dragoshsotto

Membru
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About dragoshsotto

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 09/06/1992

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto Volvo S80 D5
  • Fabricatie 2008
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,262 profile views
  1. bloc de valve

    Salut Ai schimbat blocu' de valve? Intreb ca si eu am o problema asemanatoare...
  2. Engine service required

    Ok, nu stiu ce sa fac, la mine doar apare eroare cand e motorul in sarcina, dar motorul merge la fel, sper sa fie ceva de pe acolo, ca a umblat doar la supapa de langa airbox si furtunase...mersi de raspuns.
  3. Engine service required

    Salutare, dupa cum zice si Ionut, de curand a infectat-o si pe a mea, pana o bag in service sa o rezolve, e ok sa umblu cu furtunul obturat ? De masina am mare nevoie, nu pot merge la munca fara ea. Mersi
  4. Huruit la rotirea volanului spre stanga

    Deci posibil e ceva necurat pe la directie, sper sa nu fie prea grav. Am sa o duc la reprezentanta sa faca un test sa-mi spuna de unde vine problema si poate reusesc sa o schimb singur, intradevar au o manopera peste limite, la reprezentanta vor £60 pe un test vizual si poate un mic test driver, nici nu am curaj sa-i intreb cat ar costa reparatul. Bratul l-am gasit undeva la £70 cu totul, dar inainte sa-l schimb vreau sa fiu sigur de unde e problema. Multumesc de sfaturi, o Duminica faina sa ai!
  5. Huruit la rotirea volanului spre stanga

    Ok, mersi o sa verific maine dimineata, am mai observat o chestie ciudata azi, la un viraj mai lung, peste 30-40km/h volanul face stanga dreapta, nu tare dar simtibil, ca si cum ar trage sa revina, sa fie tot de acolo problema?
  6. Huruit la rotirea volanului spre stanga

    Ok, mersi de informatii, ma apuc de cautat bucsi acum . Weekend placut!
  7. Huruit la rotirea volanului spre stanga

    Am rezolvat problema cu zgomotul la viraje, din fericire era doar tabla de la disc stramba, dar ramane bubuitul la denivelari, deci probabil trebuie sa ma duc la un service sa imi zica exact care flansa ca nu pot sa imi dau seama, cert e ca pe dreapta fata amortizorul scartie la miscare, deci e posibil sa fie de acolo. Si in legatura cu bucsa aia, se poata schimba doar bucsa sau trebuie sa schimb bratul cu totul ? Mersi
  8. Huruit la rotirea volanului spre stanga

    Salutare, de ceva timp a inceput sa se auda o bubuitura la fiecare groapa/denivelare si la virare stanga peste 30km/h se aude constant, poate sa fie de la bucsa de pe brat ?
  9. coolant low

    Deci e clar ca termostatul trebuia sa deschida, si automat sa scada nivelul din vas, nu? Mentionez ca din motor au curs mai mult de 3 litri, iar inapoi n-au intrat numai 3 litri.
  10. coolant low

    Ok, deci o sa verific faca a fost pus bine sensorul la loc, daca e pus bine o sa comand altul. Thermostatul nu ar trebui sa deschida odata ce porneste ventilatorul ? Apa ramane la acelasi nivel, o sa o iau la niste ture, daca nu scade nivelul trebuie sa iau si alt thermostat banuiesc, mersi de ajutor.
  11. coolant low

    Da, dar ma asteptam sa se incinga un pic mai tare sa deschida thermostatul, sa mai completez cu apa, din motor a curs mai mult de 3l. Pai si sa fie problema cu senzorul din vas de nu mai dispare eroare ? Sau odata ce a aparut trebuie stearsa ? Mersi
  12. coolant low

    Salutare, astazi am schimbat distributie+pompa de apa la al meu S60 apoi completat cu antigel, au intrat doar vreo 3l, am incins motorul asteptand sa deschida thermostatul, dar nu cred ca a mai deshis, motorul nu trece de 90 grade, sta tinta acul la mijloc, oricat as incinge motorul. Apa nu a mai scazut decat pana intre min si max, apoi completat din nou cu antigel. Problema e ca eroarea "Coolant low" ramane aprinsa chiar daca antigelul este peste max, unde sa fie problema ?
  13. zgomot motor(tacanit)

    Ok, deci o sa merg sa-i fac o incarcare cu freon, probabil luna viitoare cand ajung pe acas, mersi de ajutor @vpr , momentan sunt in UK, luna viitoare ajung pe acasa si o sa te contactez pt. o diagnoza daca n-o sa se repare dupa incarcare. O saptamana faina sa aveti !
  14. zgomot motor(tacanit)

    Da, intradevar cupleaza si decupleaza intr-un interval de 10-15 secunde, dar A/C functioneaza bine, baga rece la comanda:wub:. Necesita cumva o incarare cu freon ? @Stanisor Ionut, nu mai minti, e chiar un interval de 10-15 secunde. Nu stiu de ce am postat de doua ori, tapatalk-ul e degeaba, sorry.
  15. zgomot motor(tacanit)

    Da, intradevar cupleaza si decupleaza intr-un interval de 10-15 secunde, dar A/C functioneaza bine, baga rece la comanda:wub:. Necesita cumva o incarare cu freon ?