Barbu Rares

Membru
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Barbu Rares

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2005

Recent Profile Visitors

707 profile views
  1. Buna ziua, Va rog sa ma scuzati daca nu am deschis corect acest topic. Detin un s60 2.4 103 kw an 2005. Are cineva din Bucuresti de vanzare un capac de la axul cu came pe evacuare (partea dreapta cum va uitati la motor cel care trebuie scos cand se pun calele)? Am nevoie urgenta de masina maine (duminica ) seara dar saracuta zace cel putin pana luni cand se poate comanda acest capac.   Va multumesc anticipat pentru ajutor.   Cu stima, Rares.  
  2. resoftare/ cip s60 2005 2.4 benzina 103 kw

    Si stie cineva cine poate face acest lucru?
  3. Am si eu o intrebare poate ma stie cineva sa ma ajute. Am un S60 2005 motor 2.4 benzina 103kw. Din cate am citit acet motor e acelasi cu cel de 170 hp. Exista vreo varianta prin care sa il aduc pe al meu de la 140 la 170? Cu stima, Rares.
  4. Salutare, am si eu o mic problema la s60. Imi scartaie pedala de ambreiaj. E un scatait de sub volan, clar in intreriorul habitaclului, deci cu siguranta nu sunt probleme la ambreiajul propriu-zis.E ca n scatait de plastic sau ceva de genul. Are cineva idee ce ar putea fi? Ma face rau cu nervii cand tot aud scartaitul acela.Poate imi recomanda si mie cineva un mecanic care ar putea sa imi rezolve aceastra problema enervanta. Multumesc anticipat. Rares. Acum mi-am dat seama de greselile gramaticale comise. Imi cer scuze.
  5. Zmuceste cand e clima pornita.

    Imi recomanda si mie cineva un service unde poate sa verifice? Nu stiu in Bucuresti nici un service.
  6. Buna ziua, Am si eu o problema. Cand pornesc clima incepe sa imi dea in nas. Se simte ca si cum s-ar bloca ceva. Masina merge normal iar cand acelerezi chiar si la drum intins zmuceste. Mentionez ca se intampla doar cand este clima pornita. Cu ea oprita nu are nici o problema. Clima merge perfect, baga rece nu se opreste in timp. Stie cineva o posibila cauza? Cu stima, Rares.
  7. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste indicatii cum as putea schimba vasul de lichid de parbrize la volvo s60? nu stiu cum sa il demontez. Multumesc anticipat.
  8. Eroarea DIM-0001 Driving distance. Incorrect value

    Papa Smurf, poti sa faci tu asta? Contra cost bineinteles.
  9. Eroarea DIM-0001 Driving distance. Incorrect value

    Nu stiu cum sa o sterg. Cei de la service mi-au spus ca trebuie facuta o resoftare care se face doar la volvo.
  10. Buna ziua, Azi am fost si am pus masina pe tester, mi-a aparut eroarea DIM-0001 Driving distance. Incorrect value Din cate am inteles aceasta eroare apare in momentul in care masina are chilometrii dati inapoi, a fost schimbat brodul etc... Problema e ca din cauza la aceasta eroare mi se aprinde martorul motor. Stie cineva cum pot sa sterg aceasta eroare? Cu stima, Rares.
  11. Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in legatura cu alegerea uleiului pentru un volvo s60 2005 tipul motorului B5244S2 (103 KW). Trebuie sa schimb uleiul si nu stiu ce sa aleg. In carte are ca recomandare ACEA A1/B1 dar nu stiu ce marca sa aleg. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Multumesc anticipat, Rares.
  12. Buna ziua, Sunt nou pe acest forum. De curand am achizitionat un volvo S60 din 2005 motor 2.4 bezina, si am nevoie si eu de o oglinda din dreapta completa.Stie cineva de unde pot achizitiona una? Cu stima, Rares.