• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

trancenergy

Membru
 • Content count

  407
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Excellent

4 Followers

About trancenergy

 • Rank
  Pasionat
 • Birthday 08/03/1982

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto cielo 1.6 executive
 • Fabricatie 1980
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

2,920 profile views
 1. V60 D5 Manual

  Pai pentru ca xenonul in timp, daca nu e schimbat la timp si se trage de el pana se arde, ajunge sa parleasca reflectorul si din xenon ajungi sa crezi ca ai halogen (lumina galbena si ineficienta pe asfalt negru/ud). Pretul ti l face in functie de ce lupe ai pe masina. Ia legatura cu ei, ii gasesti pe fb si sigur iti vor face o oferta buna!
 2. V60 D5 Manual

  Saptamana aceasta masina a suferit o operatie de cataracta. Cu ajutorul Faruri custom Romania am schimbat lupele din faruri cu unele originale noi, Valeo. Acum am lumina, practic faruri noi.
 3. V60 D5 Manual

  Mersi, Jantele vor vedea sezonul viitor putin pistolul de vopsea, pentru ca una dintre ele are buza un pic masacrata in urma unei pene in toamna trecuta
 4. Aplicatie monitorizare dpf

  Am postat intr un topic adaugat la aria gresita, daca citesti postarile de mai sus.
 5. Aplicatie monitorizare dpf

  n am gasit nimic la black friday...
 6. Aplicatie monitorizare dpf

  Am monitorizat DPF ul pe ultimele 3 regenerari si va pot spune urmatoarele (In cazul motorizarii  D5244T10): Regim urban, mi`a adunat mereu cca 10g de cenusa in aprox 100 km. Mentionez ca nu prea merg bara la bara, incerc in proportie de 80% sa evit avest stil de mers, alegand variante de trasee mai putin folosite/cunoscute. Regim extraurban , aduna cca 2g la o suta de km. Am mai observat ca regenerarea se trigger-uieste cand cenusa ajunge in jurul a 24 grame (regim extraurban / autostrada) si undeva la 27g in oras. Ceea ce nu am investigat inca si nici nu am gasit un raspuns de la cineva, este : daca regenerarea porneste in timpul mersulul prin oras, si evident ca nu o poti tine constant in 2500 rpm, odata ajuns la semafor regenerarea e failed/se opreste, sau continuua pana cand este finalizata (indiferent de stilul de mers)?    
 7. V60 D5 Manual

  Ti`a placut tie mult afonu` ala si ai ramas la 4S
 8. V60 D5 Manual

  Si a vizitat si rudele :)))  
 9. V60 D5 Manual

  Astazi masina a primit anvelope de vara.  Am ales PilotSport 4 pentru ca am fost multumit de prestatia stramosului din generatia 2.  
 10. Nou posesor de V60 , directia greoaie

  Cred ca a vrut sa zica “Somon” .. daca ne uitam la culoarea interiorului...
 11. Hop si eu cu V60

   
 12. Hop si eu cu V60

  nu are optiunea de internet masina mea
 13. Hop si eu cu V60

  @Mav: imi poti da te rog mai multe detalii in om (pentru a nu polua topicul omului)? Nu cunosc diferentele intre sistemele de navigatie. Mersi
 14. Hop si eu cu V60

  Fara suparare, dar nu ai inteles nimic din ce am scris. Mai citeste odata. Am cerut update de harti, au dat un pret pe mail in deviz, am sunat sa ma programez pentru acelasi lucru, update de harti, la care primesc alt pret. Abia apoi am zis ca vreau doar sensus pentru a mi face singur update pe usb ulterior. Cam asta a fost discutia.  Gunoi, negunoi, ma intereseaza mai mult pentru sistemul de operare, si 2, pentru ideea de a avea ultima versiune. 
 15. Hop si eu cu V60

  Multumesc!