• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

Dominiq130576

Membru
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

3 Followers

About Dominiq130576

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Mangalia
 • Auto Volvo v50
 • Fabricatie 2008
 1. round hose air filter flow

  E buna ideea ,eu vin in Romania in 2 saptamani
 2. round hose air filter flow

  Produsul nu mai este in stoc. pe unde am tot cautat este cu tot ansamblul,.eu de pe scandix comand piesele ,acolo este 100 euro tot ansamblul dar fara senzorul de aer.totusi nu as da 100 euro doar pentru acel furtun.
 3. round hose air filter flow

  Salutare Unde gasesc doar partea care intra in turbina a acestui furtun( burduf ). Unde strange colierul s a produs o crapatura si as vrea sa schimb doar acea bucata (din partea turbinei) .
 4. Tzacanit scurt la plecarea de pe loc

  Cum imi dau seama daca intinzatorul de la cureaua de alternator trebuie schimbat ?
 5. Tzacanit scurt la plecarea de pe loc

  Salut Eu sunt mai nou pe forumul acesta. Am cumparat volvo v 50 drive din olanda anul trecut in primavara .Nu prea am avut eu habar despre ce insamna filtru de particule si alte cele la un diesel . Masina avea atunci 160 mii km ,a fost la o firma de leasing.deja am schimbat filtrul de particule dupa o spalare a lui fara succes . Asta m a costat ceva. Am uitat sa mentionez ca sunt in Germania acum ,la service pe aici tre sa merg . Eu unul nu sunt multumit de mecanicii de pe aici . Au scule, diagnoza tot ce vrei dar ei sunt praf . Acum as vrea sa schimb distributia si vreau sa o fac in Romania ( se nimereste cu plecarea in vacanta ). Ce trebuie sa cumpar pt DISTRIBUTIE ,POMPA DE APA SI CUREA DE LA ALTERNATOR (role ,curele,intinzatoare ) .Piesele le cumpar de pe Scandix . Multumesc anticipat Clac face doar la miscarea rotii ,ceva cand se pune roata in miscare
 6. Tzacanit scurt la plecarea de pe loc

  Zgomotul este doar la punera in miscare a rotii , un zgomot scurt ,cu rotile nevirate. La gropi sau in viraje nu se aude nimic.
 7. Salutare Am un v 50 2008, la o plecare de pe loc mai in fortza ,in dreptul rotii din dr se aude un tzacanit.aveti idee ce poate.zgomotul se aude doar din exterior Daca nu gasiti linkul catre regulament va rog sa anuntati un moderator.