Marius P

Membru
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Marius P

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 04/12/1980

Contact Methods

  • Website URL www.mariuspodina.blogspot.ro

Profile Information

  • Locatie Romania
  • Auto XC 60
  • Fabricatie 2012
  • Auto 2 Audi A6
  • Fabricatie 2 28

Recent Profile Visitors

979 profile views
  1. achizitionare XC60

    Tocami luand in considerare pret/km parcursi, vechime, optionale ... mai degraba optez pt o masina mai noua ca dupa ce o iau si o tin cativa ani sa am un pret cat de cat de revanzare.  Mai mult de 20.000 eu nu as da pe masina asta. Poate sunt intr-o eroare, dar asa vad eu lucrurile. Daca ai si o firma pe care sa o cumperi... iar spun ca mai bine o iei de afara fara (tva) de la un dealer pt ca oricum nu poti amortiza tot tva-ul daca o cumperi din tara.  
  2. achizitionare XC60

    Exact pretul pe care cumparatorul o sa-l plateasca pe ea.  
  3. achizitionare XC60

    Sincer eu nu cred in km putini si vechime mare. Din sept pana acum am facut 20000km.   Adevarul e ca si eu al luat de la welt o skoda acum cativa ani si n.am avut probleme cu ea. Daca totusi te gandesti sa o iei incearca sa le faci o contra oferta.  Totusi masina are 5 ani... 
  4. achizitionare XC60

    Intra un pic si pe mobile.de si vei iesi mai bine decat daca o iei de aici, cu tot cu drum si inscriere.   Daca ai si o firma si-i trimiti neamtului datele ai sanse sa o cumperi fara tva. Eu din germania am adus-o in septembrie cu garantie 1 an.
  5. Probleme update software RTI 2014

    Se face din setari. My Car >>> System options >>> Screen saver (debifezi, la mine e al treilea) iar apoi nu se va mai stinge.
  6. Mesaj player "track unreadable"

    Deocamdata folosesc melodiile de pe tel si le ascult prin bluetooth. Functioneaza bine asa.
  7. Mesaj player "track unreadable"

    Am si eu aceasta problema la un xc60 din 2012. Am incercat si alte stick-uri, dar nu au avut succes. Anumite meoldii nu vrea sa le citeasca, desi am formatat fiecare stick.  
  8. dstc !

    Ai avut dreptate, era doar o coincidenta. Nu a disparut complet... . Problema e ca mi-am facut programare la o diagnoza in Baia Mare la volvo luni, iar vineri cand am mers sa ma bage pe tester... mi-au spus ca ei au renuntat la el si ca ma rezolva ei mecanic. Am renuntat sa raman la ei, daca ma poate ajuta cineva cu o informatie unde gasesc un tester volvo in Baia Mare sau cat mai aproape de Baia Mare.     Cat despre ambreiaj... nu stiu ce sa zic, n-are decat 108k km, la A6 din 2007 are 240K km si inca nu s-a schimbat... . Ma gandesc totusi sa nu fie ceva senzor... sau mai stiu eu ce... . Midnight Caller multumesc frumos pt sugestie!
  9. dstc !

    Cam asa se manifesta... 20160118_180005.mp4
  10. dstc !

    Ciudat. Am lasat motorul sa moara la pornirea din loc si dupa ce am incercat de 2 ori sa accelerez a disparut simptomul. Dar am reusit sa inregistrez a doua cand a facut ultima data si acum a aparut pe la 2100 pana la 2500 ture a urcat rapid dupa care a scazut putin si a urcat inapoi la 2500.  A facut asa ultima data, am mai incercat sa fac sa pot inregistra de mai multe ori si nimic.   Sa fi avut legatura ca sambata am mers la munte si am incercat sa urc o panta destul de mare drum de tara si acoperit cu zapada. N.am reusit si murise motorul de vreo 2 ori. Dupa ce am desactivat dstc-ul n.a mai murit motorul dar a patinat pe loc si nu a urcat.
  11. dstc !

    Scuze, este cutie manuala. 
  12. dstc !

    La un xc60 D4, din 2012 doar in viteza a 4-a de la 65-68/h cand accelerez brusc pana la 80(aprox) se intampla ceva ciudat , adica turometrul urca rapid la 2500(parca) de ture (ca si cum ar patina) dupa care ajunge si indicatorul de la viteza pe la 80 la ora dar mai lent. Nu am sesizat aceasta in nici o alta viteza, doar intr-a parta de la 1700-1800ture pana pe la 2500 ture. Pe jos fiind uscat Ca si cum ar aluneca pe gheata. Daca dezactivez DSTC-ul nu mai face asa, urca si turometrul odata cu viteza. E normal sa se comporte asa? 
  13. Bataie la plecarea de pe loc cand calc ambreiajul

    Eu nu am intampinat aceasta problema. Daca ai drum prin Baia Mare anunta-ma si poti sa o testezi sa vezi daca te ajuta cu ceva. Dar a mea e doar tractiune fata
  14. Start stop

    multumesc! Succes si tie
  15. Start stop

    Nimic concret doar lautarie. Inteleg, ti.ai dat si tu cu parerea asa dupa cum ai crezut.