Barbulea Liviu Cosmin

Membru
  • Content count

    49
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Barbulea Liviu Cosmin

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 07/30/1979

Profile Information

  • Locatie Asten,Austria
  • Auto XC60 D5 AWD 185 PS
  • Fabricatie 2009
  • Auto 2 Peugeot 307
  • Fabricatie 2 2002

Recent Profile Visitors

1,299 profile views
  1. salut, de data asta cureaua nu a avut nici o vina, pur si simplu sa blocat compresorul de clima si cureaua a patinat pana aproape a luat foc si sa rupt.
  2. da.au trimiso pe nevastamea la electrician ca nu porneste compresorul, dar nu sau uitat nici macar 1 min daca e si invartit compresorul ala de ceva.
  3. Buna ziua, sa va povestesc si eu ce am patit cu masina din semnatura. Sambata am bagat gaz la clima ca nu se bagase de cand era masina(cca 8 ani), nu lipseau chiar asa mult, au mai fost in instalatie cam 550g din 800. Toate bune si frumoase pana ieri cand nevastamea fiind cu masina in oras si afara fiind 41 de grade  ma suna ca era sa ii ieie foc masina si ca ia iesit un nor de fum alb de sub capota, si nu ii mai baga klima rece.Merge azi la service in Timisoara unde am bagat gaz sa vada ce sa intamplat si baietii ii zic dupa ce au mai controlat gazul ca e totul in ordine cu gazul dar nu porneste compresorul.Eu fiind deja la Severin si nevastamea venea si ea tot azi iam zis sa vina asa sa pun eu diagnoza  la Severin.Cand deschid capota primul lucru care imi sare in ochi nu mai era cureaua de la klima.Cand ma uit sub masina cureaua atarna sub.Acum intrebarile mele sunt: 1- sa aiba cumva vreo legatura cu umplerea de gaz, sau a fost pur si simplu o coincidenta sa mi se rupa?mentionez ca masina are 210000 km si curelele si rolele si distributia au fost schimbate pe original la volvo la 180.000 km A doua intrebare este daca pot sa merg asa cu ea fara curea si daca risc sa patesc ceva(la nopate trebuie sa plec la mare) si daca pot sa o schimb cumva la intoarcere? Atasez si 2 poze cu ce a mai ramas din curea si o poza cu erorile ce leam gasit cand am pus diagnoza(nu stiu daca vreuna din erori are legatura cu clima)
  4. Buna ziua

    sa nu se inteleaga gresi, mam referit la original sa si fie original lipit de fabrica, ca eu am patito cu al meu care era parbriz original de volvo dar mai fusese schimbat intre timp o data si miau refuzat garantia. parbrizul are un cod pe el in care este si data fabricatiei si al meu era cu cca un an mai tanar decat masina.
  5. Buna ziua

    Am patit si eu la fel, daca e parbrizul original de fabrica se face pe garantie.Parbrizul tine de caroserie si ai garantie pana la 8 ani.
  6. Temperatura Motor D5

    la -10 grade e perfect normal sa scada temperatura.  
  7. Capacitate baterie XC60

    Daca tia pornit la -11 lejer cred ca mai duce bine bateria.Drumurile scurte o omoara, o descarci al pornire si nu apuca sa se incarce in 10 min.Si la a mea daca stau 15-20 min si bazai muzica un pic si mai stau cu contactul pus si ma joc un pic pe Vida Dice cu ea imi da si mie mesaj de baterie descarcata, plus ca bateria mea e noua, are un an si e si de 100 Ah.
  8. consum xc 60 de toate felurile

    aproape la jumatate fata de al meu.nici eu nu prea inteleg cum e posibil
  9. Probleme cutie viteze automata

    Temperatura a fost in ordige, pe la 54 gr(am pus VIDA).Dar nu am inteles daca  cu motorul oprit sau pornit.Inseamna ca am noroc si nu mai trebuie sa ma bag inca o data sub masina.Mersi mult.
  10. Probleme cutie viteze automata

    Buna seara, azi am schimbat si eu 4 litri de ulei la cutie, dar nu am inteles binela sfarsit cand am facut  nivelul la ulei, dupa ce plimbi cutia prin P R N D cate 2 secunde si o pui inapoi in P se lasa motorul pornit si se desface surubul de sub cutie de la sorb si trebuie sa picure ulei sau se opreste  motorul ?Ca eu am facut cu motoruul pornit si acum nu stiu daca am procedat corect.
  11. Tip Bec Plafoniera

    mersi mult, ceva de genu am facut si eu cu ale mele originale, acum astept  sa imi vina ledurile si o  sa le  montez.am crezut ca poate gasesc ledurile direct cu soclu dar se pare ca e original volvo, si ce se gaseste direct cu leduri sunt prea slabe(sunt pentru ceasurile din bord).
  12. Tip Bec Plafoniera

    dupa ce am postat am vazut postul tau.am cautat pe  seite dar nu am gasit exact becul din poza ta. nu poti te rog sa imi pui si un link direct la bec?
  13. Tip Bec Plafoniera

    mersi , am reusit sa il scot afara.acum trebuie sa comand leduri si treaba e rezolvata.Am crezut ca se gasesc de cumparat cu tot cu soclu si e alt typ decat banalu w5w.
  14. Tip Bec Plafoniera

    Buna seara, daca stie cineva ce tip de bec este la plafoniera la xc60.este ca w5w dar are si un soclu albastru atasat.as vrea sa le schimb cu leduri si nu stiu ce sa comand.Am pus si o poza.
  15. Xc60 cutie automata exploatare

    Salut, asa  se  manifesta si cutia mea, cred ca e perfect normal, trebuie sa  accelerezi un pic mai tare, nu doar sa ciupesti acceleratia.Plus ca cutia memoreaza stilulu de condus,  incearca sa mergi un pic mai agresiv vreo 50 km si o sa vezi ca dupa aia se schimba raspunsul la cutie.Uleiul poti sa il  schimbi linistit la cutie, eu la a mea lam schimbat la 140.000 si era cam negru si uzat.