mariusdaniel

Membru
 • Content count

  1,491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

813 Best

About mariusdaniel

 • Rank
  Senior
 • Birthday 11/20/1963

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Bucuresti
 • Auto Volvo S40 1,8 petrol
 • Fabricatie 2003
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

13,359 profile views
 1. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  Motorul meu nu pierde ulei. Intotdeauna am pus 0w-30.
 2. Ce i-ai facut astazi masinii tale?

  Am făcut cea de-a 15-a revizie anuală a mașinii la Primus Auto, în Otopeni. Toate filtrele, uleiul (0W-30), plus un bec de proiector ceață înlocuit. Împreuna cu inspecția amănunțită a mașinii și recomandările pentru viitor primite în scris, a costat 895 de lei, TVA inclus.
 3. Vând Volvo S40 1,8 benzina

  Update de preț: 18.000 de lei la achiziția autoturismului cu toate dotările suplimentare. Intre timp s-a efectuat și revizia cu numărul 15 la Primus Auto. Are și ro-vigneta valabilă până la 07.04.2019. Impozitul anual (pe firma) este de 147 lei /an.  Preț valabil până la 30.04.2018
 4. problema variator distributie

  Nu ai de ce sa nu-i crezi. Doar nu iti inchipui ca scriu asa aiurea niste lucruri pe hartie. Acum, daca vrei sa le schimbi la ei sau in alta parte, e problema ta. Eu unul, am schimbat la masina tot ce mi-au dat in cei 15 ani de cand am S-40-ul si ca atare, masina merge perfect. nu scoate fum, nu zdrangane nimic, nu troncane, etc. Cam asta e ceea ce obtii, daca faci reviziile si reparatiile la timp si cu piese originale. In plus, ai niste reduceri foarte bune la piese si la manopera pentru masinile mai vechi de sase ani.
 5. S-a aprins un bec in bord

  Foarte curios. La mine nu mi s-a aprins niciodata vreun bec in bord când am avut bec ars, fata sau spate. Si am avut si pe frâna...
 6. Ce muzică?

  Streaming audio de pe Deezer Premium +. Sunetul e de foarte buna calitate. Iti poti crea playlisturi, poti avea piese preferate, poti descarca in telefon si asculta si offline.
 7. XC 40, modelul anului 2018 în Europa

  Mai nou și Volvo XC 60 a primit o distincție, fiind desemnată World Car of The Year 2018 de către organizatorii 2018 World Car Awards, în cadrul Salonului Auto Internațional de la New York. Anul trecut, premiul a fost acordat lui Jaguar F-Pace. Se pare că e anul Volvo!  
 8. Volvo On Call

  De-ar fi numai costul SIM-ului GSM, ar fi bine...dar probabil trebuie acoperite si alte costuri, pentru dezvoltarea si intretinerea aplicatiei, etc.
 9. Volvo On Call

  Am înțeles. Nu știu ce să spun iîn cazul ăsta. Cert e că cei de la Primus Auto susțin că până la sfârșitul acestui an, serviciul va fi activ și la noi. Dacă și cât va costa, nu am idee. O să întreb vineri, când ajung la ei.
 10. Alex, nu imi fac deloc "Pa-pa". In fiecare an primesc oferte de la cel putin trei-patru asiguratori. Ca eu am ales mereu Allianz, e altceva. Daca ceilalti ofertanti nu doreau sa asigure masina, nu trimiteau oferte (la cererea mea, cu date concrete despre masina).
 11. Volvo On Call

  De anul asta va functiona sigur si la noi. Pentru ca orice Volvo nou, incepând cu 01 iulie 2018 vine obligatoriu dotat cu modulul on Call. Putina rabdare. Oricum, daca nu ai modulul deja montat din fabrica pe masina, nu vad de ce te-ar interesa. Ulterior, am inteles ca nu se monteaza, cel putin nu oficial, in service autorizat Volvo.
 12. Merită, sau nu, mașinuța mea e protejată și în anul 15 al existenței sale de o poliță Casco, valabilă până în 17.01.2019 la Allianz. Mitul cu asigurarea până la cel mult 10 ani e desființat de mult.    Povestea merge mai departe...
 13. Bine (ca) v-am gasit !

  Bun venit! Chiar e interesanta o comparatie...
 14. Pedala de frana tare si lipsa putere motor

  Câți km. are mașina? Și mai important, câți proprietari a avut? Întreb, pentru că am un S40 mai bătrân, care nu a avut nicio problemă. E drept, are doar 150,000 de km. și a fost tratată doar cu piese originale în service autorizat. Și acum, după 15 ani, tot cu ulei 0W-30 o țin și nu a fost nevoie niciodată să completez între schimburi (asta doar ca exemplu).
 15. Volvo On Call

  Incepând de anul acesta, mai precis din iunie 2018, Volvo XC 40 (si probabil nu numai acest model), vine in standard echipat cu modulul Volvo On CAll. Cea mai interesanta functie, de departe, mi se pare cea de Car sharing, dar nici pornirea de la distanta nu e de lepadat. Atentie, datorita regelementarilor antipoluare din Europa, aceasta functie va fi activa doar cinci minute. Aceasta nu exclude insa posibilitatea repornirii motorului, dupa oprire.