lary2210

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About lary2210

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/22/1977

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto JUE051
  • Fabricatie 1999
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

410 profile views
  1. Schimbat distributie

    scuze.....doar o parere de nespecialist.
  2. Schimbat distributie

    salutare.am revenit cu ceva raspunsuri la problema.deci,am fost la doctor si dupa consultatie sa dat si diagnosticul.problema se manifesta in felul urmator.lipsa de putere initiala si mersul "bîlbîit"al motorului se datoreaza sondei lamnda care controleaza amestecului din trei cilindrii.mai exact 1.2.3. functioneaza corect, 4.5.6 nu.si de aici toate problemele.acum astept sa vad daca primesc "reteta compensata"sau nu.sper sa se rezolve problema.revin cu noutati.
  3. Schimbat distributie

    Merg azi sa fac o diagnoza.revin cu notutai.
  4. Schimbat distributie

    Salutare.am revenit cu putina intirziere.problema cu distributia a fost rezolvata.tester,mesaj" cam shaft off set "de ce sa ii faci asa e cind mergi la mecanici care se "pricep la toate." Am descoperit in schimb alta problema si va cer ajutorul.o parere.un sfat.iata despre ce e  vorba.plecare de pe loc,accelerare pina in jur la 2800-3000 rpm.continui sa accelerez dar nu mai urca turatia de loc si se simte o lipsa de putere aprox 4-5 sec.dupa care apare o explozie de putere si turometrul urca normal.o senzatie de parca cineva o tine legata de bara din spate si la un momendat ii da drumu.ce poate fii ???.astept parerile voastre.pina atunci azi "avem"programare la salon de infrumusetare......cam scumpa factura....1000 ron.dar sper sa merite.promit sa revin cu photo.Va salut cu respect.
  5. Schimbat distributie

    Salutari cu respect.va cer si eu ajutorul.detin un volvo s80.2.9cc.147 kw.an 1999.am o problema.am schimbat de curind distributia la un service si dupa aceasta operatie motorul nu a mai mers normal.da rateuri.merge intrerupt.si primele trei pistoane afuma bujiile.mentionez ca inainte motorul mergea perfect rotund.am inteles ca ar fi vorba de un variator de turatie care ar fi fost miscat.cum se poate rezolva aceasta problema si cit de grav e ? Distributia e ok.adica are compresie egala pe toti cilindrii.multumesc pt raspunsuri.
  6. Schimbat motor

    Salutare la toata lumea.sint nou pe aici si daca fac vreo greseala va rog sa ma scuzati.am o problema mare si va solicit ajutorul.am un volvo s80.an 1999,2.8 cc,150 kw,cod motor TS97C2. Care din pacate prin amabilitatea unui "prieten "a reusit sa ii caleze motorul pt a mers pina a ramas fara apa.pt iubesc masina nu am vrut sa renunt la ea.am achizitionat alta fara acte s80, an 1999, 2.9cc, 147 kw, cod motor TS94K2.  Vizual motoarele sint identice.doresc sa stiu daca se poate pune motorul 2.9cc in locul celui 2.8cc.( daca se potrivesc fizic) si daca e necesar si schimbarea calculatorului sau nu.va multumesc mult pt raspunsuri.