adi aloman

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About adi aloman

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto V50 1.6D
  • Fabricatie 2007

Recent Profile Visitors

557 profile views
  1. Salut Claudiu, am un volvo v50 si l-am atins putin in fata stanga. Aripa trebuie indreptata si revopsita, iar bara doar vipsita. Cam cat ar costa? Culoarea este albastru inchis, nemetalizat. Mulțumesc. 0721.316.729

    1473761763192-2043610416.jpg

  2. eroare anti skid

    Salut, Am avut si eu problema cu anti skid (am un v50, 1,6 diesel, 2007, 186.000 km). Mi-a apărut de trei ori diferite acest mesaj, însoțit de sistemul de protecție - reducerea de putere. Se intampla la o viteza constanta de cca 130 km/h. Dacă opream si reporneam nu imi mai apărea. Astăzi am mers la Bogdan S si i-a făcut o diagnoza - de vina era valva de control turbina; permitea o presiune prea mare in turbina (cred ca am formulat corect). S-a înlocuit cu una noua si merge brici. Mulțumesc, Bogdan!  
  3. bazait inchidere centralizata

    Am dezactivat functia de blocare a usilor din interior si nu se mai aude bazaitul - asta era. Am gasit si in manual detaliul asta - "functia de blocare este activata prin intermediul telecomenzii si este setata dupa 25 de secunde de la incuierea portierelor".
  4. bazait inchidere centralizata

    Am inteles ideea, dar intrebarea este de ce nu se aude bazaitul la toate masinile? sau nu au activate deadlock-ul si din acest motiv nu bazaie? O sa dezactivez deadlock-ul sa vad daca mai bazaie
  5. bazait inchidere centralizata

    M-ati linistit. Multmesc.
  6. bazait inchidere centralizata

    Prea tarziu postul :D:D - are alarma si am incercat sa deschid usile dupa bazait. A inceput sa oracaie, iar usile nu s-au deschis. Am facut mai multe inchideri/deschideri si am tras concluzia ca bazaitul se aude la ambele usi din spate. Chiar sunt singurul cu problema asta?
  7. bazait inchidere centralizata

    Salut, Cum se poate testa deadlock-ul? Multumesc.
  8. Salut, Sunt noul posesor al unui V50, si sunt mandru de asta De cand am luat-o am avut urmatoarea problema: inchid masina din telecomanda, se inchid imediat toate usile, iar la cca 1 minut se aude un bazait de la usa stanga-spate. Am tot cautat pe forum, dar nu am gasit nimic. Are cineva idee de rezolvarea acestei probleme? Multumesc anticipat.