vicvolvo

Membru
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About vicvolvo

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 05/09/1960

Profile Information

  • Locatie bucuresti
  • Auto Volvo xc70 d5 awd
  • Fabricatie 2007
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

738 profile views
  1. Salut Sandro. Sunt interesat sa mi trimiți poze pe What's up.  Astept sa le primesc. Multumesc mult pentru informație.  seara buna .
  2. Buna seara tuturor. A venit iarna din nou si m am gândit sa mi montez 2 suporturi pentru schiuri la barele transversale OE la xc70 - ul meu. Nu am gasit. Ce părere aveți?  Ma poate ajuta cineva cu informații? Va mulțumesc tuturor si astept cât mai grabnic răspunsurile voastre. Seara bună! Victor
  3. Salutare tuturor! De la 9 dimineata pana la 7 seara la serviceul lui Alex-Vadim (ordine alfabetica). Baietii au facut o pieptanare cu lux de detalii a masinii mele, achizitionata cu o saptamana in urma. Schimburi de uleiuri la motor, cutie viteze, servodirectie, antigel, filtrele toate, verificare de injectoare, distributia completa, schimb tampon motor-cutie, si altele chitibusuri. Ba chiar am demontat si 2 xenoane revenind la formula clasica cu becuri halogene. Si alte lucruri pe care eu le uit cu siguranta. De ce am  deschis acest topic? Pentru ca am ramas impresionat de lucrarea facuta,  de primirea la atelier, de priceperea baietilor Vadim, Alex. A fost o sambata intreaga dedicata masinii mele! Nu pot spune decat multumesc Vadim, multumesc Alex!!!!!  M am simtit excelent! Am fost un simplu asistent nepriceput in ale mecanicii auto si am ramas impresionat.  Recomand cu cea mai mare caldura si incredere oricui doreste sa si dea masina "PE MAINI BUNE". Multumesc baieti!
  4. Service Bun pentru volvo

    Mulțumesc oameni buni. Bogat, voi veni la service la tine. E mult de făcut, după cum spun cei de la Volvo, dar cred ca înainte de toate trebuie sa o vezi tu și sa ți spui opinia. Aștept cu nerăbdare sa te cunosc și am încredere în priceperea ta. Cat despre mine, iubiți colegi de.forum, sunt tufă la capitolul reparații mașini. Dar...pricep bine ceea ce mi se explica. Sa aveți o zi bună! !!!! Iar mi a bătut tastatura ce a vrut ea: în loc de Bogat e Bogdan! !!!!! Scuzele mele.
  5. Service Bun pentru volvo

    Mii de mulțumiri "minut caller"!!! Te voi contacta telefonic. Am intrat pe site-ul tău. Scuze - erata "midnight caller" ! Sorry pentru autocorectare de pe smart Phone. ... Victor.
  6. Bună ziua tuturor! Victor este numele meu și sunt nou în club. În primul rand sunt onorat sa fac parte din clubul Volvo și sa am posibilitatea sa primesc sfaturi și ajutor de la veteranii de aici. Am cumpărat de o luna un Volvo xc70 d5 AWD, model 2003, an fabricație 10.2002. În urma reviziei la casa Volvo primus am primit ceea ce trebuie sa repar; adică piesele și manopera. Majoritatea se referă la părți de articulații, suspensie, tampoane motor - toate, fulie alternator etc. Aceasta mașină mi am dorit o foarte mult, are un consum excelent, și este foarte bine întreținută. Vreau sa o fac sa funcționeze fără probleme pentru cel puțin următorii 5 ani. Poate cineva sa mă ajute cu informații legate de piese și un service foarte bun unde pot duce mașina cu încredere? Va doresc tuturor o zi bună și permiteți mi sa intru în acest club cu toată dorința de bine. Va stau la dispoziție pentru orice lămuriri suplimentare. Tel meu este: 0728264934. Victor.