• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

mariusdaniel

Membru
 • Content count

  1,552
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

837 Best

About mariusdaniel

 • Rank
  Senior
 • Birthday 11/20/1963

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie București
 • Auto Volvo XC40 T5 MY 2019
 • Fabricatie 2018
 • Fabricatie2

Recent Profile Visitors

14,438 profile views
 1. Defect comanda usa sofer

  Bine ca s-a rezolvat. La mecanicul care a stricat, când ajungi, să-l "feliciți"?
 2. Probleme

  În primul rând, schimbă filtrul cu unul nou. Abia apoi, dacă tot nu merge, poți să te gândești și la altele. În general, filtrele se schimbă, nu se curăță, suflă, etc.
 3. Defect comanda usa sofer

  Evident că are legătură cu ce a lucrat mecanicul. Singura soluție rezonabilă, este să mergi la el și să-i ceri să verifice chestia asta, dându-i toate detaliile. A greși e omenește, dar trebuie să îndrepte asta, ca să nu mai facă aceeași greșeală și la alți clienți.  
 4. Hop si eu cu V60

  In principiu, ai dreptate, Mihai. Dar, din propriile experiente (zeci) cu Primus Auto, te asigur că inainte de a face o oferta pentru orice, ti se cer date despre mașină. Apoi, pe site-ul de actualizări e atât de clara distinctia intre diferitele feluri de sistem de navigatie, incat imi e greu sa cred ca poti alege gresit update-ul. 
 5. Hop si eu cu V60

  Ar trebui să meargă.
 6. S60 P*

  Protecție ceramică scaune? Poți detalia?
 7. caseta de direcție

  Eu m-am confruntat cu o astfel de problema, la S40-ul din 2003. Reparatia costa 80 % din pretul unei casete noi. Asa ca am schimbat caseta cu una noua. In urmatorii cinci ani, masina nu a avut nicio problema. Nici actualul proprietar nu se plange de ceva. Concluziile, le tragi tu.
 8. Probleme XC 90 II

  Fără violență! 
 9. Remote Start Engine

  Om trăi și om vedea...Eu promit să vă țin la curent dacă face figuri filtrul de particule la XC40.
 10. Filtru de particule + pompa aditiv

  Acolo nu e Primus...
 11. DTSC

  Da. Intotdeauna exista un moment anterior, in care un buton defect mergea.
 12. topic la biiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa

  Asa o fi, însa nu doar CO2-ul e problema. Deja apar pe banda rulanta solutii de extragere si stocare din atmosfera a a acestui gaz cu efect de sera. Chiar si masinile pe benzina, nu emit doar CO2. Ar fi minunat sa fie doar atat. Problema la cele pe motorina erau oxizii aia de azot nenorociti, care dau cancer de plamâni.
 13. topic la biiiiiiizzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa

  Explicabil. Toate sunt pe motorina. Din pacate, mi-e teama ca vor ajunge sa polueze pe plaiurile patriei noastre.
 14. Remote Start Engine

  Cea mai buna solutie este un Volvo nou, cu Volvo on call. Pornesti masina din aplicatie, oriunde ai fi pe acest glob pământesc. Iar ca sa evite consumul excesiv de combustibil (poluarea, de fapt), functia e limitata la 15 minute si maxim trei porniri succesive din aplicatie. E arhisuficentă o pornire de 15 minute pentru a climatiza o mașină pe benzină, iarna. Zic pe benzină, căci nu cred că iși mai dorește cineva un Volvo nou pe motorină...
 15. Update navigație Volvo XC60

  Ai dreptate, ca mai dau si rateuri, desi ma miră un pic, caci deja in sase luni am vreo patru up-date-uri la Romania. Oricum, in orase (chiar si in Sibiu), a mers foarte bine navigatia masinii. Imi place ca iti arata clar benzile si pe care trebuie sa te incadrezi inainte de intersectii. Plus afisajul in ecranul soferului, care nu e de neglijat. Deja astept cu nerabdare update-ul la Android curat, fara mirorring, fara cabluri, free of phone. Ăsta e viitorul. Telefonul sa stea la locul lui in geanta, sau in buzunarul hainei.