• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

mariusdaniel

Membru
 • Content count

  1,562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

843 Best

About mariusdaniel

 • Rank
  Senior
 • Birthday 11/20/1963

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie București
 • Auto Volvo XC40 T5 MY 2019
 • Fabricatie 2018
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

14,625 profile views
 1. Problema cu nivelul uleiului

  Un schimb de ulei nu este o avere. In locul tau, as pune cat mai repede uleiul potrivit. Cei din Italia te-au sfatuit bine.
 2. Problema cu nivelul uleiului

  Ăla se pune direct în rezervor. Am vorbit în parcarea de la Lidl cu un nene care desfăcea la baxuri de ulei Spornic și turna în rezervorul unui Volvo... Scrie și pe el: "Bun la toate"! 
 3. Anvelope Volvo S80 D5AWD

  Te-ai reprofilat pe contabilitate? 
 4. Volvo v60 D6

  Felicitări pentru hibridul plug-in. A fost prima oară când am urcat la bordul unei mașini hibride. Faptul că poți merge toată săptămâna la servici cu numai 10-15 lei maxim, e mare lucru. Plus faptul că nu poluezi orașul!
 5. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

  Aha...Eu am ajuns la 18:35,  sunt primul.
 6. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

  Vin și eu azi. Cam pe la ce oră se vine?
 7. Sfat achizitie XC60

  În general, am citi doar lucruri pozitive despre Polestar. Are totuși cineva și vreo rezervă, în afară de faptul că e pe bani? Chiar mă interesează subiectul, ca să iau o decizie în cunoștință de cauză.
 8. Cont disparut

  E ciudat, cum să dispară contul lui Danyx? Au dispărut și toate postările lui?  Eu am dus lupte grele să-mi șteargă cineva contul, acum niște ani și nu s-a putut...
 9. S60 P*

  Ce faci cu patru bucăți?
 10. Vestitul XC90

  Până la urmă, nu am înțeles, câți km. are XC90-ul? Și ai o garanție că sunt reali? Apoi, câți proprietari a avut mașina? Tu cu ce număr de km. ai luat-o? Întreb toate astea, ca să îmi dau seama de ce un XC 90 poate să aibă atâtea probleme. Eu am avut un S40 din 2003 și în general nu am avut probleme. Am vândut S40-ul în 2018 la 155.000 de km. și mergea perfect.
 11. Intalnire saptamanala SECTOR 1 BUCURESTI

  Am fost de doua ori la Penny, toamna trecuta si nu era nimeni...de asta ziceam, sa nu bat drumul degeaba din Drumul Taberei.
 12. Schimbare limbaj afisare ceasuri bord si consola centarla

  Mai bine tradu manualele din limba lui Shakespeare, in dulcele grai românesc, caci cei de la Volvo nu sunt in stare asa ceva.
 13. Inca un grup pe facebook, doar pentru organizarea intalnirii? Cand exista un forum dedicat pentru asa ceva, cu sectiuni clare. Nu mai spun ca, din start, cineva a hotarat ca sunt posibile doar trei week-end-uri din august. Alte pareri au fost pur si simplu, ignorate. In fine, sper sa iasa ceva, dar in mod cert eu nu voi mai incerca sa plec undeva la munte in minivacanta de Sfanta Maria, cand aglomeratia atinge cote paroxistice. Practic, s-a ales cel mai aglomerat week-end din an. Cand e aproape imposibil sa gasesti o camera undeva, sau un loc de parcare.
 14. Din experienta de anii trecuti, e horror sa mergi la munte in centrul tarii intre 15-17 august. Nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa ceva. E o aglomeratie de nedescris peste tot. Poate mai au si altii pareri despre perioada optima. Oricum, daca se cazeaza fiecare unde gaseste, se pierde mult din farmecul intalnirii. Seara se deapana povesti, dimineata se deschid capote, etc.