Alexandru Ilie

Membru
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Alexandru Ilie

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S80
  • Fabricatie 2011

Recent Profile Visitors

1,048 profile views
  1. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Merci pentru raspuns! Mecanicul m-a intrebat pe mine daca stiu, el nevazand masina. Nu are calele respective si m-a intrebat ca sa stie daca e nevoie sa faca rost de ele.
  2. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Revin cu o nelamurire. Trebuie sa schimb distributia si as dori sa stiu daca e nevoie de cale pentru a schimba distributia. Nu stiu daca m-am exprimat corect, dar asta m-a intrebat mecanicul si n-am stiut sa ii raspund.
  3. O alegere buna - Volvo S80 2011

    MMMihai: Este vorba despre un Volvo S80 din 2011. Endurocrosser: Problema mea nu este ca nu ramane muzica in surdina cand initiez/primesc apel, ci ca nu pot reda in nicio situatie muzica de pe telefon prin bluetooth la masina.
  4. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Salut, Imi puteti spune, va rog, daca, in momentul in care conectez telefonul la masina prin bluetooth, boxele pot reda si media, nu doar vocea din apelurile telefonice? Daca da, cum fac asta? Eu n-am reusit. Multumesc anticipat!
  5. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Raspunsul tau nu are nicio legatura cu nelamurirea mea. Pt mine subiectul e incheiat!
  6. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Pentru cearta si ironie se pare ca se gaseste timp. Era mai productiv daca imi raspundeai la intrebarea legata de ulei, mai ales ca tu vinzi acelasi ulei, erai in masura sa iti dai cu parerea  Sunt sigur ca daca il cumparam de la tine evitam situatia asta.
  7. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Multumesc pentru raspuns! Stiu ca le pot returna, d-aia v-am si cerut parerea ca sa ma hotarasc ce fac cu uleiul. Avand in vedere ca acesta este un forum, ma astept sa mi se raspunda atunci cand am o nelamurire. Si nu era vorba despre chestii tehnice, pe care le stii sau nu, era vorba doar despre o parere. Pana la urma o sa folosesc uleiul asta. Numai bine!
  8. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Multumesc pentru pareri! A fost foarte folositor.
  9. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Am primit uleiul. Totusi am putine dubii. Pe eticheta din fata nu scrie ca Volvo recomanda acest ulei, insa scrie undeva pe eticheta din spate. Ce parere aveti, e uleiul care trebuie sau sunt sanse sa fie contrafacut? Astept parerile voastre, m-ar ajuta foarte mult.
  10. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Dragi colegi, Pana de curand am reusit sa fac rost de ulei Castrol Edge Professional A5 0w-30 Volvo direct de la reprezentanta. Acum nu se mai poate. Cautand pe net, am observat ca multe magazine vand acest ulei la un pret destul de mic. E vreo diferenta intre uleiul care se pune in reprezentanta si cel din link-urile de mai jos? Ambalajul este la fel. Poate fi contrafacut? https://www.autohut.ro/ulei-motor-1/ulei-motor-castrol-edge-professional-a5-volvo-0w30-1l-7003997.html https://www.pieseautomix.ro/articol-nou/714534/castrol_edge_professional_a5_volvo_0w-30_1l.html  
  11. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Salut! Am rezolvat problema. O bucatica mica de plastic intrase in ventilator si de aceea scoatea zgomotul asta. Problema rezolvata! Multumesc pentru sugestie!
  12. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Dragi colegi, Revin cu o noua problema: cand pornesc ventilatia in masina, se aude un uruit ciudat din spatele bordului. La primele 3 si ultimele 3 nivele (liniute) ale ventilatorului, nu se aduce nimic. In restul cazurilor (la mijloc) uruitul este constand si tremura masina. Aveti idee ce ar putea fi?
  13. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Astazi am fost sa dau amortizoarele jos, sa vad exact modelul (am primit pareri diferite legate de modelul amortizoarelor) si starea flanselor. Totul parea in regula la amortizoare si flanse, iar apoi, dupa o noua examinare am aflat cauza sunetelor ciudate la gropi si denivelari. Conducta care intra in rezervorul de motorina nu era prinsa si la cea mai mica vibratie se lovea de caroserie. Va multumesc oricum pentru sfaturile legate de amortizoare!
  14. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Hmm, asta suna foarte interesant. Îmi poți recomanda vreun loc unde fac treaba buna?
  15. O alegere buna - Volvo S80 2011

    Salut, Din pacate, trebuie sa schimb amortizoarele pe spate si, pana acum, pe unde am sunat, au doar originale (780 lei bucata). Aveti vreun sfat, unde as putea gasi aftermarket? Multumesc!