• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

selc

Membru
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

2 Followers

About selc

 • Rank
  Junior
 • Birthday January 01

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Cluj
 • Auto S
 • Fabricatie 1999
 1. Bucsi bascula

  Eu am pus din cele pline.
 2. La mine a fost telescopul. Dupa ce l-am schimbat am constatat ca la capat de cursa scapa gazul. In modul de lucru revenea singur, dar avea anomalia la capatul cursei. Si bineinteles una bucata antiruliu.
 3. intrebare alarma

  Alarma trebuie sa stie comunicatie CAN. Poti sa pui si o alarma de aia ieftina, dar trebuie sa tai fire si nu stiu ce mesaje de eroare o sa ai pe urma. De complicat nu este foarte complicat.
 4. bobine inductie la volvo s 80

  Vibratii frate vibratii. Tine si plasticul ala o vreme.
 5. Rulota - Argumente pro si contra

  Vezi ca la Dej sunt niste baieti adevarati pasionati de rulote.
 6. Schimb de ulei in cutie

  Supraplinul este in partea de sus a cutiei de viteza. Il vezi, cind te uiti (cu capota deschisa) in partea dreapta, in zona cutiei si aprox la jumatatea compartimentului motor. E un mic cilindru metalic.
 7. Schimba uleiul la cutie. Apropo este automata din cite imi dau eu seama din ceea ce ai spus?
 8. Am avut o mica intilnire cu drumurile din Romania (pentru cine stie zona - dealul Mesteacan). Am reusit sa pun masina cu ambele roti de pe partea dreapta jos - cauciucuri taiate in urmele de asfalt de pe marginea gropilor. Azi am sesizat ca telescopul dreapta fata a curs si a inceput sa bata. Intrebarea este ce sa fac - Sa cumpar doar un singur telescop? Sa iau doua? De care?
 9. De ceva vreme unul dintre pistoanele de la inchidere face zgomot (gen contact in trepte), adica nu deschide ferm. Am curatat contactele dar tot asa face. De inchis indide ferm. A mai intitlnit cineva fenomenul?
 10. Hu 801

  Cele de america printre care si a mea au doar banda vest 88-108 cu salt impar intre frecvente(88,1;88,3; 88,5 etc)
 11. Hu 801

  Si merge 88,1: 88,3: 88,5?
 12. Pierdere antigel

  La mine scade nivelul mai ales cind este foarte frig. Completez si pe urma e OK. Eu am pus G12
 13. BUJII

  Pe bord nu apare nici un mesaj de eroare cind se ard bujiile? De curiozitate ca eu oricum nu am incandescente. La mine cind se ard bobinele de inductie apare un mesaj.
 14. curatat traseu de ungere

  Adi! Curatarea se face prin schimbarea mai rapida a uleiului. Pui ulei si un filtru, mergi cam 500 Km, dupa care schimbi din nou filtrul si pui acelasi tip de ulei cu cel de spalare. Cam atit. Dar nu stiu daca merita. Costuri duble. Nu baga solutii de spalare.
 15. Cum pot afla dotarile de fabrica

  Doar la reprezentanta. Baga VIN-ul si vine tot din Suedia(inclusiv promotiile de care a beneficiat masina - baterie, voptea etc.).