• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

valiro

Membru
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Good

About valiro

 • Rank
  Junior
 • Birthday 03/14/1967

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Umeå/S
 • Auto XC40 T4 AWD R-Design MY 2019
 • Fabricatie 2018
 • Fabricatie2

Contact Methods

 • Skype little_boy67

Recent Profile Visitors

1,742 profile views
 1. Salutare!

  A fost o zi numai buna de un dus scurt    
 2. Salutare!

  Salut! am 2 poze cu pilot assist-ul in functiune  
 3. Salutare!

  Bine, hai sa o lasam asa, sa se dezbata in alt topic de oameni mai priceputi. Initial il intrebasem pe mariusdaniel daca i s-a aprins vre-un martor de filtru de particule in bord(de fapt), daca a avut deja vre-o experienta pe tema asta cu xc-ul lui.
 4. Salutare!

  Extras din manualul de utilizare(in suedeza, incerc sa-l traduc)  ”Bensindriven bil är utrustad med partikelfilter för en effektivare avgasrening. Partiklar i avgaserna samlas i bensinpartikelfiltret under normal körning. Under normala driftsförhållanden sker en passiv regenerering som leder till att partiklarna oxideras och bränns bort. På så sätt töms filtret.” Motoarele pe benzina sunt echipate cu filtru de particule pentru o mai efectiva curatare a gazelor de esapament. Particulele din gazele de  esapament sunt colectate in filtrul de particule(benzina) in timpul conducerii. In conditii obisnuite de condus, se produce o regenerare pasiva in urma caruia particulele sunt oxidate si eliminate. Astfel se goleste filtrul de particule.   Nu am incercat decat sa traduc ce spune manualul de utilizare, nu vreau sa intru in detalii ca nu le cunosc, cred ca sunt destule informatii pe internet despre cum si ce face un filtru de particule.
 5. Salutare!

  Regenerare cred ca este termenul cel mai potrivit. Si mai cred ca filtrele de particule se regenereaza in acelasi mod indiferent ca sunt puse pe motoare diesel sau benzina. Sunt destul de novice in domeniu dar am inteles ca se face automat in momentul in care computerul de bord considera ca este necesar si motorul atinge o anumita temperatura de functionare continuu, mai multe minute in sir.
 6. Salutare!

  Ciudat! Eu stiam ca toate au autocuratare...vorbesti de xc40 cu motor pe benzina, nu?
 7. Salutare!

  @mariusdaniel si cum e cu filtrul de particule? Ceva semne? Eu merg la serviciu circa 15 km dus/15 intors, ar trebui sa-mi fac ganduri?
 8. Salutare!

  Multumesc, felicitari si tie! Mi-a lipsit putin sa nu iau un T5 si eu...a fost alt client mai rapid Ai remarcat si tu oarece vibratii la viteze de peste 100km/h?
 9. Salutare!

  Salutam! Gata cu joaca, am revenit in forum si va salut. De data aceasta am zis ca va fi o masina noua si evolutia auto m-a ajutat sa aleg un XC40 care se potriveste ceva mai bine cu nevoile. Intre timp m-am mutat de la bloc la casa in afara orasului si cred ca am facut o alegere mai buna si in ceea ce priveste masina. Este vorba de un XC40 fabricat nov-2018, motor T4 cod B4204T47, cutie automata AWTG-81 SC, AWD, R-design, culoare bursting bleu metali 720, credit auto.
 10. Vali's XC70

  Salutare tuturor si un An Nou cu sanatate! din pacate a venit vremea sa ma despart de XC. Nu se mai potriveste cu nevoile noastre Masinii, in afara de niste costuri de intretinere mai ridicate, nu am ce sa-i reprosez! O voi da la schimb, vineri, pentru un Ford Mondeo hybrid.
 11. WP-20140425-007.jpg

 12. WP-20140425-004.jpg

 13. WP-20131110-007.jpg

 14. WP-20131110-002.jpg