Balas Dan

Membru
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Balas Dan

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Baia Mare
  • Auto Volvo s40
  • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

688 profile views
  1. S40 2006 1.6d

    Da , incarca ! 
  2. S40 2006 1.6d

    Am pus baterie noua si a golit'o in 4 ore ....ceva idei ? 
  3. S40 2006 1.6d

    E de un an pe masina...s-a oxidat minusul, era plin pe langa contactul de la borna de minus...si bateria era moarta....
  4. S40 2006 1.6d

    Va salut ,  Am ajuns in concediu in italia si dupa 3 zile , am mers pana la masina , cand sa dau sa deschid masina , supriza , nu se deschide....am deschis-o cu cheia din aluminiu...am bagat cheia in contact...si nimic, nici macar ceasul sau km ....ceva soluti ?    Multumesc.
  5. Probleme volvo s40

    Update : in spatele senzorului de la arborele cotit , este ceva rola cu o banda magnetica , ei bine aceea banda magnetica a sarit sau s-a dezlipt pe o portiune  si de aici problema aparuta la mine . Partea buna este ca am gasit si eu in Baia Mare  in cele din urma un mecanic bun care a mai lucrat la volvo .   Multumesc .
  6. Probleme volvo s40

    Nu  stiu ,in momentul in care schimbam treptele se auzea motorul turat.... O saa revin cu detalii dupa ce o diagnoza .    Multumesc de raspuns .
  7. Probleme volvo s40

    Mersi de raspuns , este normal sa nu apara nici o eroare in bord in astefel de situati , atat in acel moment cat si dupa  ? , in plus la fiecare treapta schimbata dupa momentul in care am simtit ca nu se mai tureaza  , in momentul in care apasam ambreajul imi aparea toate becurile in bord , ca si in momentul in care o porneam , cum lasam ambreajul becurile dispareau .....   Multumesc .
  8. Probleme volvo s40

    Va salut , Sunt posesorul unui volvo s40 , 1.6D ,din 2006 , Nu am mai postat de mult , dar in cele din urma , ma lasat si pe mine masina in drum ..... eram in treapta a 4a , undeva la vreo 130 , si brusc am simtit ca ma arunca in nas .... nu a aparut nici un bec in bord , nimic , am schimbat in treapta a 3a dupa ce a scazut viteza si masina nu se mai tura deloc .... m-am oprit , am oprit motorul si cand am incercat sa il pornesc , acesta nu mai pornea ... o solutie, un sfat ceva ?:)   Multumesc anticipat .
  9. Volvo S40 2006 1.6

    Verifica futune turbo , sunt foarte scumpe , vezi daca are murdarie in zona injectoarelor , detin si eu un s40 din 2006 , 1.6 disel , daca m-ai intreba pe mine , eu ti-as zice sa nu incerci , e moale , eu as opta in locul tau pt un 2.0 ( nu stiu cat sunt de ok acele motoare )  , futunele de la turbo sunt sensibile , am schimbat circa 4 furtune la turbo , atentie la consumul de ulei ,
  10. Motor murdar de ulei.

    Aceeași problema am și eu ,o sa schimb iarăși garnitura capacului culbutor și o sa mă tina circa 3 -4 luni fără ulei în zona respectiva .
  11. eroare tester

    Problema cu "check engine" a fost rezolvata , dupa ce am inlocuit 2 furtune de la intercooler .    
  12. eroare tester

    Vajaitul  se auzea pe la furtunul de la intercooler ,după o noua schimbare a acestuia problema a dispărut , după sărbători o sa șterg eroare de la bord (dacă o sa găsesc un tester în baia mare care e compatibil cu volvo  și am încercat pe la vreo 3 și nu au reușit sa se conecteze)    Sărbători fericite tuturor !
  13. eroare tester

    L-Am schimbat.....După 80 de km iar a apărut la bord eroarea de la "check  engine" 
  14. eroare tester

    Buna ,   Ieri mi-a aparut o eroare la bord de la " Check engine " , am mers azi la un terster cu ea si intial am avut urmatoarele erori "poza 1 si 2" , dupa ce a sters erorile si am facut o tura cu masina  , a ramas una singura "poza 3" ,  cu toate acestea in momentul in care "bag" piciorul in aceleratie si sare de 2 mi de ture se aude un vajait , ca si cum ar scapa aer pe undeva ,dar masina trage normal .... ce reprezinta eroarile acelea ?
  15. Planetara distrusa.

    Salut , din păcate doar planetara întreaga ,am avut și eu aceasta problema dar cu capul dinspre roata ,exista ceva echivalent la un preț mai ok pt planetara ,eu am dat 750 pe ea.