ViciuS

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ViciuS

  1. Sfaturi/Recomandari

    Multumesc mult pentru raspuns si recomandari
  2. Salutare! As avea nevoie de niste recomandari din partea voastra in legatura cu niste bare transversale si o cutie portbaj ce s-ar potrivi pe un S60 MY12. Doresc sa car in el skiuri, clapari, placa snowboard si de ce nu poate si ceva bagaje. Daca lungimea skiurilor e de 156cm ce dimensiune mi-ati recomanda pentru portbagaj? Apreciez enorm viitoarele recomandari venite din partea voastra! Mersi  
  3. Salutare, aveti idee cine ma poate ajuta cu niste stergatoare noi pentru S60 MY12?
  4. Stergatoare S60 MY12

    MMMihai cunosti pe cineva care ar putea da comanda sau se ocupa cu asa ceva?
  5. Probleme usa spate

    Am avut si eu probleme legate de blocarea usii spate. rezolvarea a fost inlocuirea motorosalui
  6. Salutare! Cunoaste careva vre-un service bun in Iasi?
  7. Service volvo Iasi

    Eu personal pe langa reprezentata Iasi si Bucuresti am treut pe la urmatoarele persoane si am fost multumit:  Dl. Gabi - Serarie: 0741183144 - a mai reparat volvo-uri - am fost pentru diagnoza si verificarea inchiderii centralizate Dl. Petrica : 0755645609 - pt diagnoza auto - am fost pentru diagnoza la regenerarii filtrului de particole Dl. Catalin - capat CUG : 0747072626 - aici am facut ultima revizie si schimb placute frana http://turbolider.ro/ - aici si-a reparat un amic turbina  S40 si a fost foarte multumit.  Nu garantez ca numerele sunt inca valabile dar puteti incerca.     
  8. Salut! Detin un volvo S60(2011). Am o problema cu portiera dreapta spate. Nu reusesc sa o blochez in nici un fel. Restul portierelor sunt blocate iar pe cea din spate o deschid fara nici un pic de jena. Aveti idee daca a mai patit cineva ceva asemanator?
  9. Salut Cristi Muresan, cam cat ar ajunge schimbarea blocului de valve manopera + piese? Am avut aceeasi problema mentionata de colegul in fiecare an. Sunt la al3lea an si nu as mai face schimb ulei si adaptare sa ma tina doar 1 an. In plus eu am mai curatat si radiatoarele. Toate aceste operatii sunt costisitoare si doar amelioreaza problema nu o rezolva, cel putin in cazul meu.
  10. Salutare, Pe principiu, nu am schimbat in viata mea un bec, a venit vremea in care va trebui sa fac acest lucru. Imi poate sugera careva ce bec faza scurta trebuie sa cumpar pentru un volvo s60 my12, an fabricatie 2011?  
  11.   Salutare dragilor, Am observat un lucru "fancy" la un amic cu pasat. Portbagajul se ridica singur automat. Este vreo posibilitate sa am si eu asa ceva la MY12 meu? Voi atasa un video cu o demonstratie.      
  12. Salutare,  Volvo S60 My12 D3 2.0  De cand am schimbat distributia si accesoriile am observat un comportament ciudat la masina. A crescut consumul. Daca inainte aveam o medie urban/extra-urban de 6.7 acum media a crescut la 8.8. Am facut niste teste si am observat ca consumul in oras a cresctu de la 7 la un 10.5. In afara consumul de la 6.7 la 8.   Am fost la reprezentanta si am rugat sa verifice sa faca o expertiza atat mecanica cat si o diagnoza si raspunsul a venit pe nesimtite: "masina nu are nimic, totul este perfect" M-ar putea cineva ajuta cu informatii/experiente personale legate de aceasta problema, pentru ca nu imi vine sa cred ca dintr-o data consumul poate creste asa de mult.   Mentionez ca testele de consum au fost facute de-a lungul a peste 700km inclusiv urban si extra urban.   
  13. Salutare, Cum pot afla codul de culoare a caroseriei?  Am atasat si o imagine. Poate ajuta.   
  14. Cod culoare vopsea S60

    Multumesc Ionut!  
  15. Probleme consum combustibil D3

    Salutare am revenit cu niste concluzii legate de consum. Dupa mai multe investigatii banuielile mele sunt urmatoarele: 1. In diminetile reci motorul se comporta un pic ciudat nu ruleaza in paramentri pana nu se incalzeste. De aceea e un pic mai zgomotos, nu toarce frumos si in plus consumul acestuia este crescut. Va rog sa macorectati daca banuiesc gresit 2. In perioada in care am observat consumul un alt factor a fost si timpul petrecut in treapta 1 la semafoare si perioadelor cu vreme rea cand deobicei este mai aglomert in trafic. Am schimbat traseul si am incercat sa evit cat de mult am putut punctele 1 si 2 si se pare ca consmul a revenit la paramentri care ii stiam eu. 
  16. Bec faza scurta MY12

    Halogen. 
  17. Salutare, Stie careva ce rulmenti de sarcina vin din fabrica pe un volvo s60 my12? Trebuie schimbate si flansele?  Astept recomandari si sfaturi. Multumesc!
  18. Salutare,  Stie careva daca se pot citi mesajele de pe telefon cu ajutorul targetului din masina?  Apeluri telefonice se pot da, dar partea cu SMS inca nu am testat-o. Sunt curios daca a reusit cineva acest lucru pana acum.
  19. Probleme consum combustibil D3

    Am schimbat-o in decembrie pe 2 sau 3 imediat dupa vacanta. Tot atunci a fost inlocuit si uleiul din cutia de viteze. Poti detalia de ce anume e normal sa am consumul mai mare si daca am intr-adevar o problema? 
  20. Probleme consum combustibil D3

    De cand am cumparat masina am pus numai motorina de la OMV - Max Motion. Afara am mers in jur de 350 km nu mai mult. Din ce stiu eu este in Service 2.0. Voi atasa un fisier cu diagnoza facuta la reprezentanta:      
  21. Problema lumina bord

    mersi gfieraru.
  22. Salutare. Are careva vreo idee de ce ar scadea intensitatea luminii din bord aproape de minim respectiv a luminii consolei de clime + telefon? Dimineata totul mergea impecabil. Incepand cu aceasta seara a aparut aceasta problema si nu si-a mai revenit.  Mersi
  23. volvo s60 ulei + distributie

    se recomanda. Pretul pentru pompa a fost undeva la 850 ron doar kitul si 165 ron manopera
  24. Probleme inchidere centralizata

    Problema a fost de la incuietoare ( probabil broasca ). Am verificat firele conectand la ele o alta incuietoare de la alta masina si motorasul incuietorii primea comanda. Asa am decis sa cumpar de la dezmembrari o incuietoare de pe o masina din acelasi an.  Am inlocuit incuietoarea cu pricina si acum totul este in regula. Multumesc tuturor pentru suport si pentru timpul acordat.
  25. volvo s60 ulei + distributie

    Distributie + accesorii + schimb ulei cutia de viteze ~4500 ron in iasi la rezentanta