Gabigabi

Membru
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Gabigabi

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo xc70 crosscountry
  • Fabricatie 2011

Recent Profile Visitors

838 profile views
  1. Achizitie XC70

    @Bogdan: Ca nou posesor de xc70 dar totusi cu putina experienta in aceasta marca, iti pot spune cheltuielile pe care le-am avut dupa ce mi-am adus masina... strict o revizie de 1000 lei si atat! Revizia a inclus, pe langa ce se schimba uzual si o curatare de EGR din care am scos destul de multa mizerie. In rest, nu am avut alte probleme... Sper sa nu am curand sau cel putin nu majore. Revizia am facut-o prin iunie-iulie si de atunci am facut 15.000km fara niciun incident. Evident ca, daca mergi la reprezentanta Volvo preturile sunt cu totul altele. Eu nu am incredere in reprezentante (am avut niste experiente dezamagitoare cu Autoklass si Audi) si prefer sa imi fac lucrarile la masina la prieteni, amici etc. unde sa asist personal la ce se lucreaza.Dar asta e alta poveste... In fine..., daca vrei o masina ieftin de intretinut cumpara Skoda, daca vrei ceva deosebit din clasa premium atunci cumpara masina pe care ti-o doresti, pt ca eu consider ca sunt costuri similare de intretinere la Volvo, BMW, Mercedes, Land Rover si alte asemenea din acest segment. Cred ca, in cazul tau, cel mai important este sa iti iei o masina cu un istoric service si km reali... acestea au fost si criteriile mele la fiecare masina pe care am avut-o. Tocmai din acest motiv mi-am adus masinile personal din Germania sau Belgia, Olanda. Nu spun ca nu sunt tepari si acolo dar ii recunosti imediat fiind tot felul de parcuri auto apartinand arabilor... daca in schimb mergi la service-uri serioase, toate masinile au istoric cu nr de km. Eu am cumparat-o pe a mea de la un dealer Volvo si era adusa la buyback, am primit cartea service si toate facturile de la revizii sau ce s-a schimbat pe la ea. Asa ca poti gasi o masina buna afara dar trebuie sa ai rabdare si sa cauti... eu am stat cam o saptamana si in tot acest timp am vazut vreo 2000 de masini pana sa o cumpar pe a mea. In fine... discutiile pe acest subiect sunt interminabile cu argumente si pro si contra... eu cred ca trebuie sa ai rabdare sa poti alege ceva ce nu iti va da batai de cap mai tarziu. Multa bafta si... keep searching!
  2. Pareri XC70

    Buna flobv. La bugetul de care dispui poti sa iti iei o masina extraordinara. Eu am dat pe a mea, xc70 crosscountry din 2011 15.000 euro, am adus-o personal din Belgia. Iti recomand sa mergi tu si sa iti cumperi masina de afara, mai ales daca dispui de acest buget. Asa cum spun si colegii este important sa iei o masina la care sa cunosti istoricul de service. La acesti bani poti sa iti cumperi o masina f buna trebuie doar sa ai rabdare si sa cauti. Multa bafta!
  3. Dezmembrari Volvo S60/S40/V50/V70

    Buna seara! As dori sa achizitionez un set de jante, preferabil de aliaj, care sa se potriveasca pt un xc70, din 2011, crosscountry. Urmeaza sa montez pe ele anvelope de iarna. Multumesc anticipat!
  4. Un nou membru...proaspat posesor xc70

    Buna Bogdan ST! Felicitari pt achizitie, pot sa-ti confirm ca desi au trecut mai putin de 3 luni de cand am luat masina, am facut deja peste 10.000km fara probleme. Masina este extraordinara!  In alta ordine de idei, eu fac foarte des traseul Bucuresti-Miercurea Ciuc, cu trecere prin Brasov, asa ca daca vei fi vreodata disponibil ne putem vedea la un cico si sa mai schimbam pareri.  In rest, multi km fara probleme! 
  5. Un nou membru...proaspat posesor xc70

    Multumesc pt urari! Deocamdata nu i-am facut poze dar imediat ce le voi face o sa le postez. Din pacate nu am putut ajunge vineri la intalnire, sper sa ajung vinerea asta.Pana atunci, va doresc o saptamana cat mai buna!
  6. Un nou membru...proaspat posesor xc70

    Maurice..., multumesc de ajutor! Nu e graba, cand te intorci si ai timp... Pana atunci, concediu placut!
  7. Un nou membru...proaspat posesor xc70

    ok. ne auzim la tel ca sa aflu locatia exacta.
  8. Salutare tuturor, dupa cum am scris si in titlu sunt un nou posesor de volvo iar inscrierea pe acest forum mi-a fost recomandata de midnight..., prieten vechi cu care ma cunosc de pe un alt forum. Dar pana voi ajunge la intalnirea clubului o sa incerc sa prezint masinuta... Volvo XC70 crosscountry, 2011, 2.0 diesel, 163 cp, FWD, 140.000km, achizitionata de subsemnatul din Belgia unde fostul proprietar o daduse la buyback pt a isi lua alta noua. Varianta de echipare este summum ce include navigatie, piele, scaune incalzite si comandate electric (cu memorie), dublu climatronic, cruise control, computer de bord, faruri xenon adaptive, senzori parcare fata-spate, haion electric, carlig, trapa electrica... si nu mai stiu daca am uitat sa mai adaug ceva . Imediat ce am ajuns cu ea in tara, am fost la garaj la midnight unde i-am facut o revizie completa precum si o curatare a egr-ului. (Multumiri pe aceasta cale pentru ajutor). Cam atat pentru inceput, astept urmatoarea intalnirea pentru a va cunoaste si pentru a putea prezenta masinuta live. Aaaa... mi-am mai adus aminte de ceva... exista posibilitatea de a obtine de undeva un dvd cu niste harti actualizate? Eu il am pe cel original cu care a venit masina dar nu e atat de precis... Va multumesc, o zi buna tuturor!