flobv

Membru
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About flobv

  • Rank
    Nou venit
  • Birthday 02/22/1972

Profile Information

  • Locatie Brasov
  • Auto VW Passat
  • Fabricatie 25
  • Auto 2 VW POLO
  • Fabricatie 2 28
  1. Achizitie XC70

    Salut! Ti-ai format o impresie gresita asupra faptului ca eu caut chilipiruri ! Mai spun odata , nu caut masina superdotata la pret de nimic !  Iar la 16-18.000 euro , exista masini mai echipate (navigatie , faruri xenon ). In ce priveste masinuta ta ....., ma las in mina destinului, norocului sau ghinionului care-l voi avea ! Numai bine !
  2. Achizitie XC70

     astea`s pere ! Oare 20.000 de euro se fac atat de usor ? Sa inteleg ca sunt cativa firfirei , ii primesti rest de la aprozar.  Ei bine pentru mine nu ! Muncesc de-mi sar ochii pentru fiecare leut. Din punctul meu de vedere , fiecare isi alege masina pe care o doreste. Semnalasem in acel post de mai sus cum samsarul te fura pe fata. Si da , acea masina este mai ieftina ca-n Germania ! De aceea ridica semne de intrebare !
  3. Cutie automata - cum procedam?

    Multumesc , acum ma documentez !
  4. Cutie automata - cum procedam?

    Daca nu ma insel , inseamna accelerarea brusca pana la podea ?
  5. Cutie automata - cum procedam?

    Hopa ! " kickdown  " ce inseamna ? Am cautat rapid pe net dar nu prea am inteles ?  
  6. Cutie automata - cum procedam?

    Atunci , inseamna ca pe "M" neaparat trebuie folosit "+" ca sa nu o lasi sa schimbe ea la 4000-4500 de ture. Asa cred ca se face si in momentul unei depasiri ! Corect?
  7. Cutie automata - cum procedam?

    Deci , atunci cand este comutata in M motorul se tureaza altfel decat in D ?
  8. Cutie automata - cum procedam?

    Exista cu siguranta , am coleg cu xc60 , luat anul trecut si in momentul cand comuta pe manual (S) motorul se tureaza si masina are alt comportament.
  9. Cutie automata - cum procedam?

    Salut ! Ca sa nu mai deschid alt topic am sa scriu si eu tot aici.  Vreau sa intreb posesorii Volvo cu transmisie automata daca atunci cand este comutata pe manual , deci usor dreapta , ea intra in modul sport ? Intreb pentru ca nu este inscriptionat S-ul la nici o cutie automata din 2010- 2013 si nu ca as fi eu mare sportiv , am trecut de acea perioada, dar te poate ajuta la o depasire. Si ca tot am adus vorba despre depasiri , voi cum procedati cand trebuie sa-ti iei demaraj ? Nu am condus niciodata o automata si de asta intreb !
  10. Achizitie XC70

    Pai am scris in postare ca am sa merg dupa una de genul asta , nu ca merg dupa ea !
  11. Achizitie XC70

    Multumesc Cristi ! Am povestit la telefon despre aceasta problema ! Nu prea am timp la dispozitie sa stau si sa caut pe afara si sa ma mut dintr-un park in altul , cum poate ai avut tu . Nu toti sunt dispusi sa-ti dea cheile masinii si sa o testezi cat vrei tu asa ca nu stiu ce sa zic ! Ce am postat eu este un exemplu , trebuie sa fac cateva compromisuri si daca o fi sa am ghinion sa gasesc una cu automata imi asum raspunderea ! Si @BogdanST , a luat una tot din Volvo Selekt si a postat ca are probleme cu cutia automata, insa dupa reactualizare de soft zicea ca nu mai are probleme. Acum o sa vedem in timp , am inteles ca la 2-3 luni de la resoftare , apar problemele ! ...... Nu stiu ce sa zic ....Am cochetat de-a lungul timpului cu mai multe marci ( japoneze si germane ) insa XC70 imi place cel mai mult. In plus pe strazi vezi numai BMW si AUDI  , rar vezi cate un VOLVO care atunci cand apare parca iti da alta viziune ! Asta e parerea mea !
  12. Achizitie XC70

    Bogdane , cred ca amesteci merele cu perele ! Poate ne intalnim odata la o cafea si vb. mai multe ! Sunt multe posturi in acest forum unde te contrazici rau , dar asta este alta problema ! Ce am semnalat eu este faptul ca esti furat pe fata ! Aceeasi masina data de la un samsar la altul cu alt VIN si alti Km 100% reali ! Cum ar fi sa auzi la telefon atunci cand ceri seria si iti spune ca da` dom`le masina are 198000 Km nu are 132000 cat este afisat in anunt! Si dupa aia o verific in Germania si are 238000 de Km ? Eu nu caut 'mocangeala', asta asa sa folosesc niste termeni mai plastici , pentru ca sunt dispus sa folosesc cam 20.000 E , care nu stiu cum suna pentru altii dar sunt ceva banuti ! mai ales pentru o masina SH. Daca stau si ma gandesc cate Loganuri noi cumpar cu acesti bani ? Unde ajung cu VOLVO ajung si cu Loganul nu-i asa ? Si e si mai ieftin la intretinere ! Deci , despre ce vorbim noi ?  Eu am de gand sa vand una din masinile din semnatura si nu am sa modific KM din bord . Acum are 228.000 KM si masina merge perfect si as putea sa o tin mult si bine dar VREAU ALTCEVA mai nouta! Am sa merg dupa una de genul asta : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=220327639&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&grossPrice=true&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&emissionsSticker=EMISSIONSSTICKER_GREEN&emissionClass=EURO5&fuels=DIESEL&export=NO_EXPORT&minFirstRegistrationDate=2010-01-01&maxFirstRegistrationDate=2015-12-31&maxPowerAsArray=184&maxPowerAsArray=KW&minMileage=5000&maxMileage=200000&minPrice=500&maxPrice=20000&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=36&pageNumber=1
  13. O planetara ......?
  14. Achizitie XC70

    Ca sa nu mai zic ca are alt VIN decat cel primit de mine de la primul propietar !
  15. Achizitie XC70

    Salut si LA MULTI ANI tuturor ! Va mai aduceti aminte de acest anunt , ce-l postasem eu cu 2 pagini in urma ? http://autovit.ro/anunt/volvo-xc-70-ID7GfAWd.html#0ea22600c4;promoted Iata-l actualizat la alt samsar  , de data asta din Pitesti ,si astfel indoielile mele s-au adeverit: http://autovit.ro/anunt/volvo-xc-70-ID7GfSzD.html#0ea22600c4 Acum cu Km 100% reali , dupa ce am vb la telefon cu primul propietar si mi-a zis ca masina are 198.000 KM Bai frate ! Ce-i cu lumea asta ! Sa te-ntepe pe orice cale ! Vb unui cunoscut de pe forum , masina aia are linistit 230.000 de KM.