Adam Nagy

Membru
  • Content count

    50
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

1 Follower

About Adam Nagy

  • Rank
    Junior
  • Birthday 05/04/1989

Profile Information

  • Locatie Satu Mare
  • Auto Volvo S60 T5
  • Fabricatie 2002
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

1,240 profile views
  1. DTSC

    Azi dimineață mergea. Ii posibil? 
  2. DTSC

    DTSC Pe timp de iarna   Salutare, am nevoie de un mic ajutor sau o opinie.   De obicei cand ii zapada si ma impotmolesc putin, opresc de la buton DTSC si asa pot iesi cu masina. Azi nu stiu ce sa intamplat, dar pur si simplu nu mai pot opri DTSC-ul de la buton, daca il apasa nu se opreste, daca il tin 3 secunde tot nu, am incercat multe variatii si nimic.   Volvo S60 T5 2002. 
  3. ulei servo-directie

    Am si eu o intrebare legat de ulei servo directie. La fel ca si celelalte uleiuri si uleiul de servo directie trebe schimbat la un interval de timp xx complet ?? Sau ajunge daca numai completez ?  
  4. Tamon motor hidraulic (tampon vid)

    Multumesc mult, respect  
  5. Salutare Am nevoie de ajutor. Mi sa dus tamponul hidraulic (tamponul vidat) de la motor, cel din fata. Am comandat unul nou marca Lemforder, deoarece cel original este foarte scump. Cel original avea o valva pe el, pe care se conecta teava de vid, iar aceasta care lam achizitionat are numai o gaura unde celalalt are valva. A mai patit cineva asa, a mai schimbat cineva ? Cum ati procedat?   Volvo S60 T5 , 2002  . Motor 2319 cm3 benzina cu turbo, cutie automata.   Prima poza este aftermarket  Al doilea original.
  6. SRS Service Urgent S60

    Dupa cum am citit numai cu soft special volvo dice, vida se poate sterge eroarea ? Sau ii posibil sa stearga cineva eroarea de la un service cu ceva soft universal  ?
  7. SRS Service Urgent S60

    Nu mam gandit ca trebe sa iau borna jos, deci normal atunci orice fac trebe sa iau bornele de la masina jos :(. Ce pot sa fac in cazul aceasta ? SA zicem daca se sterge eroarea din sistem, SRS revine la normal , va functiona cum trebe ?
  8. SRS Service Urgent S60

    Buna ZIua   Chiar azi am patit ceva foarte interesant ce pana acuma nu am avut. Masina a fost oprita, cheile nu au fost in contact. Sa intamplat in felul urmator. Am deconectat Hu-ul (radio+cd+telefon) respectiv comenzile de climatizare a masinii pentru a vedea daca am vreun auxiliar la HU. Dupa ce am vazut ca nu am, am conectat toate mufele inapoi la HU, dupa aceea la climtaziare. Am pornit masina sa vad daca toate funcioneaza,si intradevar si HU ul si comenzile de climatizare au functionat, dar mam trezit cu eroarea SRS Airbag Service URgent pe bord. Ce pot sa fac ?  Masina este Volvo S60 T5 din 2002
  9. SRS Service Urgent S60

    Buna ZIua   Chiar azi am patit ceva foarte interesant ce pana acuma nu am avut. Masina a fost oprita, cheile nu au fost in contact. Sa intamplat in felul urmator. Am deconectat Hu-ul (radio+cd+telefon) respectiv comenzile de climatizare a masinii pentru a vedea daca am vreun auxiliar la HU. Dupa ce am vazut ca nu am, am conectat toate mufele inapoi la HU, dupa aceea la climtaziare. Am pornit masina sa vad daca toate funcioneaza,si intradevar si HU ul si comenzile de climatizare au functionat, dar mam trezit cu eroarea SRS Airbag Service URgent pe bord. Ce pot sa fac ? 
  10. Intrebare cutie automata

    Senzorul de la frana a avut probleme. Cand am apasat frana brusc nu a sesizat ca franez si a vrut sa schimbe, (dar frana functiona )  dupa care a blocat schimbatorul.   
  11. Intrebare cutie automata

    Multumesc foarte mult pentru coduri,au fost de folos. La urma eroare a fost TCM-0100, este interesant totusi. Inca o data multumiri !!
  12. Intrebare cutie automata

    S-a intamplat azi ceva foarte interesant legat de cutia de viteza si nu stiu din ce cauza, poate are cineva idei sau propuneri. Deci am parcurs cca 350 km cu masina (Volvo S60 T5, 2002, 2.4 benzina, cutie automata), cei 350 km nu am coborat sub 80 km/h si nu am trecut de 140 km/h. Am ajuns in oras unde am fost nevoit sa cobor sub 30 la ora, cand am accelerat undeva intre 60 si 70 sa urcat turatia la 3000 si cand a vrut sa schimbe masina am simit asa o incetinire, o schimbare tare simtitoare si a aparut eroare transmission service required. M-am oprit, am resetat board computerul ca sa imi dispara eroarea, dupa care am mai facut 100 km fara probleme, de atunci nu a aparut, cutia merge super. INfo, am schimbat uleui in cutie de 1 an si abia daca am facut 10 000 km cu ea, din ce cauza ar fi putut aparea eroarea ??
  13. Intrebare cutie automata

    Pai cum am zis, eu nu prea ma pricem, am zis si eu ce miau zis cativa care au mai vazut masina, eventual cativa mecanici, bineinteles nu stiu ce este si ce nu este adevarat din el. Pentru mine totusi ii interesant cum sare si cat de rapid urca la 240.
  14. Intrebare cutie automata

    Cati cai are al tau ? II foarte faina masina