valiro

Membru
  • Content count

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by valiro

  1. Volvo EX30

    Salutare! M-am asteptat la mai putin, am fost mai placut impresionat decat C40….MIE mi-a placut, si nu era nici 4x4 si nici echiparea de top.
  2. Volvo EX30

    Eu zic ca depinde mult de acomodarea cu …lipsa de butoane. aia cu one-pedal eu o gasesc brilianta la mersul in oras. Piata second-hand exista aici unde traiesc eu, mult mai dezvoltata in Norvegia. Iti dau link-uri pt informare, daca te imtereseaza. Varianta de am probat-o eu, fiind tractiune spate, cam derapa in curbe - ori eu neinvatat cu pedala(trebuie actionata mai cu grija) ori eu neinvatat cu tractiunea spate… Astept impresii dupa test drive
  3. Salutare!

    Salutare! Schimbat rotile de iarna…au fost Nokian Hakkapeliitta R3 si acum am pus Michelin X-Ice North 4 SUV…cu tinte pe ele, de data asta. Originalele au mers aproape 5 ierni, urmeaza sa merg la ITP si nu vreau sa risc, plus ca, in viitor, eu voi conduce din ce in ce mai putin….
  4. Salutare!

    Salutam! Gata cu joaca, am revenit in forum si va salut. De data aceasta am zis ca va fi o masina noua si evolutia auto m-a ajutat sa aleg un XC40 care se potriveste ceva mai bine cu nevoile. Intre timp m-am mutat de la bloc la casa in afara orasului si cred ca am facut o alegere mai buna si in ceea ce priveste masina. Este vorba de un XC40 fabricat nov-2018, motor T4 cod B4204T47, cutie automata AWTG-81 SC, AWD, R-design, culoare bursting bleu metali 720, credit auto.
  5. O nouă poveste începe

    Pai sa o iau metodic: - am intrebat la service volvo, numai diagnoza ma costa intre 100 si 200 de euro,,,pas- de banii astia iau un sim de date reincarcabil de la alt operator si ma duce aproape 2 ani - am aflat din surse diferite ca modem-ul (de pe xc40, cel putin) nu se prea intelege cu sim-urile de la operatorul meu Pentru mine ajung motivele astea
  6. O nouă poveste începe

    Mda, cred ca renunt la internet prin sim dedicat…nu merge. Am schimbat cu alt sim de date…la fel. Am verificat cu sim-ul din telefon - merge. Asta e, o dau prin bluetooth cand este sa fie internet, se pare ca modemul, pur si simplu, nu se intelege cu sim-ul de date de la operatorul meu.
  7. O nouă poveste începe

    Varianta cu resetarea modem-ului a sugerat-o si un tip de la dealer…zice ca pe unele modele merge, la mine nu a mers. Am programat o vizita in service, am timp pana atunci sa incerc si varianta cu sim-ul din telefonul meu(ma gandisem si eu la asta). 
  8. O nouă poveste începe

    E ciudat, mai ales ca daca ii dau internet prin telefon merge asa cum ar trebui….pe un forum suedez este sugestia sa resetez modem-ul tinand apasat butonul defrost pt. 30 sec….ai idee?
  9. O nouă poveste începe

    Mda, am luat si eu un sim de date(operatorul meu se numeste Telia) - cam aceesi Marie cu alta palarie. Nici asta nu merge in roaming si e doar de date. Mai butonez inca la el, vedem ce poate( cre’ ca trebuie sa debifez roaming in setari sa-mi afiseze altfel harta cand folosesc navigatia masinii…de TuneIn inca nu e vorba :-( , cam fluctueaza semnalul, prin telefon e mai stabila conexiunea la internet.
  10. O nouă poveste începe

    Ai venit la fix cu aceste puncte de vedere asupra Motorola….multumesc! Doar ce mi-am schimbat mobilul cu unul cu incarcare(si) wireless si ma gandeam sa te intreb cum e cu device-ul asta. Sunt de acord cu tine in tot ce priveste TuneIn, apropo de calitatea sunetului si diversitatea de radiostations, cat de curand imi pun si eu un sim de date in portbagaj si sa vezi huzureala atunci.
  11. O nouă poveste începe

