• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

claudiupopescu80

Membru
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

2 Followers

About claudiupopescu80

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 09/27/1979

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie ramnicu valcea
 • Auto volvo 440
 1. enciclopedia tuturor modeleleor volvo

  Pagina Volvo in enciclopedia automobilelor o gasiti acum aici, in limba engleza: http://www.all-car-brands.com/automotive_brand/volvo/ cu texte, filme si poze..
 2. Revista Volvo 1927-prezent

  Pentru a fi completi, o sa vin cu informatii calde, referitor la informatii despre Volvo care au aparut dupa revista. Prima dintre ele este noul Volvo V40 Hatchback. In ciuda numelui sau, modelul a fost relizat pornindu-se de la C30. Poza a fost prezentata presei de catre Volvo, asa cum fac astazi toti marii producatori, prezentand poze ce arata doar o parte a automobilului sau poze "mascate", cum este si acest caz. Se pare ca in viitorul apropiat, Volvo va avea o gama completa de modele. Eu personal astept cu nerabdare sa vad candva in viitor un S100, model pe care Volvo avea intentia de a-l pregatii, inainte de a incepe epoca Ford.
 3. Revista Volvo 1927-prezent

  Din 13.12.2011, calitate imbunatatita. Vezi pe site in pagina galerie. Cei care au comandat deja vor primi gratuit un nou exemplar.
 4. Revista Volvo 1927-prezent

  Volvo 1927-prezent Editie: 2011 Pagini: 32 Modele: peste 100 Pret: 12 lei ISBN: 978-606-93074-4-1 detalii: http://www.carenciclopedia.com PS: Pentru membrii Volvo-Club, pretul este redus la 10 lei. Comanda prin PM. (Nume, prenume, adresa completa) Taxa postala este de 5 lei.
 5. enciclopedia tuturor modeleleor volvo

  Scuze de eroare, m-a luat valul, R provine de la Refined (rafinat) nu racing, asa cum inclinam toti sa credem. Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum sa uploadez poze pe forum?, cum se pot aplica poze intr-un post?
 6. enciclopedia tuturor modeleleor volvo

  Revista Volvo, dn 27.11.2011 www.carenciclopedia.com
 7. enciclopedia tuturor modeleleor volvo

  Buna ziua. Nu am mai fost de cevatimp pe aici, am avu ceva probleme de sanatate, dar vad ca ma intampinati cu o surpriza placuta. O noua interfata, cea mai frumoasa pe care am vazut-o pana acum la un forum. Felicitari celor care au facut acest lucru posibil. In privinta enciclopediei modelelor Volvo, vin si cu o veste buna. Aceasta va fi editata saptamana viitoare. In ultimii 15 ani am colectat o baza de date impresionanta: 7000 marci, 120.000 modele si 600.000 poze, in marea lor majoritate poze oficiale. Incepand cu luna Noiembrie 2011 am inceput publicarea de Enciclopedii, monomarca sau pentru mai multe marci, in functie de cantitatea informatiei. Primele editate sunt Fiat, Acura, Isuzu, Daihatsu, urmand ca in fiecare saptamana sa fie editata o noua enciclopedie. Nu intamplator, ci datorita unei slabiciuni pe care oam fata de aceasta marca, Volvo este cea care urmeaza sa fie publicata saptamana viitoare. Pentru detalii: http://www.carenciclopedia.com ps: Intr-adevar R vine de la racing si a fost folosit la modelele sport, pentru ca litera R (racing) te face sa te duci imediat cu gandul la succesul Volvo in campionatele de turisme, ceea ce creaza un feling...
 8. Locuri frumoase din Romania

  au mutat site-ul cu slideshow din judetul valcea: http://www.valceavirtual.ro/index.html
 9. valceni, uniti-va

  poate facem si aici un mic colt Volvo, al clubului http://www.valceavirtual.ro/index.html/index.php
 10. Locuri frumoase din Romania

  drumul de la Gheorghieni la Praid, nicaieri nu gasesti o asemenea insiruire de viraje
 11. Locuri frumoase din Romania

  http://www.dracul.ro/ Langa Sighisoara mancare foarte buna "ca in ardeal". Daca tranzitatizona, e cel mai indicat loc pentru pauza de masa. Friptura a fost atat de mare ca nimeni nu a dus-o pana la capat.
 12. Locuri frumoase din Romania

  posibil sa mai aiba ceva de lucru la parapeti din cate amauzit, asa ca drive safe
 13. Locuri frumoase din Romania

  e asfaltat in proportie de 95% si pana la vara e gata.
 14. Locuri frumoase din Romania

  incep eu a se vizualiza filmele de pe coloana stanga in principal penultimul cu transalpina pentru cinenu stie nu e transfagaraseanul si e chiar mai inalta decat acesta si binenteles slideshow-ul contine peisaje superrrrrrrrrrr www.cazarevalceaturism.ro
 15. Volvo S90 Acum e oficial

  chinezii nu stau degeaba http://www.auto-enciclopedia.ro/stiri-d.php?id=575