Dandu

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Dandu

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo V50
  • Fabricatie 2008

Recent Profile Visitors

1,048 profile views
  1. Nu accelereaza V50 1.6D 2008

    Problema rezolvata la Bogdan  Bogdan, iti multumesc mult pentru promptitudine si eficienta! Tuturor va recomand echipa lui Bogdan, sunt niste profesionisti care chiar se pricep la ce fac, rapid si curat! Plus ca iti si explica ce fac cat mai pe inteles, ceea ce e rara avis in multe service-uri de pe la noi.  Bravo inca o data si la cat mai multi clienti (si masinute) multumiti(e)!
  2. Nu accelereaza V50 1.6D 2008

    Multumesc pt raspuns MC.  Imi poti recomanda un service unde sa merg pt rezolvarea problemei? Masina are 145.000 km, prima inmatriculare la dealer Volvo in Ro.  
  3. Salutare tuturor, Va rog ajutati-ma cu un sfat la urmatoarea problema:  acum circa 4 saptamani am constatat ca nu mai trage, abia accelereaza in treptele 2 si 3, mesaj in bord "low performance engine". Mers in service, tester Vida Dice, problema aparea la DPF. Am schimbat senzorul respectiv, regenerat filtrul, dupa care toate bune si frumoase, accelerare super ok.  Din pacate astazi au revenit simptomele, accelerare greoaie in 2 si 3. Nu apare niciun mesaj in bord.  Ma poate ajuta cineva cu sugestii ce e de facut, eventual un service profi unde sa merg in Bucuresti? Multumesc anticipat.  
  4. Multumesc Midnight Caller, i-am scris acum vreo 3 saptamani insa n-am niciun raspuns pana acum Altundeva de incredere nu stii? Merci anyway. 
  5. Salutare tuturor, Va rog o recomandare pentru un atelier de vopsitorie in Bucuresti.  Am un V50 la care spoilerul fata este "ciupit" in cateva locuri (pietricele, parcari, vopsea sarita) si necesita revopsire. Mentionez ca l-am vopsit anul trecut la AD Garage in Pipera dar de "bine" ce-au facut treaba vopseaua a inceput sa crape in locurile in care spoilerul se imbina cu masca si farurile.   Multumesc anticipat si drumuri usoare sa aveti!
  6. Spalare mocheta V50

    Stiu, am citit si alte discutii pe forum plus foto, de asta am intrebat daca stie cineva ceva service cu meseriasi care se pricep/au mai facut operatia respectiva. Stiu ca poate dura cateva zile pana se usuca buretele, dar asta e. Alta solutie sa scap de miros nu stiu. Merci de raspuns.
  7. Spalare mocheta V50

    Salut, Imi poate recomanda cineva unde pot spala in Bucuresti mocheta si buretele de sub ea (deci vor trebui demontate si montate la loc) la un V50? A prins iz usor de mucegai de la ceva apa in masina din sezonul rece trecut. Multumesc anticipat.
  8. Salutare tuturor, Am rugamintea unui sfat la urmatoarea problema pe care o am la al meu V50: pe timpul iernii, mai exact cand temperatura scade sub 0 grade, cand trag frana de mana aceasta ramane blocata, pt deblocare trebuie sa apas in disperare si cu toata forta pe butonul de deblocare din capatul levierului. Fenomenul apare dupa stationarea peste noapte insa am avut surpriza sa mi se intample chiar si dupa ce am mers mai mult prin oras, cand am tras frana de mana la un semafor. Problema dispare ca prin farmec pe timpul verii, totul functioneaza normal. Nu imi dau seama ce poate fi: cablul, sabotii de frana? Multumesc anticipat pt orice sfat si eventual recomandarea unui service in Bucuresti care sa poate rezolva problema. Bafta si drumuri usoare cu Volvo:)