Porcariu Irinel

Membru
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Porcariu Irinel

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Timisoara
  • Auto XC60
  • Fabricatie 2011

Recent Profile Visitors

496 profile views
  1. Probleme A/C

    La fel imi face si mie de vre-un an, doar ca incepe sa ii ia din ce in ce mai mult timp sa porneasca, chiar si 10 minute. Cand porneste baga foarte rece, dar se opreste dupa ceva timp chiar cand ma deplasez dupa care porneste iar. Face si un zgomot ciudat cand accelerez, ca un ventilator care isi creste turatia o data cu acceleratia. Daca opresc AC-ul acel zgomot dispare. Sa fie oare tot de la supapa sau sa schimb compresorul cu totul ? Desi cred ca e mai greu aici in Belgia sa schimbe cineva doar acea supapa, probabil vor schimba compresorul cu totul.
  2. XC60 golire rezervor

    Merci @Midnight Caller, tocmai am descoperit asta aseara Am rezolvat cum a descris @volvo 244, am scos furtunul de tur, si cu VIDA am activat pompa din rezervor. Am scos 65 de litri si facut plinul apoi cu ce trebuie. Sper sa nu apara probleme. Multumesc pentru ajutor
  3. XC60 golire rezervor

    As putea si sa sa dau bacheta din spate jos, sa ajung la pompa de motorina si sa ma conectez cu un furtun la turul din pompa ? Si apoi sa activez cu VIDA releul de la poma ?
  4. XC60 golire rezervor

    Salut, Banuiesc nu s-a mai discutat asa ceva. Sotia a alimentat din greseala cam 17 litri de benzina in loc de motorina. A facut plinul apoi cu motorina dar masina porneste mai greu si are un zgomot in mers. Cum as putea cel mai usor sa golesc tot rezervorul sa pot alimenta doar cu motorina ? Este un XC60 diesel motor 2.0 din 2011 Multumesc in avans
  5. Furtun intercooler spart

    Inlocuit furtun , masina trage din nou si nu mai zvacneste. Mai am doar sa sterg eroarea din bord si sa vad daca apare din nou.
  6. XC60 pentru incepatori

    Merci, am sa iau legatura cu el
  7. XC60 pentru incepatori

    Sunt interesat si eu cat ar costa schimbare limba interfata din germana pentru XC60 2011 2.0 163CP
  8. Furtun intercooler spart

    As prefera sa il schimb daca tot se umbla la el...riscul sa plesneasca in alta parte cred ca este ridicat. Sambata plec  din tara si nu as vrea sa am vre-o surpriza pe drum.
  9. Furtun intercooler spart

    0723.414.181 Merci inca o data.
  10. Furtun intercooler spart

    Merci pentru raspuns. Daca poate sa imi dea cineva codul sa il comand, sau despre ce sa intreb.
  11. Furtun intercooler spart

    Salut XC60-ul meu dupa pornire a inceput sa se inece motorul la plecare de pe loc dupa care s-a aprins martorul de problema motor si a intrat intr-un fel de avarie, nu mai trage deloc abia ajung la 120km/h in drum drept. Am observat acest furtun spart care este cred intre IC si turbo. Eroare pe tester era ceva de O2 senzor...nu am acces acum la laptop sa postez exact. As vrea sa comand acest furtun sa il inlocuiesc in service dar nu am access la VIDA (plecat din localitate). Ma poate ajuta cineva cu codul acestui furtun ? Seria sasiu YV1DZ5251B2170126. XC60 2011 2.0 D3/D4 163CP. Poate sa fie problema mea cauzata de acest furtun ? Pot sa mai circul pana il inlocuiesc ?