• Announcements

  • Adrian N

   Mentenanta   07/19/2018

   In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  

AndreiF

Membru
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About AndreiF

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex Barbat
 • Locatie Petrosani
 • Auto Volvo V50
 • Fabricatie 2006

Recent Profile Visitors

914 profile views
 1. Sunet motor diesel Volvo S40

  Pare a fi "limp mode" dar nu apare nici o eroare in bord. Nu o pot tura peste 3000 de ture nici când e scoasă din viteza. De DPF a scăpat fostul proprietar (cred) deci nu poate fi de la el...
 2. Sunet motor diesel Volvo S40

  Buna,  Am făcut și eu aceeași prostie și am alimentat cu benzina în loc de motorină. Am descoperit problema mai repede (cam la 2 km de mers). Am tras benzina de rezervor pe furtunul de retur de la motor ce duce înapoi în rezervor(la recomandarea unui mecanic) și am înlocuit și filtrul de motorina.  După această operațiune mi-a apărut o problemă, nu pot sa turez motorul peste 2500 de ture că se oprește motorul in mers. Că sa pornesc trebuie sa ii iau contactul și sa îl pornesc iar. Nu îmi apare nici o eroare in bord. Ce as putea să îi fac?
 3. Mesaje de eroare

  Salut, azi dimineata dupa ce am pornit masina mi-a apărut o eroare în bord : Sisteme alim repar urgente, s-a aprins un triunghi roșu și bateria ca si cum nu am încărcare. Este mesaj ca s-a dus alternatorul?
 4. Dublura cheie v50

  Mi-a zis un coleg ca daca aflu codul de securitate al masinii se poate poate invata pe masina orice cheie. Stii cumva daca e adevarat?  
 5. Dublura cheie v50

  Scuze, nu m-am exprimat cum trebuie. Nu am cod pin la ea. Se poate citi cumva codul pin?  
 6. Dublura cheie v50

  Pai cheie originala de volvo cumparata de la dezmembrari
 7. Dublura cheie v50

  Buna dimineata, se poate sa "invete" masina o cheie cu telecomanda si cip cumparata din comert? 
 8. EGR Volvo V50 - schema de conexiuni

  Inca o intrebare, daca turez masina motorasul de la EGR nu ar trebui sa cupleze?
 9. EGR Volvo V50 - schema de conexiuni

  Mersi de raspuns Midnight Caller, o sa ma uit sa vad ce gasesc 
 10. Buna ziua, am o problema cu EGR-ul si am depistat ca motoras-ul de la EGR nu se invarte. Stie cineva daca acesta are siguranta? Mufa cu 5 picioruse, stie cineva pe care picioruse vine alimentarea? Nu vreau sa investesc intr-un EGR pana nu sunt sigur ca e stricat si nu altceva cauzeaza problema. Mentionez ca am Anti-patinage aprins in bors iar cand l-am pus pe un tester (nu vida dice) imi dadea eroarea ca ECU nu comunica cu modulul ABS. 
 11. mesaje la bord

  Multumesc Thor, o sa sun.
 12. mesaje la bord

  Salutari, Are cineva un nr de contact pentru parola, i-am lasat un mesaj dar nimic. Am maine un drum la Deva si speram sa pot sa fac diagnoza...
 13. eroare anti skid

  Salut, Mie imi apare eroarea tot timpul. De multe ori nici nu trebuie sa pornesc motorul, doar sa bag cheia in contact si sa pun pe pozitia 2.
 14. mesaje la bord

  Mersi  
 15. mesaje la bord

  Cum As putea sa fac rost de ceva date de contact?