au sters erorile in speranta ca nu vor mai aparea probleme. Ramane de vazut... In schimb s-a constatat ca turbosuflanta nu mai are mult de "trait", dar asta e alta poveste.   Stima si respect! Marc T.
  13. Salutare oameni buni, De la ultima postare, nu am reusit sa ma ocup verificari ale injectoarelor si altele... o delasare de serviciu de 2 saptamani a tinut masina in parcare. In schimb, ieri, am plecat cu masina pentru diverse, motorul nu mai oscila, si nici fum albicios pe evacuare... am constatat imediat ca ii lipseste puterea, iar la o acceleratie mai puternica, a lasat un nor imens de fum negru in spate, masina abia accelerand. Imediat au aparut intreruperi de alimentare a motorului si mesaj in bord "anti skid service requiered" care apare cam la orice problema... Pana miercuri nu gasesc pe nimeni cu Vida sa verifice problema.... Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk
  14. Salutare, Revin cu o chestie noua... am observant ca in momentul in care apare acea vibratie puternica, apare si fum albicios pe evacuare. Indiferent daca motorul este rece sau cald. Sunetul produs de motor se schimba, de asemenea, fiind similar cu mersul in 3 cilindrii. Nu am pus deocamdata aditiv in motorina.   Cu groaza ma gandesc la faptul ca unul din injectoare nu functioneaza correct, sau e pe duca. As face o verificare, dar nu stiu ce sa am in vedere si nici unde sa merg.   Va rog, cine poate, ajutati-ma cu niste sfaturi.   Multumesc anticipat!   M.T.
  15. Sa il stapanesti santos! Cat mai multi KM fara incidente si cat mai putine vizite la service.   Stima si respect! M.T.