    Din ce am vazut pe youtube, spatiul in spate e o idee mai mic(nevoile mele nici nu-mi cer mai mult, de fapt)… ideea de lipsa instrumentar de bord nu ma incanta, nici ca schimbatorul e pus in alta parte si butoane de geam ca la VW ID nu stiu care…dar e si vorba de obisnuinta, desigur. Apoi pe drum mai e si un var numit Zeekr X, si altele…
  12. O nouă poveste începe

    @mariusdaniel  - nici pe mine nu ma incanta mai nimic din ce are Volvo acum, am testat si C40 si XC40 electrice(si alte marci), eu voi putea trai cu o electrica in viitor, fie Volvo sau nu - sunt curios de cum arata XC30 ce se lanseaza in iunie. Plug-in-urile mi se par o struto-camila, dar sigur ca aranjeaza pe cate unii…am vazut Lynk&Co 01 care-mi place cum arata si am condus mai multe. Am intrebat si eu aici in Suedia in stanga si dreapta cam cat as putea primi pe a mea ….nimic aproape de 30.000, poate in RO e altfel cu piata?
  13. O nouă poveste începe

    Eu sunt in vara asta pe al doilea rand de roti de vara, la 82 000 km, cele de iarna Nokian ma mai tin si pe mine un sezon. Service-ul nu a zis nimic de figura cu incalzirea? Interesant gandul tau cu schimbarea…cam ce ar fi noua?
  14. Salutare!

    Salut! Dupa ultima vizita la service, nu mai afiseaza, in aplicatia Volvo cars, status TPMS. Am sunat la serviciul clienti si mi-au spus ca stiu de buba si ca lucreaza la ea….a trecut o luna aproape. La voi cum e?
  15. Inlocuire inscriptii

    Nu e rea ideea…o pastrez pt orice eventualitate. Multumesc!
  16. Inlocuire inscriptii

    Salutare! Mi-am propus sa inlocuiesc inscriptiile originale cromate de pe spate cu altele negre. M-am gandit si la plasti dip ca alternativa…nu ma incanta.
  17. Salutare!

    Salutare, noutati! Am luat roti noi de vara, aceleasi cauciucuri Pirelli ca cele livrate odata cu masina. Rulat circa 78.500 km de la achizitionare. Imagini cu noua versiune Android auto(cred ca e noua versiune)  
  18. Salutare!

    Salutare! Mersi de update! Este clar ca anumite lucruri tin de stilul de condus! Se pare ca ai avut dreptate si cu pilotAssist-ul, la mine merge cum ar trebui acum cand soseaua este uscata/marcajul se vede mai bine. Apropo de bateria din telecomanda, eu le-am schimbat din august anul trecut, cam la 28 luni dupa ce am luat masina(parca mi-dat mesaj in bord). Cu schimbatul rotilor mai am de asteptat ceva, vine frigul inapoi.
  19. Salutare!

    Salutari! Facut revizia anuala ieri, schimbat bujii si placute frana spate, 62 000 km in 3 ani, multi km adaugati cu ocazia vacantei din Romania de anul trecut. Am vaga impresie ca PilotAssist se activeaza cu ceva intarziere dupa uppdate-ul de soft de ieri…mai observam. Azi o duc la primul ITP.
  20. Filtru mtorina

    Salut! Nu ating deloc la a mea, au venit din fabrica.
  21. Salutare!

    Funny rau comp-ul de bord...cica peste 900 km pana la realimentare....
  22. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Si capace pentru ventile...
  23. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

    Salutare! Ne pregatim de eventuale plimbareli in vacanta ce vine in august, sa vedem pe unde ne duc rotile Drumuri bune sa avem!
  24. Vacanta placuta!

    Salutari! A venit vara, dragii mei, pana si aici la noi, aproape de cercul polar...:-)) azi 28 de grade si mai vin... Sa aveti o vacanta placuta, oriunde va fi sa fie!    
  25. Salutare!

    Salutare! Am fost acum doua zile la prima revizie la un service situata la circa 270 km de mine...in total aproape 600 km dus-intors. Consumul mediu a scazut de la 8,9 la 8,4, condus in regim Dynamic, 90-115 km/h viteza maxima.