cvabs

Membru
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About cvabs

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC60 D3 AWD
  • Fabricatie 2011
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

601 profile views
  1. Salut, Sper ca nu mai exista topicul asta pe undeva. Am cautat si nu am gasit. Stie cineva unde se poate reconditiona, in Bucuresti, caseta directie pentru XC60 D3 AWD 2011?
  2. Domnule zero, tu esti ala nesimtit si motican si tot tu esti suparat. Incearca sa nu mai jignesti si sa nu mai fii arogant si probabil nu o sa mai ai de ce sa te superi. P.S. Esti subtire de tot.
  3. @trancenergy, @Maurice multumesc pentru informatii, asta cautam. @thor4ever , am tot avut volvo de ceva multi ani si nici in continuare n-o sa ma dezic de "acest obicei", faptul ca sunt nou pe forumul asta nu are nicio relevanta si nici nu inteleg de ce sunt facut tampit de unu...zero. Nu cred ca e nevoie sa imi povestesc viata, ce masini am sau am avut pentru a primi un raspuns la ce am intrebat. Daca vroiam sa stiu daca merita, intrebam daca merita, dar pentru masina asta nu ma intereseaza (e luata doar pentru astfel de lucruri). E ok, acum imi dati voie sa ma joc cu masina asta? Multumesc.  
  4.  se pare ca avem dialogul surzilor. @onezero chiar nu intelegi ca nu ma intereseaza sfaturile tale sau sfaturi legate de "masina asta a fost facuta pentru..", "nu merita sa faci asta". Nu-ti mai face griji pentru banii mei. Intrebarea a fost simpla: Unde pot face operatiunea asta in Bucuresti? Nu ma intereseaza alte sfaturi, multumesc pentru cele date pana acum, dar nu ma intereseaza. Puteti inchide topicul, nu m-a ajutat cu nimic. Multumesc.
  5. Cred ca imi scapa ceva... Vi se pare ca am spus ca vreau s-o prepar pentru curse sau daca merita sa fac operatiunea asta? Am intrebat doar unde pot face asta. @onezero tu cine plm esti de ma faci tampit? ne cunoastem?  
  6. @Midnight Caller si daca crapa ceva ar trebui sa te bucure, ai avea un client in plus Deci, revenim la subiect?
  7. sunteti plini de sfaturi
  8. @onezero ai vrut sa fii haios?
  9. Salut, La un S40 1.6d pentru marirea puterii ce imi recomandati, remapare (unde as putea sa fac aceasta operatiune in Bucuresti si un cost) sau power box (marca si de unde as putea sa cumpar)? DPF-ul este scos. Ms
  10. ce fel de ulei sa folosesc?

    Ash-ul acela mai are vreo importanta la DPF off? Oricum, am luat Castrol.
  11. ce fel de ulei sa folosesc?

    Oricum pun ce cred eu ca est emai bun, dar aveam nevoie de recomandari legat de cele 3 varainte.
  12. ce fel de ulei sa folosesc?

    Imi poti da o recomandare din cele 3?
  13. ce fel de ulei sa folosesc?

    Multumesc pentru raspuns, dar care ar fi diferenta intre Castrol si Mobil?
  14. ce fel de ulei sa folosesc?

    Salut, Am un S40 1.6d drive DPF off si trebuie sa schimb uleiu. Am citi o mare parte din posturile anterioare si am concluzionat ca pentru motorul asta pot fi folosite urmatoarele uleiuri: Ford Formula F 5w30 Castrol Magnatec A5 5w30 Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5w30 Am inteles care este diferenta in ulei Ford si Castrol - pret si particule inteligente, dar care este diferenta dintre Castrol si Mobil (in afara de pret)? Ce ulei din cele de mai sus ati alege, pretul nu este un criteriu?