mariusdaniel

Membru
 • Content count

  1,499
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

814 Best

About mariusdaniel

 • Rank
  Senior
 • Birthday 11/20/1963

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto Volvo S40 1,8 petrol
 • Fabricatie 2003
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

13,554 profile views
 1. Probleme XC 90 II

  Despre care noi, vorbesti cand spui de Primus Auto? Nu vorbi in numele nostru, mai ales din Bruxelles. E usor să pătezi o imagine, mai ales când cumperi masini la a nu stiu câta mâna, care nu stii daca au fost sau nu intretinute. In Belgia ai mers la service?
 2. Se aplica la toate, Florin. Eu beneficiez mereu in ultimii doi ani de acest discount.
 3. XC90 2017

  Cam multe probleme, par a fi suspecte pentru acest model. Dupa cine zici ca a picat turbina? Cine sunt ei? Pui si tu niste poze cu masina, sa o vedem si noi?
 4. Vând Volvo S40 1,8 benzina

  Update de preț 17.100 lei (3.699 Euro la cursul zilei)  la achiziția autoturismului cu toate dotările suplimentare, inclusiv roti de iarna originale, de aliaj. Plata se face numai în lei, prin cont bancar. Kilometrj la zi 152.500.      
 5. Apa in masina

  Din poza de pe forum nu pare a avea...E clar ca e vorba de chedere.
 6. Felicitări pentru întâlnire! Am avut week-endul stabilit de mult cu o altă activitate, așa că, din păcate, nu am putut fi prezent. Aștept fotografii și aici, nu doar pe facebook.
 7. Sfat achizie Volvo S40 motor sub 2L

  Uite aici o mașină foarte fiabilă. Nu e anul pe care îl vrei tu, dar multă lume spune că e mai bună ca generația următoare (făcută cu Ford). Prețul e negociabil.
 8. Sa (mai) si scriem corect romaneste

  Hai să revigorăm un pic acest topic. Un termen folosit greșit care mi-a atras recent atenția e cel de "mansalier".  MARȘARIÉR, marșariere, s. n. Mers înapoi al unui automobil; (concr.) dispozitiv al mecanismului de transmisie, care permite mersul înapoi al unui autovehicul. [Pr.: -ri-er] – Din fr. marche arrière.  
 9. Resetare interval service

  Nu e musai. Dar recomand. Asa cum îi recomand și pe colegii noștri de forum care au service-uri specializate Volvo (BogdanG si Midnight Caller).
 10. Resetare interval service

  Nu e un termen fix. Pur si simplu ia de bun ce iti spune masina si fa o programare la revizie.
 11. Salutare

  Bine ai venit, Ștefan! Să te bucuri de Volvo, de meseria și tinerețea ta!
 12. Muzeu Volvo

  Pentru mine, forumul e același. Nu am o formație tehnică, așadar scriu cu cealaltă emisferă cerebrală! Prietenii din poză rămân prieteni, indiferent de cât de des se văd. Vremurile s-au schimbat, e adevărat, ceea ce mă face să cred că nu am greșit postând la muzeu... Totuși, ce ne oprește să ne vedem ca în vremurile bune, la ruginit de frunză?
 13. Muzeu Volvo

  Nu știu, să spună cei surprinși pe retina aparatului de fotografiat...
 14. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  Motorul meu nu pierde ulei. Intotdeauna am pus 0w-30.
 15. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  Am făcut cea de-a 15-a revizie anuală a mașinii la Primus Auto, în Otopeni. Toate filtrele, uleiul (0W-30), plus un bec de proiector ceață înlocuit. Împreuna cu inspecția amănunțită a mașinii și recomandările pentru viitor primite în scris, a costat 895 de lei, TVA inclus.