Mariuz

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About Mariuz

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Suceava
  • Auto Volvo S60
  • Fabricatie 2007
  • Auto 2 Volvo S40
  • Fabricatie 2 25

Recent Profile Visitors

1,109 profile views
  1. Diagnoza V40 Cross Country 2013?

     

  2. Buna ziua! Am achizitionat de curand un S80 2009 D5 AWD iar astazi mi-a ramas blocat in treapta 3(cutie automata). La o verificare cu un obd rudimentar mi-au aparut urmatoarele erori. E cutia pe duca, sau doar senzorul? Voi incepe prin schimbarea uleiului in cutie. Nu stiu cand a fost schimbat. Acum are in bord 320mii. Multumesc!  
  3. Salut! Daca ai problema aia 1815 se rezolva cu schimbarea valvei, daca ai drum prin suceava putem proba, sa vedem daca face vreo diferenta, am o valva de rezerva. Eu am curatat EGR si schimbat cam tot ce tine de turbo: pompa vacuum, valva n75, actuator turbo, valva bypass de pe galerie, merge mai binisor dar totdeauna se poate mai bine, urmeaza o curatara la turbo dar inca nu stiu unde sa o fac.
  4. Multumesc pentru sfat! Am fost pe la Cipilika (la el am verificat majoritatea senzorilor) si astept venirea lui din concediu si tot cam in aceeasi perioada ar trebui sa-i ajunga si diagnoza. Si poate ma va rezolva el.
  5. A fost scos, curatat cu decarbusolv (nu era intepenit, doar funingine), Se misca oke , se inchide oke, probabat la mana.
  6. Multumesc George! Eu voi ajunge in Suceava in weekendul 17,18 (momentan sunt in IASI) si sper sa nu fie o problema daca te deranjez cu un telefon atunci.
  7. Dupa 3000rpm se simte(chiar brusc) intrare in functiune a turbinei si apoi o crestere uniforma a puterii/cuplului. Nu pot spune ca e puterea care ar trebui sa o dezvolte masina, dar pot spune ca dupa 3000rpm functioneaza in parametrii normali.
  8. Buna ziua oameni buni! Problema sta in felul urmator: Sunt posesorul unui Volvo S40, 2001 , 1.9 115cp, D4192t3. Stiu ca multi s-au confruntat cu problema asta si au sau nu au rezolvat-o. Dupa cum scrie si in titlu, masina are o lipsa de putere pana la aprox 3000 rpm. ( probat nici furtunul de la intercooler nu se intareste). Verificat/probat cu altele, urmatoarele echipamente : senzor MAP , senzor MAF , regulator turbo, senzor vacuum (cel din spatele galeriei de admisie), comanda EGR ( inclusiv curatat egr). Wastegate-ul functioneaza (se misca tija , nu pot spune daca in parametri sau nu ). O diagnoza dedicata volvo nu am reusit sa fac insa am obtinut niste coduri de eroare cu autocomu-ul : 1813 - Releu principal - intermitent 1815 - Valva regulator turbo - intermitent ( schimbat cu alta noua valva nici o diferenta) 1826 - Circuit preincalzitor bujii - permanent 1816 - Releu control preancalzire.semnal mic. Poate sa-mi ofere cineva o sugestie referitoare la cauza problemei.( in afara de "incearca diagnoza dedica Volvo").