• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

mariusdaniel

Membru
 • Content count

  1,583
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

853 Best

About mariusdaniel

 • Rank
  Senior
 • Birthday 11/20/1963

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie București
 • Auto Volvo XC40 T5 MY 2019
 • Fabricatie 2018
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

15,311 profile views
 1. Volvo S90 T6 AWD

  Grupurile de facebook nu ofera facilitati ca un forum. E si foarte greu de urmarit un topic, ma rog e altceva. Forumul nu e mort, e doar prea putin administrat si actualizat. Dar e de inteles, caci toate astea costa. Facebook e monetizat si de aceea e actualizat. Acolo e afacere 100%. Aici e pasiunea proprietarului forumului si a celor care ajuta la bunul mers ( webmaster, moderatori, unii useri). Eu nu am plecat cand am vrut (!), dar sa parasesc forumul la greu, niciodata. In spate sunt Oameni si asta conteaza cel mai mult. Unde mai pui ca tocmai am împlinit 10 ani pe aici, cifra rotunda, plina de amintiri frumoase!
 2. Intrebari generale!

  Atunci scoti cu seringa sau cu pipeta, pâna ajunge cât trebuie sa fie.
 3. Volvo On Call

  E simplu, o să vezi că e foarte utilă aplicația!
 4. Intrebari generale!

  Depinde când verifici. După un drum mai lung, cu motorul cald, de obicei e mai sus nivelul. Verifică și la rece. Dacă e tot peste, cumpără o seringă de la orice farmacie și scoate cu ea lichid. Atenție, nu deschide când e motorul cald!
 5. On call

  Funcționează bine mersi, eu am de un an jumătate On Call pe mașina mea. Chiar e o chestie excelentă. Ieri noapte, veneam de la aeroport cu bagaje și am ajuns acasă în parcare. Urma să plec imediat la Pitești, dar nu aveam cheia la mine. Nu a mai fost nevoie să merg în casă, să iau cheia, ci am deschis portbagajul din aplicația de pe telefon și am lăsat bagajele. Apoi am încuiat din aplicație, am mers sus, am mai luat de acolo ceva și am coborât la mașină să plec. La fel, dacă ai livrări de la curieri de primit, deschizi mașina și îți lasă coletul acolo. Pornești climatizarea de parcare, sau chiar motorul iarna ori vara, etc. Planifici călătoria viitoare în aplicație, apoi o trimiți la mașină, iar când pornești, deja navigația te întreabă dacă mergi la locația primită anterior. Zici da și gata, la drum.
 6. S90

  La sedan, consumul trebuie să fie mai mic decât la un SUV, iar pe mine, la XC40 T5, consumul nu mă sperie deloc. Mai ales, că bănuiesc  că nu va fi mașină de navetă prin oraș. Apoi, cum mai vinzi dieselul după 5-6 ani, sau chiar mai mult? Volvo a anunțat, oricum, că nu mai dezvoltă motoare Diesel noi. 
 7. Manual utilizare

  Foarte greu, dacă nu chiar imposibil. Nici măcar la modele noi 2019 cumpărate din reprezentanță nu exista manuale în limba română. La acest capitol, dau notă mică dealerului autorizat.
 8. XC 40 probleme directie

  Mda... cam neplăcut. dar altceva nu ai ce face.
 9. Suspensie s40 T4

  Dacă chiar ai un S40 T4 din 2003 cu numai 83.000 de km. la bord. ești un fericit. La o astfel de mașină, nu merită să pui altceva decât piese originale. Mergi la reprezentanța Primus Auto din Otopeni și comandă tot ce-i trebuie bijuteriei. Am avut și eu una din 2003, tot benzinar, dar fără Turbo și după 15 ani am vândut-o unui coleg de pe forum. Mi-a fost tare drag modelul, un sedan excelent, care nu dezamăgește niciodată.
 10. S90

  Benzinar, neapărat, Motorul e foarte rafinat. T5, recomandat, căci e o mașină mare. Îl cumperi de nou?  
 11. Rechemare VOLVO Diesel 2014-2019

  Bine ca am benzinar! Oricum, modelul XC40 nu e afectat de aceasta posibila problema.
 12. Defecțiune bord ?

  Astea sunt primele simptome. Daca opresti imediat ce le observi, nu ai cum sa vezi si altele. Daca mergi mai mult, ti se va opri motorul. Oricum, daca nu e asta, treci la alte verificari.
 13. Defecțiune bord ?

  Pare ca o decuplare a bateriei de acumulator. Verifică bornele, să nu fie oxidate. Oricum, nu strică să le cureți cu glasspapier.
 14. Surpriza neplacuta

  Mai degrabă arată ca ceva topit... Sună-l pe fostul proprietar , arată-i pozele și vezi ce zice.
 15. XC 40 probleme directie

  Ai garantie, du-te direct la reprezentanta de unde ai cumparat-o.