GeorgeBB

Membru
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Poor

About GeorgeBB

  • Rank
    Nou venit

Profile Information

  • Locatie BAIA MARE
  • Auto VOLVO V50
  • Fabricatie 30
  • Fabricatie 2 0

Recent Profile Visitors

417 profile views
  1. Exista un service in Baia Mare unde se pricep la Volvo. Scrie-mi in privat
  2. Achizitie Volvo v50/pareri

    Sa nu apelezi la Premium Cars din Baia Mare. Daca vrei sa îți detaliez experiența mea cu ei, cu un Volvo V50 scrie-mi.......o sa te scutesc de timp pierdut și bani aruncați. Ti-ai luat V50-ul?
  3. Se pare ca problema filtrului de particule”slavit fie el și producătorii lui” nu se mai termina pentru mașinuța mea. Dupa regenerări, spălări de filtru așa cum mi-au spus cei de la reprezentanta...., ieri s-a aprins chech Engine și am ajuns la marea întrebare: filtru nou(8000 de lei??!!!) sau filtru OFF. Am ales filtru de particule OFF atât din soft cât și fizic. La anularea fizica mi-au scos și catalizatorul ptr ca era distrus de la spălarea filtrului cu damful.....nasol....am rămas fără el... Partea buna este ca mașina merge foarte bine, nu am mesaje de eroare in bord, mașina nu scoate fum in mers .... Va rog sa îmi spune-ți dacă sa ii pun catalizator.... Multumesc
  4. Buna tuturor,am regenerat fortat filtrul la reprezentanta si m-a ars si pe mine si particulele.Cost final..1,100 lei de la 500 cat mi-a spus mecanicul cand am lasat masina!!!!Dar oricum...acuma masina trage, fara erori....sa vedem cat tine minunea asta.Sfaturi sa il anulez?Oricum ma gandesc sa vand,are 145K reali, cineva interesat?(volvo v50, an 2009,1.6 drive)
  5. Daa, sper sa se rezolve si sa scap numai cu atat....alte sfaturi?
  6. Buna, am revenit cu masina proaspat testata la reptezentanta volvo iar rezultatul este  particulate trap blocked.Am mers pe regenerare fortata maine a filtrului.Sper sa fie ok si sa am iar masina nu tractor  
  7. Mersi, azi o duc la tester si vedem ce zice.Va tin la curent
  8. Adresa mea de email este famblaga20@gmail.com. Multumesc
  9. Buna tuturor,tinand cont ca sunt nou pe forum va urez la toti numai bine.Am si eu un Volvo v50 drive din 2009 achzitionat recent si motorul nu se mai tureaza peste 2,900 rpm.Ma ajuta si pe mine cineva cu niste idei?