quick

Membru
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About quick

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo S40 1.8
  • Fabricatie 2009

Recent Profile Visitors

1,071 profile views
  1. Oprire motor

    Salut, - 1.8 benzina;  - 2009;
  2. Oprire motor

    Scuze daca nu am fost suficient de clar, poate nu a fost cea mai fericita exprimare.  Ma refeream ca daca dintr-a patra o las pe liber, sa explic cam la ce viteza se intampla. Iti multumesc pentru sfaturi.
  3. Oprire motor

    Salutare, Faza ciudata. In timp ce masina este in mers, pe liber, incepe se varieze turatia. Scade pana la 500, revine la 1000, scade din nou, revine, tot asa. Nu se intampla daca masina este in viteza. Cu cat este viteaza mai mare cu atat se observa mai bine. In viteaza a patra mi s-a intamplat chiar sa mi se opreasca motorul de vreo 2-3 ori. M-am gandit initial ca ar fi de vina calitatea benzinei, dar poate e altceva mai serios. Pareri?
  4. Service constanta?

    O sa incerc sa-mi fac maine dimineata la prima ora o programare. Vedem ce iese:)
  5. Salutare, Sunt cam "blocat" in Constanta. Masina pierde antigelul in mers. Merg 10 minute si recipientul e aproape gol. Cred ca s-a rupt vreun furtunas ceva. Imi puteti recomanda un service pe aici? Ma gandesc sa fac si o revizie ca tot e timpul. Ce stiti despre exclusiv auto?  
  6. Perdele masina

    Am uitat sa intreb, din ce material sunt? Nu-mi dau seama exact din poze.
  7. Perdele masina

    Cred ca asta cauti: http://accessories.volvocars.com/en-ro/V50/Accessories/Document/VCC-449462/2009 Din ce vad eu sunt separate. Rear doors (supplied in pairs) Part. No.     31399207   Installation Instruction Load compartment (kit of three shades) Part. No.     31399208   Installation Instruction Vorbeste cu MC.  
  8. ce fel de ulei sa folosesc?

    Are sens ce spui. Iti multumes pentru raspuns:)
  9. Perdele masina

    Va multumesc pentru raspunsuri. Dupa cum a spus si MC, ma intereseaza sa filtreze razele UV. Faptul ca tine umbra nu implica neaparat ca ofera protectie UV, vezi exemplul unelor umbrele de plaja. Din ce am citit razele UV-B sunt sunt in foarte mare proportie filtrate de geamuri dar cele UV-A trec prin geam. Parbrizurile in general ofera si protectie UV-A dar celelalte geamuri nu. BIneinteles, pentru a fi afectat e nevoie de o expunere indelungata. Sincer speram sa gasesc informatii mai detaliate legate de un asemnea produs.  
  10. Salutare, M-am hotarat sa cumpar un set de perdele, in special pentru a il proteja pe cel mic. http://accessories.volvocars.com/en-ro/S40(04-)/Accessories/Document/VCC-449462/2009 Am ales aceasta varianta deoarece nu sunt un fan al foliei. Nu am gasit insa pe nicaieri detalii legate de factorul de protectie UV al acestor perdele. Mai are cineva perdele de acest fel? In caz ca da, au cumva un manual ceva care sa contina specificatii referitoare la UPF?  
  11. ce fel de ulei sa folosesc?

    Salutare,  Aveti idee ce tip de ulei ar folosi o reprezentanta Volvo pentru motorul B4184S11, aproximativ 140k km? Am vazut in manual ca se recomanda Castrol 5w-30 / 0w-30. Ma gandeam ca poate nu mai este aceasta recomandare de actualitate.
  12. Ticait motor

    Salutare, De ceva timp aud un tacanit/ticait la motor. Mentionez ca este discret, trebuie sa ciulesti putin urechile ca sa il poti auzi. De asemenea am observat ca se aude numai cand sunt in viteza, fie ca accelerez sau nu. Atunci cand las masina pe liber nu se mai aude. Aveti vreo sugestie? Va multumesc.  
  13. Multumesc agresor. PS: Nu mai vorbi la telefon la volan
  14. Are cineva idee daca la S40 2009 benzina distributia e pe lant?    
  15. Pareri A-Klasse

    Cum vi se pare? Ca sa fiu mai specific a doua generatie (aprox 2006-2008), 1.5 benzina. Intretinere, disponibilitate/pret piese (ma gandesc mai mult la aftermarket), probleme frecvente, etc. Ati avut experiente cu aceasta masina?