Fulgerica

Membru
  • Content count

    86
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Fulgerica

  • Rank
    Junior
  • Birthday 09/12/1985

Profile Information

  • Locatie Bacau
  • Auto Volvo v40
  • Fabricatie 2000
  • Auto 2 Volvo XC 70
  • Fabricatie 2 31

Recent Profile Visitors

1,373 profile views
  1. Anulare Tractiune spate

    Un nr de tel?Adresa de mail ceva te rog.
  2. Anulare Tractiune spate

    Salutare.Detin un XC 70 an 2008,motor 2.4 diesel 163 cai awd.Am probleme la grup,se aude un huruit insistent,cred ca sunt rulmentii din el. Intrebarea mea este daca se poate anula diferentialul spate cu tot cu haldex fara sa afectev controlul tractiunii la puntea fata.Am cautat un diferential spate second dar nu am gasit,cel nou fiind prea scump. Este posibil sa am probleme dupa,erori etc? Va mulțumesc de ajutor.
  3. Probleme ambreiaj

    Salutare din nou.Am ajuns iarăși într-un punct mort cu ambreiajul de data aceasta.Masina in cauza este XC 70 awd 2008 163 cai diesel. Pedala de ambreiaj care moartă uneori până la jumătate, înainte era doar dacă circulam in regim de autostradă. In oras,in parcare toate bune.Daca ies in autostradă dupa 5-10 km de mers incerc sa schimb viteza pedala se duce aproape la fund,fac 2 -3 revine la normal. Am schimbat pompa de la pedala dar nu am rezolvat nimic,problemă persistă. Nu face zgomot dar uneori la garaj stanga pe loc cu masina pe liber da sa moară motorul cum ar fi in viteza. Ceva idei sau sugestii înainte să mă apuc de dat jos cutia sa verific kit-ul tot? Va mulțumesc. 
  4. Salutare din nou.A venit vremea sa schimb si eu la al meu XC 2010,2.4 diesel,175 cai,tractiune față discurile si plăcuțele. Piesele le comand de pe autodoc.be. Problema ar fi ca nu știu ce marcă sa aleg si nici dimensiunile nu le stiu exact.Cunoaste cineva dimensiunile la discuri la modelul acesta? Sfaturi pro si contra acceptate toate. P.S Stiu ca trebuia sa fie AWD dar sa intamplat sa o cumpăr asa.  
  5. Huruit la partea din spate XC 70 Awd

    Am umblat pe fata la bucsa unghiulara este ok.Acum ma mut la haldex si diferential spate.Nu imi dau seama de unde vine huruitul asa ca desfac bucata cu bucata.
  6. Huruit la partea din spate XC 70 Awd

    Are cineva idee cum fac rost de vadis pentru Volvo.As vrea sa il studiez bine inainte de a ma apuca sa demontez tot.Din cate am reusit sa aflu si sa ma informez zgomotul poate fi din diferential sau de la bucsa unghiulara. Acum la diferential nu vad nici o pierdere de ulei.Bucsa habar nu am unde e pozitionata. As fi recunoscator daca as gasi pe cineva care ar putea sa ma sfatuiasca cum si de unde sa incep si daca este problema sa circul cu masina pana aflu motivul zgomotului.  
  7. Huruit la partea din spate XC 70 Awd

    Am verificat deja rulmentii.Stie cineva daca Virj mai este pe acest grup?
  8. Salutare grup.Scuzati ca nu prea am fost activ pe grup.Sunt posesor de XC70 an 2010 manual,tractiune fata.O masina impecabila. De curand am achizitionat fratelui meu un XC 70 AWD manual an 2008. 2.4 diesel 163 cai. La viteza de peate 50 km/h apare un huruit in partea din spate.Haldex pe masina este 3 cel cu filtru in stanga jos daca nu gresesc.Masina cu pricina a avut un singur proprietar,am tot istoricul la reprezentata Volvo. Km 203 000.Nu stiu daca sa facut servizarea la Haldex pentru ca nu este mentionat in carte.Zgomotul este insistent pana la 100 km/h apoi dispare incet cu urcarea vitezei.Ma poate ajuta cineva cu un sfat de unde sa incep verificarea problemei? Va multumesc din suflet si va doresc km multi fara evenimente.
  9. Probleme Gps

    Am rezolvat Gps-ul,trebuia doar sa incarc iarasi cd-ul cu hartile.Mersi de ajutor.
  10. Probleme Gps

    Mulțumesc pentru ajutor,rămâne problema mare Gps-ul.Nu am reușit sa ii dau de capăt.
  11. Probleme Gps

    Salutare grup.De curand am achizitionat si eu un XC 70 an 2010,motor 2.4 diesel 129 kw,manual.Incercand sa ma joc pe la gps,schimband limba,afisaj si altele cred ca am facut un lucru nasol pentru ca acum nu imi mai gaseste ruta.(route could not be found) nu conteaza ce tara,oras sau orice altceva selectez.Mentionez ca pozitia o vede exact unde sunt,satelitii functioneaza., Daca se poate ceva informatii despre acest model,probleme intalnite,plusuri si minusuri. O alta chestie nu gasesc joja de ulei si nici in calculatorul de bord nu gasesc sa citesc nivelul de ulei. Multumesc celor ce ma pot ajuta.Mai jos sunt ceva poze. Cine ma poate ajuta las si un nr de contact pe WhatsUp 0032497464471.Facebook FulgerFlorin.
  12. Asta sper si eu.O sa fie munca dar voi incerca sa fac ceva pozitiv.Nu sunt mecanic doar ca imi place sa imi bag nasul pe sub capote.mersi de ajutor tuturor.
  13. ms de raspunsuri.o sa vad cand vine vremea buna daca ma apuc de treaba.
  14. eu vreau sa am motorul de pe 2003 este in stare foarte buna.nu vreau upgrade la soft,doar o inlocuire de motor.
  15. Salutare.Ma puteti ajuta cu un raspuns?As vrea sa mut motorul de pe 2003 pe cea de 2000.Amandoua diesel doar ca ambreiajul difera la cel de 2003 e masa dubla volanta cu rulmentul de presiune hidraulic si pe cea de 2000 e masa simpla volanta si rulmentul e cel clasic cu parghie cred.trebuie schimbat si calculatorul masinii facute ceva modificari?Vad ca nu se vinde nici cum,asa ca prefer sa o abgradej pe cea de 2000 cu tot ce am bun pe 2003 dar motorul e cel mai important. Volvo v40 25/04/2000 serie sasiu YV1VW7313YF568132(01) Volvo v40 10/12/2003 serie sasiu YV1VW78824F091612(01) multumesc mult.