Cristea Mihai

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Cristea Mihai

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Golf VI 1.4 TSI 160 bhp
  • Fabricatie 2010
  1. XC90 se opreste in mers

    [sOLVED] S-a inlocuit tot traseul electric (firele) care alimenteaza pompa care absoarbe motorina din rezervor. Undeva era intrerupt circuitul. Thanks everyone!
  2. XC90 se opreste in mers

    Merci pentru raspuns Bogdan. Asta inseamna ca alimentarea trebuie verificata manual? Adica luate firele "la mana" si urmarite de la un capat la celalalt?
  3. XC90 se opreste in mers

    Salutare Merci frumos pentru raspunsuri. Avand in vedere (dupa cum am scris si in primul post) ca i-au montat un computer in masina si-au pus-o sa mearga asa in ideea de a inregistra erorile aparute.. si ca rezultatul a fost "no errors", e posibil sa fie mai repede ce-a spus gfieraru, adica vreun fir intrerupt care alimenteaza pompa care aspira combustibilul din rezervor? (p'asta am patit-o si eu acum multi ani, cu un Matiz. Treceau firele pe sub bancheta din spate, iar la un moment dat unul s-a intrerupt si... am ramas in drum). @Bogdan G - cam ce inseamna in termeni de "costuri" o diagnoza facuta bine? Te poti ocupa? Poti sa-mi recomanzi pe cineva cu competente si scule? Merci inca o data tuturor pentru orice fel de feedback.
  4. XC90 se opreste in mers

    Salutare la baieti, Sunt aici pentru ca incerc sa ajut o prietena. Are un XC90 din 2007 cu ~100k km si mi-a spus ca are o problema, cam de o luna. In mers i se opreste pur si simplu motorul, iar de pornit porneste dupa... vreo 10 minute de asteptare. L-a dus in reprezentanta si solutia a fost aia clasica - "va schimbam injectorul" (sau ansamblul.. n-a stiut sa-mi zica exact ce si cum). Costuri - garla S-a dus in alta parte, i-au pus un "calculator" pe masina si-au pus-o sa mearga cu ea cateva zile, ca sa "inregistreze" ala ce se petrece. La final cand au "descarcat" datele, nimic. A mai intalnit cineva simptoma asta? Ce poate sa fie? Merci frumos si anticipat pentru orice raspuns util. Mihai PS: cica filtrul de combustibil e curat, macar atat i s-a zis. Eu, ca ignorant in materie as mai suspecta o problema sa sistemul care absoarbe benzina din rezervor (pompa aia.. you know)..