elcapitan

Membru
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About elcapitan

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie Bucuresti
  • Auto Volvo XC60 D3 MY14
  • Fabricatie 2013
  • Fabricatie 2 0
  1. Magazin on-line exclusiv pt. piese VOLVO

    Va salut! Caut si eu niste covorase originale pt XC60. Are cineva vreo propunere? 39822895 cred ca este codul piesei. Multumesc!
  2. 136 sau 163 cp?

    Salut! Ce parere aveti de motorul D3 de 136cp pus pe XC60 MY 2014? Cat de fiabil este in comparatie cu celelalte versiuni? Se poate re-softa cu Polestar? Multumesc.  
  3. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Maurice, dacă ar trebui sa renunti la una dintre ele, la care ai renunta?  Referitor la ce am spus anterior, am în vedere și un Allroad asta nu înseamnă că le compar. Dar la capabilitățile offroad eu cred ca sunt asemănătoare în sensul ca nu reușești prea multe cu ele...
  4. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Diferenta de combustibil rezultata e nesemnificativa, incercam doar sa subliniez diferentele dintre acest motor vs cel de 2.4 AWD. Sunt curios cum se prezinta masinuta pe termen lung, la peste 200k km, avand in vedere ca o voi achizitiona eventual la peste 100k km.
  5. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Multumesc mult pentru raspuns. Ma gandeam ca varianta AWD fiind mai grea din cauza sistemului de tractiune integrala si avand motorul mai mare are prin urmare un consum de combustibil mai mare. Din cifrele de pe mobile observ un consum combinat de 5.5l vs 7l deci o diferenta de 1.5l intre cele doua motorizari. Sun constient ca cifrele prezentate nu reflecta realitatea dar ma gandesc ca diferenta de combustibil este cat de cat apropiata de adevar. In niciun caz nu voi cauta o masina in tara indiferent ca este adusa din afara sau rulata la noi. Ciudat este ca la noi sunt mai ieftine masinile aduse din afara comparativ cu acelasi tip de masina, km, dotari direct de la mama ei, concluziile le trageti singuri... La fel cum am procedat pana acum, in cazul in care ma opresc asupra unui XC60, ma voi duce direct sa o cumpar din Belgia sau Germania. Inca nu sunt 100% hotarat, am in vedere si un A4 Allroad sau X3, sa nu ma injure fanii Volvo .
  6. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Imi pare rau ca s-a aprins discutia din cauza postarii mele.. dar nu mi se pare corect ca un membru "Senior" sa induca lumea in eroare si sa isi sustina in continuare opinia referitoare la motorul de 1984cc. Cu un simplu search pe site-urile de profil se pot afla detalii despre aceasta motorizare.. dar e greu..
  7. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Multumesc pentru raspunsuri. La ce costuri se ridica rulmentii de roata incl. manopera? Ca si fiabilitate motorul 2.0 vs 2.4 ?
  8. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Mentionez ca in pretul relatat de mine intra si filtrul de motorina (aprox. 200 lei) si manopera. Daca sunt posesori ai acestei motorizari pe forum ii rog sa-mi evidentieze eventualele probleme avute sau ce ar trebui sa am in vedere.
  9. Achizitionare Volvo XC60 2WD DRIVe

    Sunt interesat sa cumpar un Volvo XC60 din 2011/2012 versiunea 2WD cu motorizare 2.0D. Am ales aceasta versiune deoarece nu voi folosi sistemul 4WD foarte des si mai ales din ratiuni economice, consum, impozit etc.. Am gasit cateva modele in afara tarii cu km peste 100/150k. La ce costuri ar trebui sa ma astept dupa achizitionare, ma refer strict la revizii/consumabile si daca km isi spun cuvantul dupa 150k. Momentan conduc un Audi A6 la care o revizie basic (filtre + 8l ulei Castrol) cu consumabile de calitate ma duce in jur de 900 lei. A ajuns la 230k km si nu am avut probleme majore cu ea de aceea doresc sa stiu cat de fiabil este un XC60 cu aceasta motorizare. Multumesc!