flor

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About flor

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 01/08/1976

Profile Information

  • Locatie craiova
  • Auto xc70
  • Fabricatie 2005
  • Auto 2 vw
  • Fabricatie 2 2001
  1. salutare , scuze de intarziere dar masina a fost la cineva si azi am mers eu cu ea , deci din spusele lui dimineata a pornit-o si nu a mai cuplat fata , cand a plecat cu ea tragea doar spatele , a coborat cu ea aprox 13 km dupa care nu a mai cuplat  nici spatele , a oprito si azi cand am pornito eu cupla decat spatele . Aceasta este povestea ! Acum eu intreb , este posibil sa fie din uleiul de la diferential ? Cineva  mi-a spus sa iau in calcul si aceast aspect . Acum va rog si va intreb pe voi , precizez ca eu nu ma pricep , este posibil asa ceva sau sa ma astept la ceva mai rau ? Nu stiu daca acel ulei a fost schimba cel putin o singura data !  MULTUMESC !
  2. salut , este manuala
  3. salutare si LA MULTI ANI ! Au inceput problemele , am un xc70 D5 din 2005 , am incercat sa urc o panta normala la munte si nu a mai cuplat fata la inceput , mergea doar spatele , am gandit ca poate a inghetat ceva la roti !!!! Am coborat cam 13 km si cand am incercat sa urc nu a mai cuplat nici spatele , intra in viteza dar nu pleaca dupa loc !ROG ajutor daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat , o ideie  , daca sa mai confruntat cineva cu asa ceva . Multumesc f mult !
  4. probleme ventilatie rece- cald

    multuesc f mult , am sa incerc launch si bosch pt ca pe zona  olteniei nu mai este dice , stiti daca zona  timis este un dice ? Multumesc !
  5. probleme ventilatie rece- cald

    multumesc , am sa merg la un tester si sper sa o rezolv , apropo trebuie neaparat DICE sau merge si altceva ?
  6. salutare , am un xc70 2005 diesel cu o problema la clima , cand dau pe ventilatie sau ac vine aer cald 2 secunde dupa care rece 2 secunde si tot asa o tine , rog daca cunoaste cineva o rezolvare , multumesc !
  7. salut din nou , s-a rezolvat problema cu back dupa volan , multumesc , pe dvd-uri am aproape toata Europa , lipseste EST .
  8. functioneaza perfect cred , am introdus cd si citeste dar din pacate nu am cum sa probez pt ca nu am harta romaniei , am sa intru in meniu daca se poate de acolo si am sa o opresc , multumesc foarte mult din telecomanda nu pot pt ca nu am telecomanda , dar sper sa pot din telecomanda dupa volan , multumesc !
  9. salut , am si eu o problema , la xc70 meu am navigatie , cum bag cheia si pun contactul se ridica navigatia , cum pt Romania nu am harti nu vad rostul sa ridic navigatia , deci , se poate sa fac ceva sa nu se mai ridice cand pun contactul? multumesc !
  10. salut , am revenit cu ceva nou , de curand am cumparat din anglia un xc 70 2005 diesel , deci am renuntat la v70 benzina , acum deci sunt proprietar pe acte si va rog f frumos daca se poate sa-mi dati cate sfaturi depre acest model , 2005, 2400 diesel , 185 cp , masina cred ca este aproape full si de unde as putea sa cumpar piese sh , multumesc
  11. multumesc pt sfaturi , nu sunt foarte lamurit dar sper sa am noroc cu v 70 , daca mai sunt colegi care au v 70 ii rog frumos sa dea un sfat , multumesc inca o data
  12. salut si scuze pt inceput , eram contra timp cu masina adica cu proprietarul , trebuie sa ma intelegeti ,2001 fabricatie, este un 2435 benzina , 147 kw , 200 cp , are si instalatie gpl , multumesc pt intelegere
  13. sunt un posibil viitor proprietar de v70 si as ruga colegii sa ma ajute cu minusuri sau plusuri despre aceasta masina , multumesc