ocs

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About ocs

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Oradea
  • Auto Volvo 940
  • Fabricatie 1991

Recent Profile Visitors

1,144 profile views
  1. Salve, poze la cele doua in stare mai uzata, la acel moment celelalte doua din set erau pe 940-ul pe spate din cauza unui pana la cauciuc. http://sites.google.com/site/achenobarbus/volvo-240-wheels toamna trecuta au fost echilibrate toate patru. uff, ocs.
  2. Am un set de 4 jenti cu cauciucuri de iarna folosibile inca o vreme. Am un carlig, insa fara partea electrica in pivnita, o sa fac poze in zilele acestea. Similar daca ramane donorul la mine pot sa dau carligul de pe ea, care e una completa. uff, ocs.
  3. Salve, Am taiat numarul sasiu, am golit pivnita de metale si am efectuat radierea din circulatie si impozit. Masina in sine sta intact la un prieten pana primavara, atunci probabil scot din ea maruntisurile si restul trag la REMAT. Etriere fata am prin pivnita demontat de pe donor, erau in stare ok in momentul demontarii de pe masina functionala. Trimiteti PM/SMS pentru detalii daca mai este actuala dorinta. uff, ocs.
  4. Salve, Sigur, O744~6l8~84l uff, ocs.
  5. Salve, postati linistit si pa alte siteuri, dar va rog sa-mi trimiteti si mie in PM sa vad unde s-a postat. motorul este simpla 2 litri pe aspiratie fara turbo. uff, ocs.
  6. Salve, Vreau sa scap de masina sa nu mai platesc impozitul. Masina are caroserie din 82, motor B19. Nu as duce la fier vechi daca cineva ar vrea ca si donor de piese. Poze sunt aici: http://sites.google.com/site/achenobarbus/volvo-240 Motorul nu functioneaza bine, lipsa compresie la un cilindru. Dar e capabil sa deplaseaza pe roti din propria forta. Inchidere centralizata si geamuri electrice in fata. Cutie de viteza cu overdrive. Mai sunt multe piese de la un donor din 79, punte fata, spate, usi, capota, 3 seturi de tapiterie usi, etc. La fier vechi se da aprox 700 ron, la banii astia nu vrea cineva acasa? uff, ocs.